- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Ya şu şoku bi atlatayım eşyaların çoğu evimizden geri ailemin evine geldiğinde sanırım ben kafayı yicemNesine yazık yahu iyanna.
Adamı itina ile kendi elleriyle delirtti.
Asıl şimdi sinir krizi geçirmesi lazımdı ama hala sağ olması beni aşırı sasirtti.
Gerçekten bu ikinci mi ? Normalde bu soruyu sormam bile şanssızlık der geçerim ama bu üyenin durumu sıkıntılı yani.Bu ikinci nişanlısı bibicim.
Zaten bu gidişle 3 tü 5' ti biz de karistiriciz.
2.olunca mutlaka kadın mı sıkıntılı oluyorGerçekten bu ikinci mi ? Normalde bu soruyu sormam bile şanssızlık der geçerim ama bu üyenin durumu sıkıntılı yani.
Eline sağlık. Gül gibi çocuğu defedeceğim seni noktasına getirdi maaleaef. Bir de ayrıl kurtul yazıyorlar. Prenses e defalarca söyledim. Yanlış yolda. Bu çocuğu çok arayacak.Ben o konudan mı bahsediyorum alıntıyı büyütürseniz öteki konularınızıda görürsünüz
EvetGerçekten bu ikinci mi ? Normalde bu soruyu sormam bile şanssızlık der geçerim ama bu üyenin durumu sıkıntılı yani.
Evet o sinir krizini ben de dedim. Geçenlerde şimdi hatırlamıyorum da küçücük konudan acillik olmuştu. Şimdi çok sakin.Nesine yazık yahu iyanna.
Adamı itina ile kendi elleriyle delirtti.
Asıl şimdi sinir krizi geçirmesi lazımdı ama hala sağ olması beni aşırı sasirtti.
Burdan bunu anlamanız sizin gerçekten sıkıntılı olduğunuzu gösteriyor :) Ben normalde şanssızlıktır ama sizin durumunuz sıkıntılı dedim yani sorun bizzat sizin kendi kişiliğiniz.2.olunca mutlaka kadın mı sıkıntılı oluyor
Neyi arıcam son zamanlardaki küfürlerini mi hakaretini miEline sağlık. Gül gibi çocuğu defedeceğim seni noktasına getirdi maaleaef. Bir de ayrıl kurtul yazıyorlar. Prenses e defalarca söyledim. Yanlış yolda. Bu çocuğu çok arayacak.
Kız eşyaları alırken sinir krizi geçirdi bari adam gorsun.Ya şu şoku bi atlatayım eşyaların çoğu evimizden geri ailemin evine geldiğinde sanırım ben kafayı yicem
Bi söyleyene bak bi de söylete diye bir söz var bilir misinNeyi arıcam son zamanlardaki küfürlerini mi hakaretini mi
Ya bunca sayfa bunca farklı karakterde insanlar hep bir ağızdan aynı şeyi söylüyorlar ama kendisi yine aynı yine aynı şahsen ben böyle olsam taşlanacağımı bildiğim halde buraya konu bile açmazdım.Evet
İsterse 47758373 kez nisanlansin.
Yine degismezzz
Psikologun yanında yorgan döşek yatsa yine degismez
Cunku karakteri bu.
Öyle trajikomik konulari vardı ki .
Keske okuyabseydiniz:)
Hayır ne münasebet yaKız eşyaları alırken sinir krizi geçirdi bari adam gorsun.
Vallahi icime dert oldu.
Kimse hakaretleri hak etmez ne olursa olsun tamam mıBi söyleyene bak bi de söylete diye bir söz var bilir misin
Haydaaa.Hayır ne münasebet ya
Bilerek mi yaptım ben ne biçim konuşuyorsunuzHaydaaa.
Arabada geçirirken iyiydi ama ?
Konu kenarda dursun yorumumu yapmistim.Kesinlikle evet ben parasını pulunu bilmiyordum ben bana verdiği değere tutuldum ama şuan hayatımı mafetti
yarın ağlayacağına bugün ağla ve ayrıl.Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Ya bırak bu işleri kitap okuyorum zaten bu durumda ne Türkçesi boş muhabbet peşindesinKonu kenarda dursun yorumumu yapmistim.
Her mesajin Türkçe katliami . Ders al Allah aşkına ne yazdin diye merak ediyorum, bakiyorum her kelimen yanlış, kelimeleri duzeltip okumaktan ne yazildigina yogunlasamiyorum
Ben de kitap okuyorum canim , okuduklarimdan biri de İmla Kılavuzu . Iyi okumalar canimYa bırak bu işleri kitap okuyorum zaten bu durumda ne Türkçesi boş muhabbet peşindesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?