• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Her yöreye sonsuz saygım var.
Yani anlamıyorum bu insanların bu adetleri var biliyorsun.
He,işine mi gelmez?
O yola girmezsin.!
Yada ne bileyim önceden konuşursun anlaşırsın.
Madem çıktın alacaksın.
Alıyorsun 2 kuruş bişey bide artistleniyorsun.
E biliyorsun bu böyle.

Ailenize daha şimdiden yapılan bu saygısızlığın,
İleri ki zaman da daha nasıl olur acaba?
Aşırı seviyesiz ve cahil geldi erkek arkadaşınız bana.

Bizim de adetlerimizde bu tarz şeyler var.
Eşim öncesinde annemi karşısına alıp,
Hem gönlünü aldı hemde anne şuan çok zorlanıyorum. Bu tarz şeyleri düğünden sonra önümüze bakalım zamanla alırız olur değil mi?
Senin de rızan olsun. Bende fazla açılmamış olayım. Demişti.
Annem de yok oğlum siz gidin ne işiniz varsa görün kimseyi de götürmeyin. Oturun evlenince isterseniz çıplak gezersiniz. O saatten sonrası senin derdin. Demişti.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Bizim insanlarımız bunu hala çözemedi.
Ama benim böyle bir nişanlım olsa,
Evlenmeye 1 gün kala bile olsa,
Basarım tekmeyi.
Konuşmaları aşırı ucuz.!

Sinirlendim kusura bakmayın.
Aynen konuşsa güzelce hiiç sorun yoktu yaa

Bir ay kaldı düğün günü belli şimdi millet ne dicek gördün olmaz milletin diline düşemem hep etrafa göre yaşıyoruz biz insanoglu hiç kndimize bakmıyoruz mesela dön arkana bir bak acaba bn ne yaptımda bu insan bna böyle sözler söyledi düşünürsün haaa onun hatasiysa sen birşey söylemediğin halde hatta fazla sey aldırmadığın taktirde böyle yaptıysa hiç birşeyi düşünmeden bırak pişman olma o düşüncelerine karşı bütün ömrünü yıkma çünku eşler birbirinin eski tabirler olurya yatak bitidir bir ömür cok uzun birşey kararlarıni mantıklı duşünerek yola koyul bn bazi şeyleri düşünmeden yaptığım için şuan evliyim çok pişmanlıklarim var tavsiye yol yakınken dön geriye:KK43::KK43::KK43:
Ayrıldık zaten

Eki Görüntüle 2264136

Şöyle bir set..
6 lı diyorlar..
Ben bohça alışverişine falan çıkmadım.
Söylemedim, çıkarmaya meraklısı da yoktu. :)

Bir arkadaşım böyle şeylere meraklıdır.
Öyle şey olur mu onsuz olur mu diye üsteledi ille birlikte almaya gitcez dedi.
Bana aldırdı.
Hatta yanında bir de tüylü terlik aldırdı o şart diye inanamadığım kısım onu almış olmam.
Nasıl ikna oldum toplum baskısı ne kadar etkili :KK70:

Gecelikten birini kullandım sadece..
7 yıl önce 250 tl falandı..

Eki Görüntüle 2264137

Bir kere bile giymedim şunu 75 tl falandı :S

Ayy hep boşa masraf..
Gerçi diğerleri hep giyilecekmiş lohusalıkta falan öyle demişti.
Yaşamadım bekliyor hala kenarda :)

Ya ben bu tüylü terliğe aşırı güldüm bunun ekran görüntüsünü alayım da moralim bozukken bakar gülerim çok tatlı birseymis 😂 bizim üst komşu bir terlik giyiyor topuklu sesi geliyor ben de merak ediyordum nasıl bir terlik bu diye. Demek ki o da bundan giyiniyor

Her anne doğru düşünmüyor ama o da var.Konu sahibi hakkında herkes nişanlısının çok üstüne gittiğini yazmis öncesinde.Anne de muhtemelen öyle.
Eski konuları bilmiyorum. Sadece okuduklarıma göre yazdım. Ama burada okuyoruz. Kocasıyla problem yaşayanlar genelde annem babam istememişti şeklinde yazıyorlar. Ona istinaden söyledim.

