• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı karıştıran köşeler...

aaslii

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
153
41
648
kırmızı olan ağır basıyor ama renge karar veremedim.kırmızı istemiyorum oturma odası için,fiyatları peşin 1800tl .taksitli 2100kafamçokkarıştı

Eklentiler

• $ilhamur-kose-takimi-1[1].webp
    $ilhamur-kose-takimi-1[1].webp
    27 KB · Görüntüleme: 71
  • $metal-firtina-kose-takimi[1].webp
    $metal-firtina-kose-takimi[1].webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 81
  • $sehrazat-kose-takimi[1].webp
    $sehrazat-kose-takimi[1].webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 68
  • $yaprak-dokumu-kose-takimi[1].webp
    $yaprak-dokumu-kose-takimi[1].webp
    19 KB · Görüntüleme: 97
yaprak dökümü köşe takımı güzelde rengi daha güzel olabilir..

bence turuncu olan güzel ama turuncu olmasın başka bi renk olsun odana da uygun

Kırmızı benim ilk seçimim.Ama sen kırmızı istemediğini belirtmişsin.ıkinci olarak ben olsam yaprak dökümünü seçerdim,eğer sen de canlı renkleri seviyorsan.Morlarla müthiş bir kombinasyon olabilir.

bence şehrazat köşe takımı çok güzel...
griyle de hemen her rengi rahatlıkla kullanabilirsin...

kesinlikle şehrazat köşe takımı..
birincisi tasarımı çok hoş..
kırmızı çok hantal bir takım
ikincisi de rengi çok hoş..
turuncuyu her şeyle kombine edemezsin ve modeli de güzel değil zaten
mora çalan pembe köşe koltuğun rengi ise hiç güzel değil maalesef.. daha pastel bir ton olsaydı keşke..

ama şehrazat aralarındaki en güzeli

üstelik griyi pembe, yeşil gibi renklerle de kombinleyebilirsin..
mesela yastıkların ikisini açık pembe, toz pembe renginde yeni kılıflarla kaplatabilir odana renk de katabilirsin..

kırmızı çok canlı göz yorucu ve rahatsız edici..canım bide bunlar çok klaisk modeller..zevkini bilmiyorum ama daha modern şeyler alabilisin belkide..

ıçlerinde en iyisi şehrazat bence, fakat yastıkları daha gözalıcı şekilde kombinleyebilirsin, koyu kahve yada siyahla çizgili ve diğeride aynı renkte ama desenli şekilde, bilmem anlatabildimmi? ıstikbalin katologlarına bir bak istersen demek istediğim yastık desenlerini ve daha farklı modelleri de görür daha iyi karar verirsin.

daha da karıştım,markaları tekrar gözden geçirmeye karar verdim,yorumlarınız için teşekkür ederim,

futon marka aldık biz oturma odasına hem çok ucuz hem çok güzel hem istediğin rengi sen seçiyosun hem yedek kılıf alabiliyosun her renk oluyor. siteside var bakın isterseniz.

kırmızı canım harika durur oturma odasında perdelerinide kırmızı yaparsın:lepi:

Back
X