- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
etrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlarŞimdiden böyle yuh ona aklın varsa ayrıl hemen ilerde çok pişmanlığın olur güzelim önüne bak sana değer verecek adammı yok evlilik hiç aceleye gelicek bi konu dğl bi abla tavsiyesi çok ayıp etmiş sanada annenede
Zararın neresinden dönülürse karsanırım artık çok geç
etrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlar
ama ben kendimi durduramıyorum
onu tanıdığıma çook pişmanım
ayrılamıyorum maalesef yapamıyorum istiyorum ama yapamıyorumNasıl başlarsa öyle gidiyor.
Boşanmak daha zor.
Başındayken ayrıl gitsin...
inşallah kimse üzülmez ama benim de sınavım buymuş demekZararın neresinden dönülürse kar
Geç neye geç ki sen bilirsin seni uzun zamandır tanıyorum üzülmeli istemem
ayrılamıyorum maalesef yapamıyorum istiyorum ama yapamıyorum
Neden ama gerçekten istiyor olsan yapardın benceayrılamıyorum maalesef yapamıyorum istiyorum ama yapamıyorum
bilmiyorum ne söylese batıyor bana sanki aileme söylediği şeyler geliyor sürekli aklımaNasil ayrilmak istiyorsun? Duygularin inanilmaz gelgitli usuyen.2 - 3 gun once beraberken, cok mutluyuz dedin baristiginda.Neden boyle diyorsun simdi? Bazen hangisi bilmiyorum ama bazi seyleri laf olsun maksat cevap vermek olsun diye mi veriyosun anlamadim.
onu seviyorum ama söylediklerini hazmedemiyorumNeden ama gerçekten istiyor olsan yapardın bence
Yani istemiyorsun aslında ama gururun biraz sıkıştırıyor senionu seviyorum ama söylediklerini hazmedemiyorum
ailesinin hakkımda söylediklerini onun aileme söylediklerini yediremiyorum
sırf bu yüzden ayrılabilmeyi isterdim
Demezler çünkü onlar erkektir yapar , kadın susar kafasindalar. Ben böyle bir hödükle evlendim. Şiddet, hakaret vs vs. Ailesinin yanında bir kere "Bunun kredi borcunu ödedim " dedi.(Öğretmenim çalışıyorum ve katkı kredisi bin lira borcum vardı sadece) Bende "Senin kaç binlik düğün borcunu ödüyoruz, benimki de borç mu" deyince ex hakarete başladı. Annesi gil de sen çok cevap veriyorsun, oğlum haklı dedi. Yani evlenince düzelmeyecek. Onlardan normal insan bakış açısı bekleme, 5 yıl ne annesinden ne de oğlundan en ufak değişim görmedim. At çöpe gitsin.Ya canım tamam diyebilirler ama neden oğlumuzun da ailene yaptığı ve sana ettiği hakaretler yanlış biz de onu uyaralım tatlıya bağlayalım neden demiyorlar nedeeennn
ah keşke atabilsem keşkeDemezler çünkü onlar erkektir yapar , kadın susar kafasindalar. Ben böyle bir hödükle evlendim. Şiddet, hakaret vs vs. Ailesinin yanında bir kere "Bunun kredi borcunu ödedim " dedi.(Öğretmenim çalışıyorum ve katkı kredisi bin lira borcum vardı sadece) Bende "Senin kaç binlik düğün borcunu ödüyoruz, benimki de borç mu" deyince ex hakarete başladı. Annesi gil de sen çok cevap veriyorsun, oğlum haklı dedi. Yani evlenince düzelmeyecek. Onlardan normal insan bakış açısı bekleme, 5 yıl ne annesinden ne de oğlundan en ufak değişim görmedim. At çöpe gitsin.
Bende öyle idim, 5 yıl sonunda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Basit gibi geliyordu bana da, hayatımın en berbat yıllarını yaşadım. O takıntı n da geçecek bu şekilde yaşadıkça, kaçmak için yer arayacaksın. O zaman iyi bir psikolojik tedavi görseydim zira şimdi özgüven başta olmak üzere bir çok konu için tedavi görüyor um. Çok pişmanım. Geriye dönecek olsam diyorum ama çok geç.ah keşke atabilsem keşke
kafam çok karışık sanki araftayımBende öyle idim, 5 yıl sonunda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Basit gibi geliyordu bana da, hayatımın en berbat yıllarını yaşadım. O takıntı n da geçecek bu şekilde yaşadıkça, kaçmak için yer arayacaksın. O zaman iyi bir psikolojik tedavi görseydim zira şimdi özgüven başta olmak üzere bir çok konu için tedavi görüyor um. Çok pişmanım. Geriye dönecek olsam diyorum ama çok geç.
Ama mutsuzsun ve nişanlısıninşallah kimse üzülmez ama benim de sınavım buymuş demek
Allah yardımcınız olsunBende öyle idim, 5 yıl sonunda çocuğumla boşanmak zorunda kaldım. Basit gibi geliyordu bana da, hayatımın en berbat yıllarını yaşadım. O takıntı n da geçecek bu şekilde yaşadıkça, kaçmak için yer arayacaksın. O zaman iyi bir psikolojik tedavi görseydim zira şimdi özgüven başta olmak üzere bir çok konu için tedavi görüyor um. Çok pişmanım. Geriye dönecek olsam diyorum ama çok geç.
ya bulamazsamAma mutsuzsun ve nişanlısın
Mutlu olup bekar ol daha iyi
Aman salla salla salla
Hiçççç kafanı yorma elin adamına koy ver
El icin yasama
Eşya aldık salon tuttuklara girme
Bir omur el yaşamayacak sizle
Asık olacağın saygı duyacağın birini bulmak zor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?