• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Cidden rahat olanları da var. Magic form marka var mesela benim en sevdiğim ürünler ya orada ya m&s de var. Çok rahatlar, keyifli şeyler yani :) ben çok seviyorum kısaca :))
Bak bu gece babam yalniz diye onlara geldim. Bildik pijama böyle zamanda giyilir. Evde yatakta gecelik olacak :)) konuyuu da çok baltaladim. hepmiz güzel bakımlı, sirin, seksi kadinlariz. İyi geceler :)
Bende cookkk severim "gunluk" gecelik seyleri öyle illa fantazi seyler değil de ama 2.cocuktan sonra taytla bile uyudugum oluyo pijama giymeye mecalsiz:110:

Ben subat ayinda aldim,250 liraydı. Ben surekli makyaj yapan birisiyim o yuzden fiyatları biliyorum az cok. Ben konu sahibinin durumunu bilmiyorum,yani ailesinin maddi durumunu. Ben senelerdir bu urunleri kullanan biri olarak oyle yorum yaptım. Daha ucuza da var fondöten . 600 liraya gercekten dogru durust bir alışveriş yapilamaz ama bugün orta kalite bir nevresim 200 250 lira degilmi?
Ama bir insanın 250 liraya fondöten alması için illa ailesinde görmesi mi lazım sizce ?
Bende Narstan başka almıyorum mesela onun fiyatları çok daha farklı. Ben anlamıyorum kendi almadıkları /alamadıkları şeye inanılmaz tepkililer. Makyaja verdiğim paraya asla acımıyorum. Bu arada benefit in maskarası çok harika :D bakmanızı tavsiye ederim . Fiyat yazamıyorum korkudan :D

Ya böyle değildi bana kaç kere para gönderdi paranın lafını yapacak birisi değil noldu hiç anlamadım
Demek ki birikmiş birikmiş bu zamana patlamış,evlendikten sonra daha da patlar bu
Bir insanı aynı evin içine girmeyince taniyamıyorsun ama senin ki şimdiden göstermeye başlamış gerçek yüzünü

Anlamadığım şu bunlar rahat şeyler değil ki..
Yani sadece güzel görünmek için bunları sık sık kullanmak çok garip.
Cidden rahat ediyor musunuz?

Ben bunları eskitecek kadar sık kullanamam imkanı yok :)
Bunu ben de merak ediyorum😊 Benim demek ki içimde yok bazı hevesler ki hayatta rahat edemiyorum🙈

Olur mu ya. Adamın gözleri açılır cidden bak 🤣 tüylü topuklu terlik sevmeyen adam olamaz bence 🤣

Eşim görse gülme krizine girer.

Konuya da yorum yapmak gerekirse. İlk okuduğumda bir nevresim takımından sorun çıktığını sanmıştım. Ki onda da konu sahibine hak veremedim. Adam görmezden geldiyse ısrar niye? Onu da siz alın. En kötü evlendikten sonra bir ihtiyaç varsa yine alınır. İlla bohçada olması mı gerekiyor?

Konu sahibinin diğer konularını okuyunca karşı tarafa inanılmaz hak verdim. Beklentiler hiç bitmemiş adamdan. Üstüne manevi baskılar cabası. Adamın kuralları çok mantıklı geldi. Maddi taleplerin aşırılığından kendisini korumak istemiş ve elbette evde tüm işleri tek başına yapacak değil. İş bölümü önemli ve gerekli.

Bu arada bohça olayına günümüzde ihtiyaç kalmadığını düşünüyorum ben de. Zaten gelenekler insanlara mutluluk veriyorsa sürdürülmeli. Duyduğum beş bohça alışverişinin üçü mutsuzluk getiriyor.

Eskiden muhtemelen evlenen kızların giyecek kıyafetleri, ayakkabıları vs. yoktu. Yine büyük ihtimal nişanlılarıyla ya da tek başlarına alışverişe çıkamıyorlardı. Bu nedenle herkes toplanıp bütçe çerçevesinde ihtiyaçlar alınıyordu. Şimdi ise iş bambaşka bir uygulamaya dönüşmüş. Kendilerine hediye olarak alınan şeyler için adeta mücadele veren, istedikçe isteyen genç kızlar görmek beni üzüyor. Günümüz koşullarında ve bu haliyle uygulamayı anlamlı bulmuyorum.

Kendilerinden başka kimseye zarar vermeyen bu geleneği sürdürmek isteyenleri de anlayışla karşılıyorum ama.

