• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Ben kayınvalide olsam, benden epilatör isteyen gelinin bohçasına kondom koyarım. Epilatör isteyen onu da ister bence.
Sonra arkamdan "Kayınvalidem nasıl korunacağımızı düşünmemiş" demesin, beni millete rezil etmesin :KK53:
En yakın arkadaşım evlenirken "bohça yapalım, erkek tangası koyalım belki sen öyle seviyorsun" diyordum beni ciddiye almadılar :( Bohça da yapmadı zaten. Yoksa ben neler aldırırdım ona :D

Olur mu ya. Adamın gözleri açılır cidden bak 🤣 tüylü topuklu terlik sevmeyen adam olamaz bence 🤣

Ben tabi 75 tl verince b.ktan bir terliğe giyme zorunluluğu hissettim bir kere.
Benim eşimin tepkisi ''Hahaha o ne la aşkım!''

Ben de yürüyemedim zaten. Attım ayağımdan.
S.çarım seksiliğine dedim, o iş orda bitti.

Olur mu ya. Adamın gözleri açılır cidden bak 🤣 tüylü topuklu terlik sevmeyen adam olamaz bence 🤣
Bir kere ben gülerim onu giyerken :D Benimki onu görse aylarca dilinden kurtulamam.

Yok valla ne hayatıma giren adamlar ne normal erkek arkadaşlarım tüylü terlik seviyor. Hatta kızmayın, yanlış anlamayın ama bayağı geyik konusudur aramızda, o yüzden o kadar emin konuşabiliyorum.

Anlamadığım şu bunlar rahat şeyler değil ki..
Yani sadece güzel görünmek için bunları sık sık kullanmak çok garip.
Cidden rahat ediyor musunuz?

Ben bunları eskitecek kadar sık kullanamam imkanı yok :)
Bana da almışlardı bunlardan o saten pijama altı gibi olan hele hiç giyilecek birşey değil. Esneklik yok bir kere robot gibi yatmak lazım giyince😂

Bana da almışlardı bunlardan o saten pijama altı gibi olan hele hiç giyilecek birşey değil. Esneklik yok bir kere robot gibi yatmak lazım giyince😂

Bunlar yatak için değil sanırım. :D
Gündüz giyip salınmalı mı, kahvaltı masasına mı oturmalı acep?o_O

Her yöreye sonsuz saygım var.
Yani anlamıyorum bu insanların bu adetleri var biliyorsun.
He,işine mi gelmez?
O yola girmezsin.!
Yada ne bileyim önceden konuşursun anlaşırsın.
Madem çıktın alacaksın.
Alıyorsun 2 kuruş bişey bide artistleniyorsun.
E biliyorsun bu böyle.

Ailenize daha şimdiden yapılan bu saygısızlığın,
İleri ki zaman da daha nasıl olur acaba?
Aşırı seviyesiz ve cahil geldi erkek arkadaşınız bana.

Bizim de adetlerimizde bu tarz şeyler var.
Eşim öncesinde annemi karşısına alıp,
Hem gönlünü aldı hemde anne şuan çok zorlanıyorum. Bu tarz şeyleri düğünden sonra önümüze bakalım zamanla alırız olur değil mi?
Senin de rızan olsun. Bende fazla açılmamış olayım. Demişti.
Annem de yok oğlum siz gidin ne işiniz varsa görün kimseyi de götürmeyin. Oturun evlenince isterseniz çıplak gezersiniz. O saatten sonrası senin derdin. Demişti.

İnsanlar konuşa konuşa anlaşır.
Bizim insanlarımız bunu hala çözemedi.
Ama benim böyle bir nişanlım olsa,
Evlenmeye 1 gün kala bile olsa,
Basarım tekmeyi.
Konuşmaları aşırı ucuz.!

Sinirlendim kusura bakmayın.

Bir kere ben gülerim onu giyerken :D Benimki onu görse aylarca dilinden kurtulamam.

Yok valla ne hayatıma giren adamlar ne normal erkek arkadaşlarım tüylü terlik seviyor. Hatta kızmayın, yanlış anlamayın ama bayağı geyik konusudur aramızda, o yüzden o kadar emin konuşabiliyorum.

Biz memnunuz ya. Normal hayatta bu durumları anlatmadığım icin gulenimiz de yok 🤣 aslında gündelik hayatta çok sporumdur ama içimde bir kokoş var 😅

Eki Görüntüle 2264136

Şöyle bir set..
6 lı diyorlar..
Ben bohça alışverişine falan çıkmadım.
Söylemedim, çıkarmaya meraklısı da yoktu. :)

Bir arkadaşım böyle şeylere meraklıdır.
Öyle şey olur mu onsuz olur mu diye üsteledi ille birlikte almaya gitcez dedi.
Bana aldırdı.
Hatta yanında bir de tüylü terlik aldırdı o şart diye inanamadığım kısım onu almış olmam.
Nasıl ikna oldum toplum baskısı ne kadar etkili :KK70:

Gecelikten birini kullandım sadece..
7 yıl önce 250 tl falandı..

