• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Canım konuştuk barışalım dedi ama kuralları varmış maddi konular onda olacakmış bunlar önemli değilde ailemden alışverişte iğrenmiş ben de kabul etmedim barışmayı
Pişman olursun.Anladigima göre çocuk çok çekmiş seni.Boylesi zor bulunur. Bence aklını başına al.Cok pişman olursun bir süre sonra.

Herkes adamı sen bu hale getirdin demiş ben hatırlayamadım seni artık sınırlamada getirildi konulara bakılamıyor oh ne ala adamı suçlu ilan ettik gitti maşallah süper özellik kk icin
Adam dişlerini yaptırmıştı 5 bin liraya sonra konu sahibi kiskanclik kriziydi sanırım bayılmıştı acile gitmişti. Herkes onu kaprisli bulmustu. Balayina gideceklerdi sonra nisanlisi balayi icin pahali vs deyip baska yere gidelim demisti sanırım. Hatirladin mi?.;)

Adam dişlerini yaptırmıştı 5 bin liraya sonra konu sahibi kiskanclik kriziydi sanırım bayılmıştı acile gitmişti. Herkes onu kaprisli bulmustu. Balayina gideceklerdi sonra nisanlisi balayi icin pahali vs deyip baska yere gidelim demisti sanırım. Hatirladin mi?.:KK66:
Bir de buna cep teli ve kontür almıyordu, kır düğünü yapmıyordu. Hem de kıskanç bir adamdı ama primsesi kıskandırmaktan geri durmuyordu. Cok çektin bi primsesim :KK69::KK69::KK69:

Adam dişlerini yaptırmıştı 5 bin liraya sonra konu sahibi kiskanclik kriziydi sanırım bayılmıştı acile gitmişti. Herkes onu kaprisli bulmustu. Balayina gideceklerdi sonra nisanlisi balayi icin pahali vs deyip baska yere gidelim demisti sanırım. Hatirladin mi?.:KK66:
Yok ya hatırlamadım nasıl kaçırdım ki o_O sağol ;)

sizi sürekli yaptığınız para muhabbetlerinden hatırlıyorum. onu ödüceeek bunu ödüceeeek onu alacaaaak bunu alacaaaak almazsa sinir krizi geçirmeler falan.
pardon da bulunmaz Hint kumaşı falan mısınız? Normal bir kadından farklı ne özelliğiniz var gerçekten merak ediyorum.
cidden merak ediyorum.
tek bir şey soracağım. bu adam gerçekten çok ama çok fakir olsaydı yine de nişanlanır mıydınız? (muhtemelen cevap gelmeyecek)
Kesinlikle evet ben parasını pulunu bilmiyordum ben bana verdiği değere tutuldum ama şuan hayatımı mafetti

Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım
Anlamıycak ne var köprüyü geçene kadar yapmış şimdi batıyor. Parası olmayabilir bunu söylemenin adabı var. Alışverişe öıkmadan konuşmadınızmı şu kadar harcanır falan diye. Kusura bakma ama öküzmüş gerçekten. İyi düşün derim ben.

Ay çok teşekkürler :KK200:
"İğreti olmuş, iğreti gelmiş, iğreti iğreti" diye okumaktan kelimenin doğrusunu unuttum, kafayı yiyordum neydi diye.
Rahatladım resmen.

+

usuyenprenses usuyenprenses , sorduğum soruya cevap vermedin ama merak ediyorum. Bu adam hep böyleydi de görmezden mi geliyordun?
Sana sunduğu şartlar eski konularını düşününce mantıklı geldi bana. Ama düğüne 1 ay kala yapılan bu terbiyesizliği ve bu şartları kabul edersen bütün ipleri eline vermiş olursun, bu tavırların önünü alamazsın.
Bence doğrusu bu ilişkiyi bitirmen.
"Devam edeceğim" diyorsan da ikiniz de terapi almalısınız bence. İlişkiniz güç savaşına dönmüş, kapanın elinde kalıyor. Bu şekilde sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız.
Hayır böyle değildi bizim şok olduğumuz da bu ya zaten noldu anlamadım vallahi şuan tek amacı beni bastırmak ilişkide söz sahibi olmak başka amacı yok ama bizden olmaz artık canım çok yanıyor ama olmaz

Anlamıycak ne var köprüyü geçene kadar yapmış şimdi batıyor. Parası olmayabilir bunu söylemenin adabı var. Alışverişe öıkmadan konuşmadınızmı şu kadar harcanır falan diye. Kusura bakma ama öküzmüş gerçekten. İyi düşün derim ben.
Ben bütçe ne ona göre alalım dedim söylemediler

Köprüyü geçene kadar olsa nikahı beklerdi. Ben nikahtan sonra adam çektiklerinin acısını çıkaracak diye tahmin ediyordum.

Adam nikahı bile bekleyemedi artık.

Yaptığı gerçekten çok ayıp ve öküzlük, elle tutulur yanı yok ama bu adam da bir günde gelmedi bu raddeye. Prensesi de biliyoruz yani şimdi.

Ben bütçe ne ona göre alalım dedim söylemediler
Siz evlenip boşanmayı ne kadar kolay buluyorsunuz böyle ne merakıymışsınız insanları ayırmaya adam yapmış bi hata özur diliyor sende kabul et sen boyle en ufak bi hatada başımı nerelere vursam diye konuları acarsanız kusura bakmayin da evde kaldınız kavgalar evliligin tadi tuzudur zaten unutmayin karanlığı görmeden aydınlığa varmazsin 😶

Köprüyü geçene kadar olsa nikahı beklerdi. Ben nikahtan sonra adam çektiklerinin acısını çıkaracak diye tahmin ediyordum.

Adam nikahı bile bekleyemedi artık.

Yaptığı gerçekten çok ayıp ve öküzlük, elle tutulur yanı yok ama bu adam da bir günde gelmedi bu raddeye. Prensesi de biliyoruz yani şimdi.
Ne olursa olsun saygısını bozmamalıydı az önce aramış evin anahtarını istiyor neden diyorum sanane diye suratıma kapatıyor engelledim artık yoksa dayanamıyorum

Siz evlenip boşanmayı ne kadar kolay buluyorsunuz böyle ne merakıymışsınız insanları ayırmaya adam yapmış bi hata özur diliyor sende kabul et sen boyle en ufak bi hatada başımı nerelere vursam diye konuları acarsanız kusura bakmayin da evde kaldınız kavgalar evliligin tadi tuzudur zaten unutmayin karanlığı görmeden aydınlığa varmazsin 😶
Ailemden özür dilemedi ama ve ailenden iğreniyorum dedi anlıyor musunuz

Back