Kafamı nereye vursamm ?

Aynen konuşsa güzelce hiiç sorun yoktu yaa

Ayrıldık zaten

Ya ben bu tüylü terliğe aşırı güldüm bunun ekran görüntüsünü alayım da moralim bozukken bakar gülerim çok tatlı birseymis bizim üst komşu bir terlik giyiyor topuklu sesi geliyor ben de merak ediyordum nasıl bir terlik bu diye. Demek ki o da bundan giyiniyor

Her anne doğru düşünmüyor ama o da var.Konu sahibi hakkında herkes nişanlısının çok üstüne gittiğini yazmis öncesinde.Anne de muhtemelen öyle.
Eski konuları bilmiyorum. Sadece okuduklarıma göre yazdım. Ama burada okuyoruz. Kocasıyla problem yaşayanlar genelde annem babam istememişti şeklinde yazıyorlar. Ona istinaden söyledim.

Dün geldi konuştuk talepleri varmış maddi her şey ondan geçecekmiş diğer konular benim dediğim olacakmış tamsm neyse olur dedim maddiyat sorun değil ama ailem için ailenden iğrendim tarzı bir şey söyledi ben de böyle söylediği için istemediğimi söyledim

Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyim

Çok ayıp üzülmedim diyorsunuz 1 ay kalmış ayrılmışız yazıklar olsun sevinenlere ne diyeyim
Neden üzüleyim ?
Çocuk kurtuldu be.
Çekilecek dert değildin:)
Çocukta zaten bir garipti.
Bir insanın onuru gururu ne istediğini bilmeyen değişik bir kızın kapisinden daha mühimdi oysa ama artık akıl tutulması mı yaşıyordu, yoksa muhakeme yeteneği mı yoktu tabi bilemiyoruz.
Böyle düşününce de tencere kapak misaliydiniz aslında.
Neyse yine de üzülme kız sana nişanlı mı yok !
Elbet kıyıda köşede senin biten kontorunun bile kendisi tarafından yüklenmesi gerekliliğini hatirlayacak bir adam vardır.

Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Kız prenses yeme milleti valla bak.
Üzüntüden kahrolan insanın yazı stili bile ele verir kendini.
O kurduğu cümlelerden keder akar be.
Seninki 1/a sınıfından üşüyen prenses adlı arkadaşımızin kursu başında heyecanla ve yutkunmaktan dolayı okumakta zorlandığı 23 Nisan şiiri gibi be gulum.

Ne olduğunu bilmiyorum o öyle söyledi iğreniyorum demek istedi galiba off canım sıkkın sen ne diyorsun
Ben açıklayayım prensencim.
'İrrite oldum' veya 'İrrite etti beni' denir
rahatsız olduğumuz kişi veya durumlar için.
İğreti diye bir kelime yok,onun doğrusu da 'Eğreti'
'Eğreti durdu' denir yani tam uymadı,yakışmadı anlamında.
Sözlüğe bakmadım,bildiğim kadarıyla yazdım, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Barisma meelin var gibi hissettim.
Yapma cocugum,yapma evladım.
Bak sana ilk defa bukaadr ciddi yazıyorm.
Yapma.

Vallahi o gün bir şeu yapmadık biz ya yemin ederim ailem ben almıyorum diye birkaç şey al dedi ve nevresim alalım dedi diye ona ailemden iğreti gelmiş ben de aileme bmyle söylediği için istemiyorum dedim
Ya nisan alısverisinde nevresim nerden geldi aklınza:)
Hakkaten yani.
Ust bas,makyaj malzemesı alınır,gecelik vs alınır.
Nevresimi neden sokusturdunuz araya:)

Erkek de getirir ama aynen ceyizde isterse getirir.
Bana kvdem vermisti ,uyku seti.
Ama nisan alısverisinde hic duymadım.

Evet bohça da nevresim, pike takımı gibi tekstil ürünleri olmaz.
Benim kv de meraklıydı böyle şeylere, oğluna verdi baya çeyiz

Bana gore hayır. Ailesinden görmesine lüzum yok. Tepki veriyorlar işte. Bende acımıyorum ben kiyafetimi,ayakkabimi geri getirebilirim. Yüzüme saçıma bir zarar gelse geri getiremem. Bence dogru düşünüyorum :) Nasılmış benefit. Ben lancome hypnose drama kullaniyorum suanda. Yukseltiyor mu kirpigi takma kirpik gibi. O görüntüyü seviyorum .

Evet bohça da nevresim, pike takımı gibi tekstil ürünleri olmaz.
Benim kv de meraklıydı böyle şeylere, oğluna verdi baya çeyiz
Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmis

Yok gülüm oluyor nevresim pike takimi hatta benimkinde kahve fincani bile vardi bohcayi kadinlar toplanip getirdiler aralarindan biri de onu getirmis

Adete göre değişiyor demek ki yavrum.
Bizim adette yok ama kv ne verdiyse kara geçti valla

Bu arada ben 40 liralık fondöten kullanıyorum ölmem dimi Safsarisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…