Kafamı nereye vursamm ?

Ban yiyebilirim.. Neyse.
Prensescim eski konularını biliyorum. Bu adam birden böyle olmadı.
Bak benim erkek arkadaşım da senin gibi.
İstekleri bitmiyor. Hatta ilk zamanlar her şeye sorun çıkarırdı. Telefonu açamamam bile sorun olurdu. Maddi manevi sürekli beklenti içerisinde. O kadar bıktım ki artık her yaptığı sorun. Gerçekten en ufak şeyde patlar oldum. Eskiden olsa en ağır şeyi yapsa sorun etmezdim. Şimdi en ufacık sorunda kendime zarar verebilecek krizler geçiriyorum. Üstüne üstlük aynı senin gibi “Ya sen niye bana böyle davranıyorsun” diyor. Kendini haklı görüyor gibi. Bu iş de yakında bitebilir.
Diyeceğim o ki sanırsam ayrılmışsınız hayırlısı olsun, ders al bu durumlardan. Bir dahaki ilişkinde yapma bunları.

Birincisi bohça mı kaldı böyle iki kuruşluk şeyler için kavga etmeye değmez. İkincisi sevgilinizin şu durumda ki tepkileri çok yanlış fakat daha önceki konularınızdan da biliyorum ki size çok iyi sabretti. Yani bu noktaya bir anda gelmedi. Geçmişin birikintisi ile şimdi yerli yersiz tepkiler veriyor anlaşılan.

Ben insanların asıl karakterlerinin böyle stres altında, yoğun zamanlarda, yapması gereken sorumlulukları varken vs zamanlarda ortaya çıktığını düşünüyorum. Cimri falan demeyeceğim bence mutlu olmak için tekrar tekrar düşün imza atana kadar vaktin var. Verdiğin emekleri düşünme geleceğini düşünerek ver kararını. Hayatta bazı şeylerin bizim seçimlerimizin sonucları olduğunu düşünüyorum ve siz bile bile lades diyor olabilirsiniz.

Umarım aynısını siz de yaşarsınız bir şey demiyorum başka
Biz aynılarını yaşayamayız prenses çünkü bizi balayına bile götürmediler şimdi bile en uygun ihtiyacımız olan şeyleri aldığımızda bile kırk laf duyarız yok muydu da aldın vardı ya denir aslında yoktur sonra da neyin eksik diye bağırırlar erkeklerin geneli böyle çünkü senin beklediğin gibi bi erkek yok ki

Ailenden iğreniyorum demek bir hata değil.

Var tabiki iyi erkekler.

Hepsini kullandım Sarışın. Açık ara fark ediyor. Bir kat sürünce bile inanılmaz etkili. Bitince bence bir şans vermelisin. En güzel yanı da sildikten sonra o yağlı olma durumu kalmıyor. Göze hiç zarar vermiyor ve içinde besleyici serum var . Bir kere daha aşık oldum rimele
Evet burada ki arkadaşları anlamıyorum bazen. Ben tüm çeyiz setimi Vs den aldım. Kimisine göre çok paradır , kimisine göre normaldir. Ama kimse kimseye ne gerek var , ay ne saçma dememeli bence. Demek ki gerek görüyoruz ki alıyoruz : )

1 mayısta çalıştın mı ? alakasız oldu ama aklıma geldi

Igreti demek igrenc ya da igreniyorum demek degil. Adam demis ki annenin nevresim istemesi garip oldu, cunku bohcada nevresim olmaz. Muhtemelen uvey annesi de cimri ve uvey oldugu icin bu muhabbet onu germis olabilir bilmiyorum aralarindaki iliskiyi. Siz de annenize neden nevresim konusunu actigini sorabilirsiniz. Sonra da eski nisanlinizla bu konuyu gundeme getirip tekrar konusabilirsiniz. Belki de anneniz cocugu istemedigi icin ozellikle boyle bir sey yapti. Iki taraf da cok fevri davraniyor ve iletisim sorunu var gibi geldi bana. Sonra istemezseniz yine evlenmeyin ama kusmeniz iyi degil, sonucta o kadar zaman gecirdiniz beraber. Yoksa uzulursunuz.

Safsarisin forevermorrenk
ben size daha komiğini anlatayım nevresimle ilgili.
Annemler tutturdu gelin yatağı yapacağız diye
Böyle ayrı runner gibi bişeyleri var dedim bu ne
( pikeciye yaptırmışlar düşünün pembe renkli )
işte kan yatağa geçmesin bilmem ne diye o serilirmiş o runnerın üstüne denk getircekmişiz onu saklayacakmışım sonra
dedim ki ya deli misiniz belki mutfakta yapıcaz biz belki banyoda belki yerde size ne
annem terlik fırlatıp terbiyesiz falan saydırmıştı
sonuç benim ikeadan aldığım siyah nevresimim serildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…