Dün geldi konuştuk talepleri varmış maddi her şey ondan geçecekmiş diğer konular benim dediğim olacakmış tamsm neyse olur dedim maddiyat sorun değil ama ailem için ailenden iğrendim tarzı bir şey söyledi ben de böyle söylediği için istemediğimi söyledim

İğreti gelmiş ne demek prenses :)) yanlış yazıp duruyorsun.
Konuya gelecek olursam.
Sana ne demiştik biz ?
Bak bu adam sana acı acı kusturacak.
Bak bu kadar ettiğin kaprisin babasını cekeceksin dedik mi demedik mi ?
Bu adam muhakkak saf salak değil, saf asikta değil dedik dedik ve yine dedik.
Ama ikide bir çocukça "ama beni seviyoooo, peşimden kosuyooo, ne yaparsam yapayım beni hep pohpohluyoooeaaa" dedin .
Al sana pohpoh :))
Açıkçası hiiic üzülmedim.
Mustehak diyorum :KK66:
Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyim

Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyim
Neden üzüleyim ?
Çocuk kurtuldu be.
Çekilecek dert değildin:)
Çocukta zaten bir garipti.
Bir insanın onuru gururu ne istediğini bilmeyen değişik bir kızın kapisinden daha mühimdi oysa ama artık akıl tutulması mı yaşıyordu, yoksa muhakeme yeteneği mı yoktu tabi bilemiyoruz.
Böyle düşününce de tencere kapak misaliydiniz aslında.
Neyse yine de üzülme kız sana nişanlı mı yok !
Elbet kıyıda köşede senin biten kontorunun bile kendisi tarafından yüklenmesi gerekliliğini hatirlayacak bir adam vardır.

Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Kız prenses yeme milleti valla bak.
Üzüntüden kahrolan insanın yazı stili bile ele verir kendini.
O kurduğu cümlelerden keder akar be.
Seninki 1/a sınıfından üşüyen prenses adlı arkadaşımızin kursu başında heyecanla ve yutkunmaktan dolayı okumakta zorlandığı 23 Nisan şiiri gibi be gulum.

Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Ben açıklayayım prensencim.
'İrrite oldum' veya 'İrrite etti beni' denir
rahatsız olduğumuz kişi veya durumlar için.
İğreti diye bir kelime yok,onun doğrusu da 'Eğreti'
'Eğreti durdu' denir yani tam uymadı,yakışmadı anlamında.
Sözlüğe bakmadım,bildiğim kadarıyla yazdım, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Dün geldi konuştuk talepleri varmış maddi her şey ondan geçecekmiş diğer konular benim dediğim olacakmış tamsm neyse olur dedim maddiyat sorun değil ama ailem için ailenden iğrendim tarzı bir şey söyledi ben de böyle söylediği için istemediğimi söyledim
Barisma meelin var gibi hissettim.
Yapma cocugum,yapma evladım.
Bak sana ilk defa bukaadr ciddi yazıyorm.
Yapma.

Vallahi o gün bir şeu yapmadık biz ya yemin ederim ailem ben almıyorum diye birkaç şey al dedi ve nevresim alalım dedi diye ona ailemden iğreti gelmiş ben de aileme bmyle söylediği için istemiyorum dedim
Ya nisan alısverisinde nevresim nerden geldi aklınza:)
Hakkaten yani.
Ust bas,makyaj malzemesı alınır,gecelik vs alınır.
Nevresimi neden sokusturdunuz araya:)

Erkek de getirir ama aynen ceyizde isterse getirir.
Bana kvdem vermisti ,uyku seti.
Ama nisan alısverisinde hic duymadım.:süslü:

Evet bohça da nevresim, pike takımı gibi tekstil ürünleri olmaz.
Benim kv de meraklıydı böyle şeylere, oğluna verdi baya çeyiz :halay:

Ama bir insanın 250 liraya fondöten alması için illa ailesinde görmesi mi lazım sizce ?
Bende Narstan başka almıyorum mesela onun fiyatları çok daha farklı. Ben anlamıyorum kendi almadıkları /alamadıkları şeye inanılmaz tepkililer. Makyaja verdiğim paraya asla acımıyorum. Bu arada benefit in maskarası çok harika :KK70: bakmanızı tavsiye ederim . Fiyat yazamıyorum korkudan :KK70:
Bana gore hayır. Ailesinden görmesine lüzum yok. Tepki veriyorlar işte. Bende acımıyorum ben kiyafetimi,ayakkabimi geri getirebilirim. Yüzüme saçıma bir zarar gelse geri getiremem. Bence dogru düşünüyorum :) Nasılmış benefit. Ben lancome hypnose drama kullaniyorum suanda. Yukseltiyor mu kirpigi takma kirpik gibi. O görüntüyü seviyorum .

Evet bohça da nevresim, pike takımı gibi tekstil ürünleri olmaz.
Benim kv de meraklıydı böyle şeylere, oğluna verdi baya çeyiz :halay:
Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmis🤣

Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmis🤣

Adete göre değişiyor demek ki yavrum.
Bizim adette yok ama kv ne verdiyse kara geçti valla :KK53::KK53:

Bu arada ben 40 liralık fondöten kullanıyorum ölmem dimi Safsarisin Safsarisin :KK200: :KK70::KK70:

Back