- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Aynen konuşsa güzelce hiiç sorun yoktu yaaHer yöreye sonsuz saygım var.
Yani anlamıyorum bu insanların bu adetleri var biliyorsun.
He,işine mi gelmez?
O yola girmezsin.!
Yada ne bileyim önceden konuşursun anlaşırsın.
Madem çıktın alacaksın.
Alıyorsun 2 kuruş bişey bide artistleniyorsun.
E biliyorsun bu böyle.
Ailenize daha şimdiden yapılan bu saygısızlığın,
İleri ki zaman da daha nasıl olur acaba?
Aşırı seviyesiz ve cahil geldi erkek arkadaşınız bana.
Bizim de adetlerimizde bu tarz şeyler var.
Eşim öncesinde annemi karşısına alıp,
Hem gönlünü aldı hemde anne şuan çok zorlanıyorum. Bu tarz şeyleri düğünden sonra önümüze bakalım zamanla alırız olur değil mi?
Senin de rızan olsun. Bende fazla açılmamış olayım. Demişti.
Annem de yok oğlum siz gidin ne işiniz varsa görün kimseyi de götürmeyin. Oturun evlenince isterseniz çıplak gezersiniz. O saatten sonrası senin derdin. Demişti.
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Bizim insanlarımız bunu hala çözemedi.
Ama benim böyle bir nişanlım olsa,
Evlenmeye 1 gün kala bile olsa,
Basarım tekmeyi.
Konuşmaları aşırı ucuz.!
Sinirlendim kusura bakmayın.
Ayrıldık zatenBir ay kaldı düğün günü belli şimdi millet ne dicek gördün olmaz milletin diline düşemem hep etrafa göre yaşıyoruz biz insanoglu hiç kndimize bakmıyoruz mesela dön arkana bir bak acaba bn ne yaptımda bu insan bna böyle sözler söyledi düşünürsün haaa onun hatasiysa sen birşey söylemediğin halde hatta fazla sey aldırmadığın taktirde böyle yaptıysa hiç birşeyi düşünmeden bırak pişman olma o düşüncelerine karşı bütün ömrünü yıkma çünku eşler birbirinin eski tabirler olurya yatak bitidir bir ömür cok uzun birşey kararlarıni mantıklı duşünerek yola koyul bn bazi şeyleri düşünmeden yaptığım için şuan evliyim çok pişmanlıklarim var tavsiye yol yakınken dön geriye
Eki Görüntüle 2264136
Şöyle bir set..
6 lı diyorlar..
Ben bohça alışverişine falan çıkmadım.
Söylemedim, çıkarmaya meraklısı da yoktu. :)
Bir arkadaşım böyle şeylere meraklıdır.
Öyle şey olur mu onsuz olur mu diye üsteledi ille birlikte almaya gitcez dedi.
Bana aldırdı.
Hatta yanında bir de tüylü terlik aldırdı o şart diye inanamadığım kısım onu almış olmam.
Nasıl ikna oldum toplum baskısı ne kadar etkili
Gecelikten birini kullandım sadece..
7 yıl önce 250 tl falandı..
Eki Görüntüle 2264137
Bir kere bile giymedim şunu 75 tl falandı :S
Ayy hep boşa masraf..
Gerçi diğerleri hep giyilecekmiş lohusalıkta falan öyle demişti.
Yaşamadım bekliyor hala kenarda :)
Eski konuları bilmiyorum. Sadece okuduklarıma göre yazdım. Ama burada okuyoruz. Kocasıyla problem yaşayanlar genelde annem babam istememişti şeklinde yazıyorlar. Ona istinaden söyledim.Her anne doğru düşünmüyor ama o da var.Konu sahibi hakkında herkes nişanlısının çok üstüne gittiğini yazmis öncesinde.Anne de muhtemelen öyle.
Dün geldi konuştuk talepleri varmış maddi her şey ondan geçecekmiş diğer konular benim dediğim olacakmış tamsm neyse olur dedim maddiyat sorun değil ama ailem için ailenden iğrendim tarzı bir şey söyledi ben de böyle söylediği için istemediğimi söyledimBençe dee
Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyimİğreti gelmiş ne demek prenses :)) yanlış yazıp duruyorsun.
Konuya gelecek olursam.
Sana ne demiştik biz ?
Bak bu adam sana acı acı kusturacak.
Bak bu kadar ettiğin kaprisin babasını cekeceksin dedik mi demedik mi ?
Bu adam muhakkak saf salak değil, saf asikta değil dedik dedik ve yine dedik.
Ama ikide bir çocukça "ama beni seviyoooo, peşimden kosuyooo, ne yaparsam yapayım beni hep pohpohluyoooeaaa" dedin .
Al sana pohpoh :))
Açıkçası hiiic üzülmedim.
Mustehak diyorum
Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsunİğreti değil kızım o ahdhabdbabdb
İkide bir aynı şeyi yazıp durma allasen.
Neden üzüleyim ?Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyim
Kız prenses yeme milleti valla bak.Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Ben açıklayayım prensencim.Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Barisma meelin var gibi hissettim.Dün geldi konuştuk talepleri varmış maddi her şey ondan geçecekmiş diğer konular benim dediğim olacakmış tamsm neyse olur dedim maddiyat sorun değil ama ailem için ailenden iğrendim tarzı bir şey söyledi ben de böyle söylediği için istemediğimi söyledim
Ya nisan alısverisinde nevresim nerden geldi aklınza:)Vallahi o gün bir şeu yapmadık biz ya yemin ederim ailem ben almıyorum diye birkaç şey al dedi ve nevresim alalım dedi diye ona ailemden iğreti gelmiş ben de aileme bmyle söylediği için istemiyorum dedim
Cidden onu kiz ceyizde getirmez mi?Ya nisan alısverisinde nevresim nerden geldi aklınza:)
Hakkaten yani.
Ust bas,makyaj malzemesı alınır,gecelik vs alınır.
Nevresimi neden sokusturdunuz araya:)
Erkek de getirir ama aynen ceyizde isterse getirir.Cidden onu kiz ceyizde getirmez mi?
Erkek de getirir ama aynen ceyizde isterse getirir.
Bana kvdem vermisti ,uyku seti.
Ama nisan alısverisinde hic duymadım.
Bana gore hayır. Ailesinden görmesine lüzum yok. Tepki veriyorlar işte. Bende acımıyorum ben kiyafetimi,ayakkabimi geri getirebilirim. Yüzüme saçıma bir zarar gelse geri getiremem. Bence dogru düşünüyorum :) Nasılmış benefit. Ben lancome hypnose drama kullaniyorum suanda. Yukseltiyor mu kirpigi takma kirpik gibi. O görüntüyü seviyorum .Ama bir insanın 250 liraya fondöten alması için illa ailesinde görmesi mi lazım sizce ?
Bende Narstan başka almıyorum mesela onun fiyatları çok daha farklı. Ben anlamıyorum kendi almadıkları /alamadıkları şeye inanılmaz tepkililer. Makyaja verdiğim paraya asla acımıyorum. Bu arada benefit in maskarası çok harikabakmanızı tavsiye ederim . Fiyat yazamıyorum korkudan
Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmisEvet bohça da nevresim, pike takımı gibi tekstil ürünleri olmaz.
Benim kv de meraklıydı böyle şeylere, oğluna verdi baya çeyiz
Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?