Kafamı nereye vursamm ?

Yol yakınken dön bu işten dicem biliyorum yaşayıp kendin göreceksin illaki , bak kuzum bu adamın bu lafları şimdi alt tarafı kavga evlilik arifesi olur öyle şeyler deyip gececegin bu laflar evlendikten sonra insana öyle bir koyuyor ki insan bı de yaptığı hatadan geri de donemiyor o heyecanla çocuk sahibi falan oluyor adam ben okuzum diye sinyal vermiş biz yandık sen yanma cidden bu okuzden bin kat iyi insan bulursun dön kuzum bu işten dön. .

Ne olursa olsun saygısını bozmamalıydı az önce aramış evin anahtarını istiyor neden diyorum sanane diye suratıma kapatıyor engelledim artık yoksa dayanamıyorum
Evin tutulduğu günü bile adamın burnundan getirmiştiniz değil mi siz?
Şu yaptığının savunulacak yeri yok o konuda size katılıyorum ama bütün bunlar üzgünüm sizin yaptıklarınızın birikimi. Burada size herkes dedi, adam patlayacak, sevgisini saygısını tüketiyorsun, kredini bitiriyorsun, adam katlanamayacak artık diye. İşte bu yaptığı terbiyesizlikler, gelinen bu nokta bu birikimin patlaması.
Umarım barışmazsınız ve ikinizin de hakkında hayırlısı olur.

Konu sahibinin eski konularına baksanız biraz anlarsınız o yorumların sebebini.O adam da durduğu yerde böyle biri olmamış.Yaptığı terbiyesizlik evet,ama bence o da sınırına dayanmış artık.

İşte ona dendi
Yediğin hurmalar, gün gelir nevresim takımini tirmalar diye.
Lakin dinlemedi.

Allah razı olsun bacım yazık çocuğa pek üzüldüm inş. Kurtulur

İşte ona dendi
Yediğin hurmalar, gün gelir nevresim takımini tirmalar diye.
Lakin dinlemedi.
Yalnız bence konu sahibi de artık çok iplemiyor ilişkiyi. Eften püften şeylere sinir krizi geçirip acillik oluyordu, bu kadar büyük olay olmuş üstelik bu konuda haklı ve kriz geçirmemiş.
Ne diyeyim adamın da limiti dolmuş demek ki.

Ben mesela adamın konu sahibinin dişleri için 5bin TL ödediğini bilmiyordum. Şimdi bunu yapan adama cimri denemez, bu adam 600 TLlik bohça alışverişi için bir nevresim için çileden çıkmaz. Öncesi var.

İnşallah disleri de geri istemez :)))

Ya yazık aslında konu sahibine de üzülüyorum ama şu yoruma kahkaha attım.
Nesine yazık yahu iyanna.
Adamı itina ile kendi elleriyle delirtti.
Asıl şimdi sinir krizi geçirmesi lazımdı ama hala sağ olması beni aşırı sasirtti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…