- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.570
- 298
- Konu Sahibi usuyenprenses
Kizda getirir ama bohcada da olurCidden onu kiz ceyizde getirmez mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizda getirir ama bohcada da olurCidden onu kiz ceyizde getirmez mi?
Tabi kullan kız. Bende açtım pakedi utulicem hala. Iyi oluyor boyle getiriyorlar isimize yarıyor :)Adete göre değişiyor demek ki yavrum.
Bizim adette yok ama kv ne verdiyse kara geçti valla
Bu arada ben 40 liralık fondöten kullanıyorum ölmem dimi Safsarisin
Tabi kullan kız. Bende açtım pakedi utulicem hala. Iyi oluyor boyle getiriyorlar isimize yarıyor :)
Valla cildin sağlamsa eger,üründen simdiye dek bir problem görmediysen bir sorun olacağını düşünmüyorum gülüm,cok yağlı yapısı yoksa komedon olusturmadiysa bisey olmaz
Gozaltina sürme ama
Hahahahahahahahahahahahahahahahhaha . Peki ne diye karar veremediler fiyat acısından mı ahenk acisindan mi. Aferin ama onlara ,var ogluna ceyiz yapmislar,tencere vs alanlar da var. Benimde 12 kisilik yemek ve çatal bıçakları esim almıştıAy senin mor kalbini yerim ben Sağ ol canım bir sorun yaşamadım çok şükür ki
Aklıma ne geldi Kv oğluna çeyiz yapacak bir gün alışverişe gitmiştik bir iki bir şey alayım dedi.
Annem ben kv eşim bir dükkana girdik. Tam yarım saat bir şekerlik için olur mu, olmaz mı diye karar veremediler.
En sonunda bir tanesini aldık çıktık.
Şuan onu bile kullanmıyoruz çünkü biz çayı şekersiz içiyoruz
İçinde küp şeker var evde bir yerde duruyor. Misafir gelince çıkartıyorum
Buda böyle gereksiz bir anımdı
Hahahahahahahahahahahahahahahahhaha . Peki ne diye karar veremediler fiyat acısından mı ahenk acisindan mi. Aferin ama onlara ,var ogluna ceyiz yapmislar,tencere vs alanlar da var. Benimde 12 kisilik yemek ve çatal bıçakları esim almıştı
O da misafir bekliyor konsolda ama sor bakalim ne eksik?
Hehhh aynen oyle misafir salonum hala yeni mobilya kokuyor bazen kapisini acip havalandiriyorum. Ay benim annem de pembeci bende sevmem pek . Varya sonra degisebiliyor ama zevkler pembe hiçbirşeyim yoktu ,gecenlerde cay takımı aldım pembe esim güldü ve şaşırdı bende niye kotu mu ki dedim yok aşkım guzel guzel dedi 5 bardak cay içti pembeden mi caydan mi bilemiyorumMisafir mi
Pembe rengi hiç sevmeyen bir kadınım ben, annem de aksine çok sever.
Annem pembesi olsun dedi, kv de gitti baya gösterişli bir şey beğendi of pof derken en sadesini aldı çıktık
Bizimkisi de getirdi baya çeyiz çok dalga geçmiştim ben dantellerin eksik diye
Canım konuştuk barışalım dedi ama kuralları varmış maddi konular onda olacakmış bunlar önemli değilde ailemden alışverişte iğrenmiş ben de kabul etmedim barışmayıBarıştınız mi prenses usuyenprenses
Şuan şoktayım saçma sapan konuşmayınKız prenses yeme milleti valla bak.
Üzüntüden kahrolan insanın yazı stili bile ele verir kendini.
O kurduğu cümlelerden keder akar be.
Seninki 1/a sınıfından üşüyen prenses adlı arkadaşımızin kursu başında heyecanla ve yutkunmaktan dolayı okumakta zorlandığı 23 Nisan şiiri gibi be gulum.
Bazi yerler erkek cocuguna,kiz cocuguna yapar gibi ceyiz yapiyor. Tencere yorgan yastıgına kadar. Inanmazsiniz belki ama öyle.
Hahha 15 yaşımda anneannemin bana yaptığı çeyizi dağıtıp anneanneme de babaanneme de "çeyiz meyiz yapmayın" diyen bir insanım, bu yaşımda çeyizlik tek şeyim köpeklerimMisafir mi
Bizimkisi de getirdi baya çeyiz çok dalga geçmiştim ben dantellerin eksik diye
Hehhh aynen oyle misafir salonum hala yeni mobilya kokuyor bazen kapisini acip havalandiriyorum. Ay benim annem de pembeci bende sevmem pek . Varya sonra degisebiliyor ama zevkler pembe hiçbirşeyim yoktu ,gecenlerde cay takımı aldım pembe esim güldü ve şaşırdı bende niye kotu mu ki dedim yok aşkım guzel guzel dedi 5 bardak cay içti pembeden mi caydan mi bilemiyorum
Insan kararsiz kalıyor ya zaten boyle seylerde kayinvaliden de kokos herhalde :) benden :)
Iyi yapmissin igrenmek ne demek kotu bir laf. Dese ki sinir oldum tavirlarina ki bu da yanlis bisey ama hic kabul edilir bisey degil. Kendi cimri ailesine baksın.Canım konuştuk barışalım dedi ama kuralları varmış maddi konular onda olacakmış bunlar önemli değilde ailemden alışverişte iğrenmiş ben de kabul etmedim barışmayı
Hahha 15 yaşımda anneannemin bana yaptığı çeyizi dağıtıp anneanneme de babaanneme de "çeyiz meyiz yapmayın" diyen bir insanım, bu yaşımda çeyizlik tek şeyim köpeklerim
Anlattığınız gibi bir kv düşerse şansıma şenlik var desenize
Yok canım barışmadıkNabbbbtıın premses barıştınız inşallahh?
Annen cok tatli ya bende de var puanli pembe kayınvalide almış ama hala sandikta duruyor ya zaten insan 2 tane kullaniyor degis tokuslu dolaplara sığmıyor bakma nevresimde hamallik ha ama açtım bakim beyaz. Bas edebilir miyim sence? Kopekte var yataga cikiyor ve köpek siyah .Bende de mutfaktaki çöp kovası pembe onu da annem zorla aldırdı ( gelin evi diye )
Bide kv nevresim takımı almıştı pembe çiçekler falan var tam benlik
5 bardak cay içti pembeden mi caydan mi bilemiyorum
Buna kahkaha attım diyecek yorumum yok
Valla şenlik var . Benimde ceyizimde kopek vardi 7yasinda ellerinden öper ablasıHahha 15 yaşımda anneannemin bana yaptığı çeyizi dağıtıp anneanneme de babaanneme de "çeyiz meyiz yapmayın" diyen bir insanım, bu yaşımda çeyizlik tek şeyim köpeklerim
Anlattığınız gibi bir kv düşerse şansıma şenlik var desenize
Annen cok tatli ya bende de var puanli pembe kayınvalide almış ama hala sandikta duruyor ya zaten insan 2 tane kullaniyor degis tokuslu dolaplara sığmıyor bakma nevresimde hamallik ha ama açtım bakim beyaz. Bas edebilir miyim sence? Kopekte var yataga cikiyor ve köpek siyah .
Cok takti kaynana kafasina ben onu aldim o cok guzel kullanmadin. O yazlik. Ben ona 750 lira verdim bile dedi uyuz. Sanki nevresim degilde gelinlik almis bide dantelli falan