• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Valla şenlik var . Benimde ceyizimde kopek vardi 7yasinda ellerinden öper ablası 😘🤣🤣🤣
Keske dagitmayaydin ama neyse artık
Ya insan ilk etapta kendi aldiklarina yogunlasiyor nevresimiydi havlusu sonra insana bir hal geliyor 🤣🤣🤣 ya dur kaynanam bana sunu almıştı falan diyor böyle cok ise yarıyor 🤣 bide hayatta pahalandi artık insan hep alamayabiliyor evde birde benim gibi ayıcık besleyenler anlar mutfagi mi doldurcan yoksa havlu bornoz falan mi alcan sira gelmiyor :KK70::KK70:

Çok doğru dedin yavrum :KK70:
Annem çok üzüldü benden bir tane şey kalmadı diye meğersem 70 tane havlu yaptırmış bana.:KK70::KK70:
Şimdi evde her hafta başka havlu kullanıyorum :KK70::KK70:
Ben bazen diyorum çok fazla şey almışım diye.
Evde iki kişiyiz ama tabaklar bardaklar hep 12 kişilik :KK70::KK70::KK70:

Nişanlınız kaç yaşında, 16 falan mı?
İlerde evin, çocuğun ihtiyacı olduğunda ne yapacak acaba...
Büyü de gel deyin

Benim annem de öyle doğmuşum ben başlamış çeyiz yapmaya :KK70:
Yaş 20 oldu 25 oldu evlenen yok, hepsini kullanmaya başladı. :KK70::KK70:
4 yaşındayken bana bornoz takımı almış, kutusundan çıkardım al dedim kendin kullan :KK70:
27 yaşında evlendim, evlenmeden önce bir tane bardağım yoktu.
Hepsini 8 ay içerisinde aldım ama:KK70::KK70:

Benim eşim evde tek oğlan o yüzden çok kıymetli annesi için. Kv hala annişim diye sever eşimi :KK70::KK70::KK70:
O yüzden hep dedi oğlumu kız gibi gelin edeceğim diye baya da çeyizi vardı :KK70::KK70:
Ben 15te sisteme isyan ettim :D Havluları vs bir güzel kullandırdım. Danteldir nakıştır oyadır zaten eve sokmam onları diye dedim ya siz kullanın ya değerini bilecek birine verin.

Valla şenlik var . Benimde ceyizimde kopek vardi 7yasinda ellerinden öper ablası 😘🤣🤣🤣
Keske dagitmayaydin ama neyse artık
Ya insan ilk etapta kendi aldiklarina yogunlasiyor nevresimiydi havlusu sonra insana bir hal geliyor 🤣🤣🤣 ya dur kaynanam bana sunu almıştı falan diyor böyle cok ise yarıyor 🤣 bide hayatta pahalandi artık insan hep alamayabiliyor evde birde benim gibi ayıcık besleyenler anlar mutfagi mi doldurcan yoksa havlu bornoz falan mi alcan sira gelmiyor :KK70::KK70:
Yok ya hiç pişman değilim dağıttığıma. 20 sene önce alınan şeyin hurçta vs senelerce beklemesi mantıklı gelmiyor bana. Bir de yani tamam iyi niyetliler ama sonuçta anneanne babaanne zevki :D Ben evime işleme, dantel falan sokmam. Hatta evdeki büfeyi, vitrini falan kaldırdım fazla eşya sevmiyorum diye :D

Ben 15te sisteme isyan ettim :KK70: Havluları vs bir güzel kullandırdım. Danteldir nakıştır oyadır zaten eve sokmam onları diye dedim ya siz kullanın ya değerini bilecek birine verin.

Yok ya hiç pişman değilim dağıttığıma. 20 sene önce alınan şeyin hurçta vs senelerce beklemesi mantıklı gelmiyor bana. Bir de yani tamam iyi niyetliler ama sonuçta anneanne babaanne zevki :KK70: Ben evime işleme, dantel falan sokmam. Hatta evdeki büfeyi, vitrini falan kaldırdım fazla eşya sevmiyorum diye :KK70:

Bende de yok kız ne büfe ne dantel çok gereksiz ve zamanım yok onlarla uğraşmaya :KK70::KK70:
Hazır dantel aldım onları bile kullanmıyorum :KK70::KK70:

Hahha 15 yaşımda anneannemin bana yaptığı çeyizi dağıtıp anneanneme de babaanneme de "çeyiz meyiz yapmayın" diyen bir insanım, bu yaşımda çeyizlik tek şeyim köpeklerim :D
Anlattığınız gibi bir kv düşerse şansıma şenlik var desenize :D :D
Çeyiz dediğin eve kalabalıktan başka bir şey değil bence yaa çok iyi yapmışsınız😊 Ben annemin yaptığı çeyizler nerede hatırlamıyorum bile şu an🙈 Nevresimdi, havluydu onlar zaten zevkinize göre alınıyor, benim eşimin annesi de bohça istemişti ben yaptırmadım, çeyiz gibi biraz verdi yine de oldu bitti😊

sizi sürekli yaptığınız para muhabbetlerinden hatırlıyorum. onu ödüceeek bunu ödüceeeek onu alacaaaak bunu alacaaaak almazsa sinir krizi geçirmeler falan.
pardon da bulunmaz Hint kumaşı falan mısınız? Normal bir kadından farklı ne özelliğiniz var gerçekten merak ediyorum.
cidden merak ediyorum.
tek bir şey soracağım. bu adam gerçekten çok ama çok fakir olsaydı yine de nişanlanır mıydınız? (muhtemelen cevap gelmeyecek)

