Kafamı nereye vursamm ?

etrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlar
ama ben kendimi durduramıyorum
onu tanıdığıma çook pişmanım

etrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlar
ama ben kendimi durduramıyorum
onu tanıdığıma çook pişmanım

Madem kendini durduramiyorsun, biraz daha pozitif bakmayı öğrenmelisin böyle garip bir hal aldı. Olumsuzu düşünüp ona yoğunlaşmak sana bir şey kazandırmıycak

ayrılamıyorum maalesef yapamıyorum istiyorum ama yapamıyorum

Nasil ayrilmak istiyorsun? Duygularin inanilmaz gelgitli usuyen.2 - 3 gun once beraberken, cok mutluyuz dedin baristiginda.Neden boyle diyorsun simdi? Bazen hangisi bilmiyorum ama bazi seyleri laf olsun maksat cevap vermek olsun diye mi veriyosun anlamadim.

bilmiyorum ne söylese batıyor bana sanki aileme söylediği şeyler geliyor sürekli aklıma

onu seviyorum ama söylediklerini hazmedemiyorum
ailesinin hakkımda söylediklerini onun aileme söylediklerini yediremiyorum
sırf bu yüzden ayrılabilmeyi isterdim
Yani istemiyorsun aslında ama gururun biraz sıkıştırıyor seni
Neyse başka yorum yapmak istemiyorum sana Allah hakkında hayırlısını versin umarım mutlu olursun umduğundan daha huzurlu bir evliliğin olur

Ya canım tamam diyebilirler ama neden oğlumuzun da ailene yaptığı ve sana ettiği hakaretler yanlış biz de onu uyaralım tatlıya bağlayalım neden demiyorlar nedeeennn
Demezler çünkü onlar erkektir yapar , kadın susar kafasindalar. Ben böyle bir hödükle evlendim. Şiddet, hakaret vs vs. Ailesinin yanında bir kere "Bunun kredi borcunu ödedim " dedi.(Öğretmenim çalışıyorum ve katkı kredisi bin lira borcum vardı sadece) Bende "Senin kaç binlik düğün borcunu ödüyoruz, benimki de borç mu" deyince ex hakarete başladı. Annesi gil de sen çok cevap veriyorsun, oğlum haklı dedi. Yani evlenince düzelmeyecek. Onlardan normal insan bakış açısı bekleme, 5 yıl ne annesinden ne de oğlundan en ufak değişim görmedim. At çöpe gitsin.

ah keşke atabilsem keşke

Sen kafanı asıl evlendikten sonra çok vurursun böyle terbiyesiz eşi olacak kişiye saygısızlık yapıp ailene karşı çekinmeden çirkinlik yapan birisiyle evlenirsen. Boşuna iyi yönlerini görmeye çalışma. Objektif ol kendi hayatını düşünürken. Şimdi sana ve ailene böyle terbiyesizlik yapan 5 yıl sonra ne yapar?

ah keşke atabilsem keşke
Bende öyle idim, 5 yıl sonunda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Basit gibi geliyordu bana da, hayatımın en berbat yıllarını yaşadım. O takıntı n da geçecek bu şekilde yaşadıkça, kaçmak için yer arayacaksın. O zaman iyi bir psikolojik tedavi görseydim zira şimdi özgüven başta olmak üzere bir çok konu için tedavi görüyor um. Çok pişmanım. Geriye dönecek olsam diyorum ama çok geç.

kafam çok karışık sanki araftayım
psikologa başladım ben de bakalım faydası olacak mı
rabbim yardımcınız olsun

inşallah kimse üzülmez ama benim de sınavım buymuş demek
Ama mutsuzsun ve nişanlısın
Mutlu olup bekar ol daha iyi
Aman salla salla salla
Hiçççç kafanı yorma elin adamına koy ver
El icin yasama
Eşya aldık salon tuttuklara girme
Bir omur el yaşamayacak sizle
Asık olacağın saygı duyacağın birini bulmak zor değil

Allah yardımcınız olsun
Güzellikler bulur umarım sizi

ya bulamazsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…