- 16 Nisan 2019
- 212
- 823
- 18
- 32
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Teşekkür ederim zaten psikoloğa başladımKafanızı degistirmedikten sonra kocanizi değiştirmek çok bir işe yaramaz..
Yani siz siz olduktan sonra mutsuzluk zaten kaçınılmaz...
Eski konularınizi bilmiyorum. Okumadım.
Aşağı yukarı bir iki yorum ve sizin de bu adamı ben mi bu hale getirdim demenize dayanarak ; e madem barıştınız kendinize çeki düzen verin..
Her şey günün birinde unutuluyor. Bu bir iki gün, ay, yıl değil belki ama evlilik denilen şeyde zaten bir iki günden ibaret değil..
Yani illa ki unutulur ve geçer.. bu geçiş sürecinde sizin daha dikkatli bir insan olup gerçekten kendinize düzgün bir yol, karakter çizmenizi tavsiye ederim..
Her şeyi alttan alan silik ezik bir insan olmayin ama kusurlu yönlerinizi törpüleyin, sivriliklerinizi yumuşatin.. düşünmeden konuşmayın..
İnsanları çizgisinden çıkartmayın bu dönüp dolaşıp en çok sizi üzer...
İnşallah sakin huzurlu bir yaşam nasip olur.
Hiçbir yuva yıkılmak için kurulmaz , belli ki içinizde bir umut var... O umudu yeşertin..
Günün birinde " eee zaten başından belliydi, keşke o zaman ayrilsaydim" cümlesini kurmaya fırsat vermeyecek iyilikte bir insan olup yaşam sürün..
Evet zehir gibi elalem ne derbilemedim prenses hakkında hayırlısı olsun
değişik bir bağlılık sizinki
haklı yönlerinde var
2. nişan, az kaldı vs. ama hep bu da var elalem ne der
tek sende değil birçok insanda
niye unutayım kiAnnene yapılan terbiyesizliği unuttun yani. Bravo sana aynen böyle devam..
He bu arada senin trip atmaman gibi bir durum mümkün değil. Yine bir aşamada patlayacaksın. Hadi bakalım..
evet terbiyesizzz işte ne beklersinElalem ne der diye kendini yakma. Tamam sen zor bir insansın ama adam da yenilir yutulur şeyler söylememiş
E terbiyesiz dediğin, bu kadar yüz göz olduğun adamla nasıl evleneceksin? Bu mevzular evlenince ısıtılıp ısıtılıp önüne gelecek.evet terbiyesizzz işte ne beklersin
ah ailem burda olmasa şehir değiştirip direk kaçıcam bunlardan her şeyden de neyseeeE terbiyesiz dediğin, bu kadar yüz göz olduğun adamla nasıl evleneceksin? Bu mevzular evlenince ısıtılıp ısıtılıp önüne gelecek.
Adam şuan bak nişanlıdan ayrıldı demesinler diye ayağıma geldi evlenince hiç bırakamaz diye düşünüyor. Bu hakaretlerin dozu artacak evlenince.
Zaten senin ailende şöyle yaptıydı bunu da istemiştin vs burnundan gelecek.
Sizin mayanız tutmamış. Bak sen işi gücü olan ayakları üzerinde durabilen bir kadınsın. Daha iyilerini bulursun. Bırak bunu yakma kendini
E yapabilirsin. Aileni de ziyarete gelirsin.ah ailem burda olmasa şehir değiştirip direk kaçıcam bunlardan her şeyden de neyseee
Valla ben dügüne 3 gun kala bitirdim yıllar önce, pişman da degilim. Gün gectikçe şükrüm cogaliyor.her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Peki neden???evet biliyorum :/
çok zor inanın bu şehirde yaşamak bile istemiyorum artıkE yapabilirsin. Aileni de ziyarete gelirsin.
Hoş kaçmana da gerek yok ki. Bunlar herkesin başına gelebilir. Bi ömür mutsuz olmaktan iyidir.
Adamdan emin değilsen, dediğimiz gibi davranacağını düşünüyorsan bırak. Yık şu elalem tabusunu
Bu arada ne kadar zor olduğunu anlıyorumm
sanırım artık çok geçKurtar kendini su kişiden be güzelim yarın çok geç olmadan
ilk nişanlımda ben de saygısı olmadığı için düğüne çok az kala ayrıldımValla ben dügüne 3 gun kala bitirdim yıllar önce, pişman da degilim. Gün gectikçe şükrüm cogaliyor.
Adam size de ailenize de saygı duymuyor, ne bekliyorsunuz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?