Yaa sende çok tatlısın :KK200:
Boşver ya kafana göre kullanacaksın tabi :KK70:
Biz ev tuttuk yerden doğal gazlı falan yalıtımı var ve çok sıcak oldu bu sene kışın.
Kv çeyiz getirecek tutturdu, kalın yün yorgan yaptırdım alın diye :KK70::KK70:
Bir kere bile kullanmadım, dolapta duruyor.
Bizimkide dedi insan bir kere kullanır diye gelinlik yorgan o dedi.
Anne dedim ev yerden ısıtmalı biz onunla yatarsak ölürüz, saunaya girmiş gibi oluruz ama sana söz misafir olarak gelirsen sana sercem üstüne yatarsın dedim :KK70::KK70::KK70::KK70:
Sende oylesin canimm 💜 o da hamallik dolaba sigmaz yikasan yikayamazsin kullansan sicaklarsin misafire versen buyuk gelir ama kaynanaya ser bari
kiz heves ediyorlar iste :D hazir yorganlar daha iyi

Ben 15te sisteme isyan ettim :KK70: Havluları vs bir güzel kullandırdım. Danteldir nakıştır oyadır zaten eve sokmam onları diye dedim ya siz kullanın ya değerini bilecek birine verin.

Yok ya hiç pişman değilim dağıttığıma. 20 sene önce alınan şeyin hurçta vs senelerce beklemesi mantıklı gelmiyor bana. Bir de yani tamam iyi niyetliler ama sonuçta anneanne babaanne zevki :KK70: Ben evime işleme, dantel falan sokmam. Hatta evdeki büfeyi, vitrini falan kaldırdım fazla eşya sevmiyorum diye :KK70:
Hurcta vs beklerse de sandik lekesi olur. Ben severim dantel,burdaki arkadaslar gulecek bana. Igne oyasi da severim hatta birinin lekesi çıkmadı cok üzüldüm ama sonuc olarak hazir ortu koydum oda sadece salona. Artik tuketim nesiliyiz :D o ortuyu de sigara külüyle yaktim ama canim sağolsun. Anneanne babaanne zevkini tahmin ediyorum :D bufe ve vitrin gerçekten gereksiz. Esya kalabaligi ve hangi amaca hizmet edior anlamis degilim :D

ya bu gözler bdv de bohçaya epilatör aldırmaya çalışan üye gördü:KK53:
hep aynı mantık ne koparsam kardır..
o ney gıı ben olsam lazer epilasyon paketi alırdım bohçaya:63:
çevremde gelinin nişan bohçasına tüllü müllü transparan gecelik alıp koyan görümce gördüm ben epilasyon ne ki:skandal:

Sende oylesin canimm 💜 o da hamallik dolaba sigmaz yikasan yikayamazsin kullansan sicaklarsin misafire versen buyuk gelir ama kaynanaya ser bari
kiz heves ediyorlar iste :KK70: hazir yorganlar daha iyi

Bende hazır aldım bir kış onu kullandık oh mis.
Kaynanama sereceğim kp de yanına bırakıp kaçacağım yanlarından hadi siz takılın diyerek :KK70::KK70:

Ben açıklayayım prensencim.
'İrrite oldum' veya 'İrrite etti beni' denir
rahatsız olduğumuz kişi veya durumlar için.
İğreti diye bir kelime yok,onun doğrusu da 'Eğreti'
'Eğreti durdu' denir yani tam uymadı,yakışmadı anlamında.
Sözlüğe bakmadım,bildiğim kadarıyla yazdım, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Ay çok teşekkürler :KK200:
"İğreti olmuş, iğreti gelmiş, iğreti iğreti" diye okumaktan kelimenin doğrusunu unuttum, kafayı yiyordum neydi diye.
Rahatladım resmen.

+

usuyenprenses usuyenprenses , sorduğum soruya cevap vermedin ama merak ediyorum. Bu adam hep böyleydi de görmezden mi geliyordun?
Sana sunduğu şartlar eski konularını düşününce mantıklı geldi bana. Ama düğüne 1 ay kala yapılan bu terbiyesizliği ve bu şartları kabul edersen bütün ipleri eline vermiş olursun, bu tavırların önünü alamazsın.
Bence doğrusu bu ilişkiyi bitirmen.
"Devam edeceğim" diyorsan da ikiniz de terapi almalısınız bence. İlişkiniz güç savaşına dönmüş, kapanın elinde kalıyor. Bu şekilde sağlıklı bir evlilik yaşayamazsınız.

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
bunların hiçbiri düzelmiyor bızımkide evlenmeden önce trıplıydı hemen astımlar kestımlerle ilişki bitirirdi ,evlendık hala öyle boyle insanlarla mutluluk çok zor benım gıbi daga taşa vurursun kafanı

Back