Eki Görüntüle 2264137

Bir kere bile giymedim şunu 75 tl falandı :S

Ayy hep boşa masraf..
Gerçi diğerleri hep giyilecekmiş lohusalıkta falan öyle demişti.
Yaşamadım bekliyor hala kenarda :)
Terlik çok tatli ya niye giymiyorsunuz 😊 Bu gecelikten ben de alacagim da adet diye degil istedigim için . Simdi herkes kötü pis kaka demiş vaz mı geçsem diye düşündüm bu da bir çesit toplum baskisi galiba 😁

:KK70::KK70:
ama burada sadece bir gecelik var diğerleri pijama ve türevi:))
gecelik tek parça birşey.
arkadaşın seni iyi keklemiş nomu lohusalıkta hiçbiri işine yaramaz.
terliklere koptum zaten bunları giyip evde dolaşan var mı yahu :KK53: tam facia terlikler:))
Ben terlikleri begendim ya öyle demeyin facia falan 😅

Terlik çok tatli ya niye giymiyorsunuz 😊 Bu gecelikten ben de alacagim da adet diye degil istedigim için . Simdi herkes kötü pis kaka demiş vaz mı geçsem diye düşündüm bu da bir çesit toplum baskisi galiba 😁

Çünkü hepsinden evvel rahat değil.
Rahatsız eden hiç bir şey olmamalı üzerimde.

Bunlar gerçekten kimi için belki çekici bir yanı olduğu için tercih sebebidir.

İlle almak isterseniz penye alın bence :)

Onlar lohusayken falan da giyilmiyor
işten dönen çocuksuz çalışmayan yeni gelinlerin kocişkolarını karşılama şeyi gibi bişey olabilir

Karşılama şeyi mi :)
Vay arkadaş..
Yok ben kadın değilim, hiç yeni gelin olmadım..

Bir ay kaldı düğün günü belli şimdi millet ne dicek gördün olmaz milletin diline düşemem hep etrafa göre yaşıyoruz biz insanoglu hiç kndimize bakmıyoruz mesela dön arkana bir bak acaba bn ne yaptımda bu insan bna böyle sözler söyledi düşünürsün haaa onun hatasiysa sen birşey söylemediğin halde hatta fazla sey aldırmadığın taktirde böyle yaptıysa hiç birşeyi düşünmeden bırak pişman olma o düşüncelerine karşı bütün ömrünü yıkma çünku eşler birbirinin eski tabirler olurya yatak bitidir bir ömür cok uzun birşey kararlarıni mantıklı duşünerek yola koyul bn bazi şeyleri düşünmeden yaptığım için şuan evliyim çok pişmanlıklarim var tavsiye yol yakınken dön geriye:KK43::KK43::KK43:

Alana kadar kaç tane fikir degişiyorum zaten daha çoook begendigim şeyler görürüm birinde karar kılarım eni sonu 😁 penyeyi de düşünecegim 😊

Karşılama şeyi mi :)
Vay arkadaş..
Yok ben kadın değilim, hiç yeni gelin olmadım..
Çalışan kadın olamaz
İşten gelecekte bilmem kaçta bunlarla salınacak ortalık ta mümkün değil
Çocuklu kadın saçını taradı da bunlar kusur kaldı
Yatarken yatılmaz rahat değil
Lohusaya zaten olmaz
Başka şık kalmadı bacım :)

Cidden rahat olanları da var. Magic form marka var mesela benim en sevdiğim ürünler ya orada ya m&s de var. Çok rahatlar, keyifli şeyler yani :) ben çok seviyorum kısaca :))
Bak bu gece babam yalniz diye onlara geldim. Bildik pijama böyle zamanda giyilir. Evde yatakta gecelik olacak :)) konuyuu da çok baltaladim. hepmiz güzel bakımlı, sirin, seksi kadinlariz. İyi geceler :)

Çalışan kadın olamaz
İşten gelecekte bilmem kaçta bunlarla salınacak ortalık ta mümkün değil
Çocuklu kadın saçını taradı da bunlar kusur kaldı
Yatarken yatılmaz rahat değil
Lohusaya zaten olmaz
Başka şık kalmadı bacım :)

Bunlar olurken ışsiz gibi algilanmak istemem :) çalışıyorum, ikinci üni okuyorum 4 yaşında oğlum var. Eve gelip ev kıyafeti eşofman filan gideyim, uyku için gecelik. 4 yaşındaki çocuğun karşısına o topuklularla tabiki çıkamam :))

Bunlar olurken ışsiz gibi algilanmak istemem :) çalışıyorum, ikinci üni okuyorum 4 yaşında oğlum var. Eve gelip ev kıyafeti eşofman filan gideyim, uyku için gecelik. 4 yaşındaki çocuğun karşısına o topuklularla tabiki çıkamam :))
Aaa uyuyabiliyor musunuz cidden onlarla?
Bende bir tuhaflık falan mı var acaba
Ben penye giysem bulanıyorum gece çıkarıp çıplak yattığım oluyor

Aaa uyuyabiliyor musunuz cidden onlarla?
Bende bir tuhaflık falan mı var acaba
Ben penye giysem bulanıyorum gece çıkarıp çıplak yattığım oluyor
Yazın benim de çıplak yattığım oluyor, ya da üstümü çıkardığım falan. Çok sıcak oluyor valla hiçbir şeye tahammülüm olmuyor. Tuhaflık yok bence sizde :D

Back