- Konu Sahibi usuyenprenses
Iyi ayril ozmnAilemden özür dilemedi ama ve ailenden iğreniyorum dedi anlıyor musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi ayril ozmnAilemden özür dilemedi ama ve ailenden iğreniyorum dedi anlıyor musunuz
Yol yakınken dön bu işten dicem biliyorum yaşayıp kendin göreceksin illaki , bak kuzum bu adamın bu lafları şimdi alt tarafı kavga evlilik arifesi olur öyle şeyler deyip gececegin bu laflar evlendikten sonra insana öyle bir koyuyor ki insan bı de yaptığı hatadan geri de donemiyor o heyecanla çocuk sahibi falan oluyor adam ben okuzum diye sinyal vermiş biz yandık sen yanma cidden bu okuzden bin kat iyi insan bulursun dön kuzum bu işten dön. .Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Evin tutulduğu günü bile adamın burnundan getirmiştiniz değil mi siz?Ne olursa olsun saygısını bozmamalıydı az önce aramış evin anahtarını istiyor neden diyorum sanane diye suratıma kapatıyor engelledim artık yoksa dayanamıyorum
Kaç kez tatilim iptal oldu aheyyyy.Umarım aynısını siz de yaşarsınız bir şey demiyorum başka
Evin tutulduğu günü bile adamın burnundan getirmiştiniz değil mi siz?
Şu yaptığının savunulacak yeri yok o konuda size katılıyorum ama bütün bunlar üzgünüm sizin yaptıklarınızın birikimi. Burada size herkes dedi, adam patlayacak, sevgisini saygısını tüketiyorsun, kredini bitiriyorsun, adam katlanamayacak artık diye. İşte bu yaptığı terbiyesizlikler, gelinen bu nokta bu birikimin patlaması.
Umarım barışmazsınız ve ikinizin de hakkında hayırlısı olur.
Tanıyor musunuz kendisini?
Yarın başka olayda yine sinirle Babasının evine defolmasını da çok rahat söyler bu kişi. Ama normalde saygılı, yazık mı diyelim? Öfke kontrolü yok belli ki. Savunulacak bir tarafı da..
Adamin gözünü açtın kız .Ne olursa olsun saygısını bozmamalıydı az önce aramış evin anahtarını istiyor neden diyorum sanane diye suratıma kapatıyor engelledim artık yoksa dayanamıyorum
İşte ona dendiEvin tutulduğu günü bile adamın burnundan getirmiştiniz değil mi siz?
Şu yaptığının savunulacak yeri yok o konuda size katılıyorum ama bütün bunlar üzgünüm sizin yaptıklarınızın birikimi. Burada size herkes dedi, adam patlayacak, sevgisini saygısını tüketiyorsun, kredini bitiriyorsun, adam katlanamayacak artık diye. İşte bu yaptığı terbiyesizlikler, gelinen bu nokta bu birikimin patlaması.
Umarım barışmazsınız ve ikinizin de hakkında hayırlısı olur.
Allah razı olsun bacım yazık çocuğa pek üzüldüm inş. KurtulurAmme hizmeti yapayım:
Şu meşhur şaka bana dert oldu.
Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti. Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim. Ama eşim veya sevgilim yoktu. İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti. İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı...www.kadinlarkulubu.comNişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir...www.kadinlarkulubu.comAşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.
Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum. Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak. Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri...www.kadinlarkulubu.comAsla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)
Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde. Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk. Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer...www.kadinlarkulubu.com
Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Yalnız bence konu sahibi de artık çok iplemiyor ilişkiyi. Eften püften şeylere sinir krizi geçirip acillik oluyordu, bu kadar büyük olay olmuş üstelik bu konuda haklı ve kriz geçirmemiş.İşte ona dendi
Yediğin hurmalar, gün gelir nevresim takımini tirmalar diye.
Lakin dinlemedi.
İnşallah disleri de geri istemez :)))Yalnız bence konu sahibi de artık çok iplemiyor ilişkiyi. Eften püften şeylere sinir krizi geçirip acillik oluyordu, bu kadar büyük olay olmuş üstelik bu konuda haklı ve kriz geçirmemiş.
Ne diyeyim adamın da limiti dolmuş demek ki.
Ben mesela adamın konu sahibinin dişleri için 5bin TL ödediğini bilmiyordum. Şimdi bunu yapan adama cimri denemez, bu adam 600 TLlik bohça alışverişi için bir nevresim için çileden çıkmaz. Öncesi var.
Ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz tarihe bir bakın o zamna ben bu çocuğu rüyamda görsem tanımazdımAllah razı olsun bacım yazık çocuğa pek üzüldüm inş. Kurtulur
Bu o çocuk değil mi hani nişanlın olan aynı serviste gittiğin 2018 konusuYa siz neyin kafasını yaşıyorsunuz tarihe bir bakın o zamna ben bu çocuğu rüyamda görsem tanımazdım
Ya yazık aslında konu sahibine de üzülüyorum ama şu yoruma kahkaha attım.İnşallah disleri de geri istemez :)))
Bu ikinci nişanlısı bibicim.Bu o çocuk değil mi hani nişanlın olan aynı serviste gittiğin 2018 konusu
Hayır meşhur şaka başıma dert oldu konusu 2018 olamazBu o çocuk değil mi hani nişanlın olan aynı serviste gittiğin 2018 konusu
Çocuk o kadar yıldı ki.Ya yazık aslında konu sahibine de üzülüyorum ama şu yoruma kahkaha attım.
Offff offf ben dertliyim siz üstüme gelmeyin ya canım yanıyorBu ikinci nişanlısı bibicim.
Zaten bu gidişle 3 tü 5' ti biz de karistiriciz.
Nesine yazık yahu iyanna.Ya yazık aslında konu sahibine de üzülüyorum ama şu yoruma kahkaha attım.
Ben o konudan mı bahsediyorum alıntıyı büyütürseniz öteki konularınızıda görürsünüzHayır meşhur şaka başıma dert oldu konusu 2018 olamaz