- 29 Nisan 2019
- 68
- 45
- 3
- Konu Sahibi usuyenprenses
En hayirlisi olmus bnceAyrıldık zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En hayirlisi olmus bnceAyrıldık zaten
Sen ayrıl. 1 ay var herkes alisir. Bu terbiyesiz ile ömür geçmez. Adamın karakteri ortaya çıkmış. İş yerine değil kargo ile adresine postala.her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Ben insanların asıl karakterlerinin böyle stres altında, yoğun zamanlarda, yapması gereken sorumlulukları varken vs zamanlarda ortaya çıktığını düşünüyorum. Cimri falan demeyeceğim bence mutlu olmak için tekrar tekrar düşün imza atana kadar vaktin var. Verdiğin emekleri düşünme geleceğini düşünerek ver kararını. Hayatta bazı şeylerin bizim seçimlerimizin sonucları olduğunu düşünüyorum ve siz bile bile lades diyor olabilirsiniz.Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Biz aynılarını yaşayamayız prenses çünkü bizi balayına bile götürmediler şimdi bile en uygun ihtiyacımız olan şeyleri aldığımızda bile kırk laf duyarız yok muydu da aldın vardı ya denir aslında yoktur sonra da neyin eksik diye bağırırlar erkeklerin geneli böyle çünkü senin beklediğin gibi bi erkek yok kiUmarım aynısını siz de yaşarsınız bir şey demiyorum başka
Siz evlenip boşanmayı ne kadar kolay buluyorsunuz böyle ne merakıymışsınız insanları ayırmaya adam yapmış bi hata özur diliyor sende kabul et sen boyle en ufak bi hatada başımı nerelere vursam diye konuları acarsanız kusura bakmayin da evde kaldınız kavgalar evliligin tadi tuzudur zaten unutmayin karanlığı görmeden aydınlığa varmazsin
Biz aynılarını yaşayamayız prenses çünkü bizi balayına bile götürmediler şimdi bile en uygun ihtiyacımız olan şeyleri aldığımızda bile kırk laf duyarız yok muydu da aldın vardı ya denir aslında yoktur sonra da neyin eksik diye bağırırlar erkeklerin geneli böyle çünkü senin beklediğin gibi bi erkek yok ki
Hepsini kullandım Sarışın. Açık ara fark ediyor. Bir kat sürünce bile inanılmaz etkili. Bitince bence bir şans vermelisin. En güzel yanı da sildikten sonra o yağlı olma durumu kalmıyor. Göze hiç zarar vermiyor ve içinde besleyici serum var . Bir kere daha aşık oldum rimeleBana gore hayır. Ailesinden görmesine lüzum yok. Tepki veriyorlar işte. Bende acımıyorum ben kiyafetimi,ayakkabimi geri getirebilirim. Yüzüme saçıma bir zarar gelse geri getiremem. Bence dogru düşünüyorum :) Nasılmış benefit. Ben lancome hypnose drama kullaniyorum suanda. Yukseltiyor mu kirpigi takma kirpik gibi. O görüntüyü seviyorum .
1 mayısta çalıştın mı ? alakasız oldu ama aklıma geldiAy senin mor kalbini yerim ben Sağ ol canım bir sorun yaşamadım çok şükür ki
Aklıma ne geldi Kv oğluna çeyiz yapacak bir gün alışverişe gitmiştik bir iki bir şey alayım dedi.
Annem ben kv eşim bir dükkana girdik. Tam yarım saat bir şekerlik için olur mu, olmaz mı diye karar veremediler.
En sonunda bir tanesini aldık çıktık.
Şuan onu bile kullanmıyoruz çünkü biz çayı şekersiz içiyoruz
İçinde küp şeker var evde bir yerde duruyor. Misafir gelince çıkartıyorum
Buda böyle gereksiz bir anımdı
Varsa da bize denk gelmez ki Ama prensesin istediği gibi birini daha görmedim hicVar tabiki iyi erkekler.
1 mayısta çalıştın mı ? alakasız oldu ama aklıma geldi
Çalışmam mı ? sen çalışırsın da ben eksik kalır mıyım? 6 da çıktık ama. Zalımın oğlu !!!
Hazır bulmuşken giydirelim demişler ellerinde patlamış olayYa nisan alısverisinde nevresim nerden geldi aklınza:)
Hakkaten yani.
Ust bas,makyaj malzemesı alınır,gecelik vs alınır.
Nevresimi neden sokusturdunuz araya:)
Safsarisin forevermorrenkYaa sende çok tatlısın
Boşver ya kafana göre kullanacaksın tabi
Biz ev tuttuk yerden doğal gazlı falan yalıtımı var ve çok sıcak oldu bu sene kışın.
Kv çeyiz getirecek tutturdu, kalın yün yorgan yaptırdım alın diye
Bir kere bile kullanmadım, dolapta duruyor.
Bizimkide dedi insan bir kere kullanır diye gelinlik yorgan o dedi.
Anne dedim ev yerden ısıtmalı biz onunla yatarsak ölürüz, saunaya girmiş gibi oluruz ama sana söz misafir olarak gelirsen sana sercem üstüne yatarsın dedim