Kafamı nereye vursamm ?

Nesine yazık yahu iyanna.
Adamı itina ile kendi elleriyle delirtti.
Asıl şimdi sinir krizi geçirmesi lazımdı ama hala sağ olması beni aşırı sasirtti.
Ya şu şoku bi atlatayım eşyaların çoğu evimizden geri ailemin evine geldiğinde sanırım ben kafayı yicem

Ben o konudan mı bahsediyorum alıntıyı büyütürseniz öteki konularınızıda görürsünüz
Eline sağlık. Gül gibi çocuğu defedeceğim seni noktasına getirdi maaleaef. Bir de ayrıl kurtul yazıyorlar. Prenses e defalarca söyledim. Yanlış yolda. Bu çocuğu çok arayacak.

Gerçekten bu ikinci mi ? Normalde bu soruyu sormam bile şanssızlık der geçerim ama bu üyenin durumu sıkıntılı yani.
Evet
İsterse 47758373 kez nisanlansin.
Yine degismezzz
Psikologun yanında yorgan döşek yatsa yine degismez
Cunku karakteri bu.
Öyle trajikomik konulari vardı ki .
Keske okuyabseydiniz:)

Nesine yazık yahu iyanna.
Adamı itina ile kendi elleriyle delirtti.
Asıl şimdi sinir krizi geçirmesi lazımdı ama hala sağ olması beni aşırı sasirtti.
Evet o sinir krizini ben de dedim. Geçenlerde şimdi hatırlamıyorum da küçücük konudan acillik olmuştu. Şimdi çok sakin.

Adamı kendi delirtip bugüne getirdi doğru ama ne bileyim yine de üzüldüm. Aslında istese kendini gayet güzel törpüleyebilirdi ama kendini hep haklı görüp davranışlarını düzeltme gereği duymadığı için bir nişanı daha bitmiş.

Eski konularını göndermişler ya bir iki tanesine baktım. Eski nişanlısına seneler önce yaptığı her şeyi yine bu adama da yapmış üstelik burada sayfalarca herkes yapma dediği halde. Kendi sonunu kendi getirdi ne diyeyim. Kaç yaşında koca kadın.

Evet
İsterse 47758373 kez nisanlansin.
Yine degismezzz
Psikologun yanında yorgan döşek yatsa yine degismez
Cunku karakteri bu.
Öyle trajikomik konulari vardı ki .
Keske okuyabseydiniz:)
Ya bunca sayfa bunca farklı karakterde insanlar hep bir ağızdan aynı şeyi söylüyorlar ama kendisi yine aynı yine aynı şahsen ben böyle olsam taşlanacağımı bildiğim halde buraya konu bile açmazdım.

Not: Topuklu tüylü terliğim yok

Kesinlikle evet ben parasını pulunu bilmiyordum ben bana verdiği değere tutuldum ama şuan hayatımı mafetti
Konu kenarda dursun yorumumu yapmistim.
Her mesajin Türkçe katliami . Ders al Allah aşkına ne yazdin diye merak ediyorum, bakiyorum her kelimen yanlış, kelimeleri duzeltip okumaktan ne yazildigina yogunlasamiyorum

yarın ağlayacağına bugün ağla ve ayrıl.

Konu kenarda dursun yorumumu yapmistim.
Her mesajin Türkçe katliami . Ders al Allah aşkına ne yazdin diye merak ediyorum, bakiyorum her kelimen yanlış, kelimeleri duzeltip okumaktan ne yazildigina yogunlasamiyorum
Ya bırak bu işleri kitap okuyorum zaten bu durumda ne Türkçesi boş muhabbet peşindesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…