- 20 Ocak 2008
- 15.145
- 31.835
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
OLMADI MAALESEF YAPAMADIM
Bu konunu kapattir artik ama unutma yazilanlari.
Umariz ki yanilalim ileride basina geleceklerle ilgili.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OLMADI MAALESEF YAPAMADIM
İlerde yediğiniz dayağıda herkes bilecek, bu adam böyle devame derse edeceği işkenceleride herkes bilecek. Ne içiyorsanız banada verin de hayata böyle toz pembe bakayımher şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
bi mesajımda nasılsa barışacak sonra da yeni konu açacak dediğimde bana epey sinirlenmiştinOLMADI MAALESEF YAPAMADIM
Ayy bu açık yönetim tarafından düzeltilmiş mi acaba? Çok mutsuzum şu an5
Eki Görüntüle 2264576 Eki Görüntüle 2264577
Özel konuşmayı başlatan yerine adını yaz çarşaf çarşaf çıkıyor
Kuzum ben anlamadim baristibiz mi ama sana Sunu soylim ablam 14 yildan sonra ailesibinde etkisiyle ayriliyor aile laf anlamayinca erkekler ailerinden yana dönüyorlar bak biz bosanma asamasindayiz laf anlamayan insan cok zor tek kalabilirsin lutfen dikkat etYa canım tamam diyebilirler ama neden oğlumuzun da ailene yaptığı ve sana ettiği hakaretler yanlış biz de onu uyaralım tatlıya bağlayalım neden demiyorlar nedeeennn
çok teşekkür ederim evet benim ders aldığım konular oldu onun da oldu ailesine de beni savunup tepkisini verdiBen burada barismaniza tek sevinen kisiyim sanirim. Inat ve gururla davranmak yerine icinizden geldigi gibi davranmissiniz. Bence, kavgalardan sonra ilk adimi hep erkekten beklemek ataerkil bir davranis. Guclu bir kadin istedigini alir, barismak istiyorsa da gider kendisi barisir, kosesinde oturup aranmayi beklemez. Asilamayacak bir sorun goremiyorum. Ben de erkek arkadasimla cok kotu kavga etmistim, sizinkisinden cok daha beter. Gorunurde o kotu olandi, ama sizin durumunuzdaki gibi onu o raddeye yavas yavas ben getirmistim. Cevremde herkes de onu sucladi, ben de dahil, ama ben aslinda icten ice biliyordum sucumu. Ben zor birisiyim. Sonra barismak icin ben adim attim, kolay olmadi, ama sonunda baristik. Simdi yillar gecti bir daha oyle bir durum yasamadik. Daha onceden yasanmis olmasi tekrar yasanacagini gostermiyor, aksine ders aliyor insan. Barismaniz sevginizin ve baginizin guclu oldugunu gosteriyor, iki taraf icin de. Eger boyle bir sebepten ayrilsaydiniz sevginizin guclu olmadigini dusunurdum. Bence mutlu olacaksiniz. Bir de hic kimse mukemmel degil. Bu adamla ayrilirsaniz her yonden daha iyi birisini bulacaginizin garantisi yok. Hatta ne gereksiz bir sebepten ayrilmisiz diye hayiflanacaktiniz. Asil olan tek sey sevgi, o yuzden sevgi bitene kadar bu adamla evli kalmaniz bence mantikli. Umarim da hic bitmez.
zor olacak biliyorum uzaktan bakınca çok haklısınız ama onunla başbaşayken çok mutluyuzSiz körü körüne gidiyorsunuz şu an bu yolda. olanlar net. evlenip pişman olmaktansa, yolun başındayken dönseniz keşke.. ailenizde istemiyomuş zaten nişanlınızı.. aileler diyorsa vardır bi sebebi onlar bizden daha iyi görüyor çoğu zaman gerçekleri.. yazık etmeyin ömrünüze.. değer mi sırf elalem ne der diye evlenmeye.. saygı yok sevgi olsa zaten nişanlınız böyle saygısızca davranmazdı. ömür boyu bu adamı idare etmeye mi çalışacaksınız?
ne hazır olursa olsun, düğün günü bile olsa , elaleme ne diyeceğinizi düşünmeden gitmeniz gerekse gidin.. evlenince gitmek daha zor, hele bide herşey düzelsin diye çocuk yapanlardan olursanız.. yazık değil mi..
Evlilik bekarlık gibi olmaz. Bunu not alın. O aileleri tutmalar zamanla bitecek nedem aileme tepkilisin, konuş, gel git şekline dönecekzor olacak biliyorum uzaktan bakınca çok haklısınız ama onunla başbaşayken çok mutluyuz
evet biliyorum :/Evlilik bekarlık gibi olmaz. Bunu not alın. O aileleri tutmalar zamanla bitecek nedem aileme tepkilisin, konuş, gel git şekline dönecek
Peki bile bile neden devam ediyorsun ?evet biliyorum :/
babam ayrılmamı istemiyorPeki bile bile neden devam ediyorsun ?
Peki babanın bu son olayın ayrıntılarından haberi var mı ? İyi de senin hayatını herkes yaşamayacak ,ben de bjnu anlamıyorum ;senin ailene hakaret edilirken ,sen şiddet görürken herkes evinde çekirdek çitleyip dizi izleyecek .sen de burda konu açacaksınbabam ayrılmamı istemiyor
bu ikinci nişanım bunu da bozarsam herkes iyice lafımı çıkaracak
ve buraya kadar geldik bırakamıyorum
bundan sonra bulduğum kişi daha iyi olacak mı düşünceleri
evet biliyorum var hepsinden bu söylenenleri hazmedemiyorumPeki babanın bu son olayın ayrıntılarından haberi var mı ? İyi de senin hayatını herkes yaşamayacak ,ben de bjnu anlamıyorum ;senin ailene hakaret edilirken ,sen şiddet görürken herkes evinde çekirdek çitleyip dizi izleyecek .sen de burda konu açacaksın
Hazmetme de zaten .evet biliyorum var hepsinden bu söylenenleri hazmedemiyorum