Bu konunuz için değil ama genel anlamda eski konularınıza istinaden yorum yapıyorum; nişanlınız bu kadar kaprisinizi çekiyorsa gerçekten sizi seviyor, zira cidden gereksiz, aşırı premses sendromu tavırlarınız var..
Bazı kadınlar cidden şanslı ne yapsa da kendini el üstünde tutan adamlara denk geliyor.

Komik tabi ki! Ama sizin gibi çok çift duyuyorum, mesela tüm ev eşyası hazır masanın sandalyesinin rengi yüzünden kavga edip ayrılanları duydum en son, insanlar bu kadar anlayışsızlıkla ben bir ömür sürdüremem diyor, sizde yüzüp yüzüp kuyruğuna gelip nevresim yüzünden kavga ediyorsunuz.
Bir de buranın gazına gelmeyin, söyle bir düşünün acaba çok mu zorladım bu noktaya beraber geldik ki ortalamaya bakınca 600 tl bohça için iyi bir rakam veya hayır ben birşey yapmadım kendi terbiyesizliği mi diye, buradan ilk seçenek gibi görünüyor ama bunca zaman yaşayan sizsiniz en iyisi siz tartın.
Vallahi o gün bir şeu yapmadık biz ya yemin ederim ailem ben almıyorum diye birkaç şey al dedi ve nevresim alalım dedi diye ona ailemden iğreti gelmiş ben de aileme bmyle söylediği için istemiyorum dedim

Senin anlattiklarindan yola cikarak hepimizin acidigi cocuk mu bu? Ayrilip arada baskasiyla mi nisanlandin ne?
Sana cok denildi ama bu adam bir yerde patlayacak, tutuyor kendini diye. Sen de "beni cok seviyor bir kere" dedin durdun.
Al buyur sevginin de boylesi.
Kendi ellerinle bir canavar yarattin simdi dusun ben ne yapacağim diye.
Hala sevmiyormuş ama maddi olarak onu zorluyormuşum ailemden de iğreti gelmiş terbiyesiz

donuna çorabına varıncaya kadar koca tarafına aldıran kızlarımız daha burada çook konu açarlar.
benim kayinvalidem beni kendisi goturdu alisverise tamda sizin gibi dusunerek hic bir sey aldirmadim zorla bir gecelik takimi birde pijama aldilar aldirmadigima okadar pismanim ki
aldirmayinca degerli olunmuyormus ay kiz bizi dusunuyor sagolsun bak bir sey aldirmadi kiyamadi denmiyor aksine enayi oluyorsunuz nasil olsa agzini acmaz diyip birde onlar cok afedersiniz ama agzimiza ediyorlar
onlari dusundugum her an icin pismanim 😁

250 ₺ fondöten mi? (ciddi soruyorum en son makyajı düğünümde yapılmıştı 3 yıl önce)
konu sahibinin babasının evinde o paraya fondöten alacak gücü var mıydı da bohça alışverişine çıkınca en kazığını alıyor. şu zihniyet tamamiyle ne yolarsam kar zihniyeti.
Allah oğlumu bu tür zihniyetli kimselerden korusun.
Almadım öyle bir fondoten 40 tl ye aldım

Hala sevmiyormuş ama maddi olarak onu zorluyormuşum ailemden de iğreti gelmiş terbiyesiz
İğreti gelmiş ne demek prenses :)) yanlış yazıp duruyorsun.
Konuya gelecek olursam.
Sana ne demiştik biz ?
Bak bu adam sana acı acı kusturacak.
Bak bu kadar ettiğin kaprisin babasını cekeceksin dedik mi demedik mi ?
Bu adam muhakkak saf salak değil, saf asikta değil dedik dedik ve yine dedik.
Ama ikide bir çocukça "ama beni seviyoooo, peşimden kosuyooo, ne yaparsam yapayım beni hep pohpohluyoooeaaa" dedin .
Al sana pohpoh :))
Açıkçası hiiic üzülmedim.
Mustehak diyorum :KK66:

Şimdi kızıyorsun ama sonra pişman olursun.Herkes naz kapris çekmez.Hani seni bayağı da çekmiş.Barisirsa daha dikkatli ol kiymetini bil bence.Bugunku konuyu tam okuyamadım yorum yok ama öncekilerden yola çıkarak.
Tamam ama gene de affedecektim annem nevresim takımı istedi diye iğreti geldi diyor

Back