- 14 Nisan 2019
- 116
- 904
- 103
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
İlerde çok pişman olursun ozmn evlenince sahip olunca dahada değişicek şimdi sen göremezsin ama evli olanlar anlar işin içini yapma sakın evlenme valla bakk annenin içine sinmiyosa hiç yapma onlar hisseder vallahi baketrafımdaki hiç kimse istemiyor o sana denk mi diyorlar
ama ben kendimi durduramıyorum
onu tanıdığıma çook pişmanım
Annem istemiyor ama ben seviyorum diye susuyor garibimİlerde çok pişman olursun ozmn evlenince sahip olunca dahada değişicek şimdi sen göremezsin ama evli olanlar anlar işin içini yapma sakın evlenme valla bakk annenin içine sinmiyosa hiç yapma onlar hisseder vallahi bak
yok benden defalarca özür dilediHazmedilemeyen şeylerle insan mutlu bir yuva kuramaz. insanlar gözleri kör aşık bir şekilde evlenip sonradan yavaş yavaş sorun yaşamaya soğumaya başlaıyorken siz soğuduğunuz ve yanlışlarını net bir şekilde gördüğünüz biriyle evleniyorsunuz.
Bazı konuların yeri ve zamanı var diyorsunuz ya affettiginiz seyler için sonradan hesap sorma hakkınız yok. kaldı ki nişanınız özür falan da dinlemediği halde affettiniz yani yarın daha ağırlarını yapmak hakkını da ona verdiniz. En mutlu olduğunuz ihtimalde dahi ailenizi umursamayacak ki bu ke di lafıyla sabit bir durum. Bu bile sizi acıtacak. sizi acıtnca tekrar siz onu, o sizi derken hoşgeldin mutsuz evlilik.
Niye umursamasın, umursadığını bilmesem sevdiğini bilmesem devam etmezdimSeninki sevgi degil. Baskasini bulamazsam diye ödün kopuyor. Ne demek ayrilamam artik cok gec cilem buymus cekerim filan. Neyin ajitasyonunu yapiyorsun ? Zincire vuran mi var seni adam ailenden ozur bile dilemicek kadar umursamiyo seni. Ayrilsan cok umrunda mi olacak. Cocuksun daha sen ya once buyu bence.
Ben ailenize üzülüyorum sadece. Siz kendi kararlarınızın ceremesini çekeceksiniz de yazık yani, neler dendi ailenize siz çiğneyip geçip ailenize edilen o kadar lafı yanlarına bırakıyorsunuz.yok benden defalarca özür diledi
ama ailemden özür dilemedi ona canım sıkılıyor
Ben zaten ailenizi kastetmiştim. İlişkinizi bitirmeye götüren yanlışlar sizin ailenize yapıldı.yok benden defalarca özür diledi
ama ailemden özür dilemedi ona canım sıkılıyor
evet çok haklısınız bu konudaBen zaten ailenizi kastetmiştim. İlişkinizi bitirmeye götüren yanlışlar sizin ailenize yapıldı.
ama ailemle konuştum annem kız kardeşim biz onunla muhattap olmayız ama seviyorsan sen devam et ayrılma dedilerBen ailenize üzülüyorum sadece. Siz kendi kararlarınızın ceremesini çekeceksiniz de yazık yani, neler dendi ailenize siz çiğneyip geçip ailenize edilen o kadar lafı yanlarına bırakıyorsunuz.
Biri benim annem için iğreniyorum diyecek, benden yüzbin kere özür de dilese ayaklarıma da kapansa annemin kapısına gidip özür dilemeden yüzüne bakmam ya. Anneme yani anneme diyecek ben de o adamı nişanlı diye koluma takacağım.
Ne diyeyim, tek ailenize üzüldüm şu konuda. Nasıl ezdiriyorsunuz daha şimdiden.
Anneler tabii ki ılımlı davranacak. Benim annem de içi kan ağlasa da çaktırmaz git barış kızım der. Ama içinden geçenleri tahmin etmek zor değil.ama ailemle konuştum annem kız kardeşim biz onunla muhattap olmayız ama seviyorsan sen devam et ayrılma dediler
o yüzden gittim
Madem ayrılmak istemiyorsunuz, o sizin onlarca hatanızı alttan alıp yoksaydı, şimdi iş size düşüyor. Siz de bunu görmezden geleceksinizNiye umursamasın, umursadığını bilmesem sevdiğini bilmesem devam etmezdim
Bu sözün ağırlığını bilmiyorsun canım şuan.ama ailemle konuştum annem kız kardeşim biz onunla muhattap olmayız ama seviyorsan sen devam et ayrılma dediler
o yüzden gittim
Hayır yaklaşamam yaklaşmakta istemiyorumBu sözün ağırlığını bilmiyorsun canım şuan.
Evlenince aile o kadar önemli ki.
Ben ailemin muhatap olmak istemediği, rahatça gelip evimde oturamayacağı ve ailemi umursamayan ve saygısız biriyle evlenmezdim.
Ailen alttan aldı ve susmak zorunda kaldılar diyelim. Peki sen onun ailesine sevgiyle yaklaşabilecek misin?
Senin mutlu olmanı isterim. Ama artık olacağından emin değilim.
görmezden gelemiyorum, içimden çıkmıyorMadem ayrılmak istemiyorsunuz, o sizin onlarca hatanızı alttan alıp yoksaydı, şimdi iş size düşüyor. Siz de bunu görmezden geleceksiniz
son durum normal konuşuyoruz ve görüşüyoruzMerhaba son durum tam olarak nedır ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?