Kafamdaki sürekli konuşan düşünceleri nasıl susturacağım?

Sanırsam bir şey yaşadıktan sonra gelen birikim’den sonra oluyor bu ruh hali. Bunu bitirmek kendimiz ve beynimiz de gibi gözüküyor . Bir şeyler ile meşgul olmak, beyni yormak iyi geliyor gibi. Bir kaç kez denedim . İşe yaradı . Umarım devamı da gelecek .. yaralarımız sarılacak

Bağ koparma meditasyonu da işe yaradı bende. Eğer inanıyorsan psikologların da yaptığı yöntemdir bu.

Bağ koparma meditasyonu da işe yaradı bende. Eğer inanıyorsan psikologların da yaptığı yöntemdir bu.
Gerçekten mi .. inanmam mı. Aşırı yapmak istediğim merak ettiğim ve şuan araştırdığım alanlardan. Daha çok kök çalışmaları hakkında araştırmalar yaptım ben. Çok şey duydum fakat bağ koparma meditasyonunu ilk defa duydum, sende işe yaradıysa eğer ve içten tavsiye ediyorsan elbette bu çözümü de araştıracağım

Ben de aynı durumdan muzdarip biriyim. Kendimi rahatlatmak için artık, ben kafaya taksam da takmasam da olan olacak biten bitecek eğer yaşamam gerekiyorsa korktuğum başıma gelecek diye düşünüyorum ve akışına bırakmaya çalışıyorum.

Kafanda bir konuşan ses duyuyorsan bir sıkıntı yoktur ama artık cevap vermelere başladıysan hemen psikologa koş derler

aaa bu ben :) ilaç kullanıyorum yüzde50 düzeldim gibi anksiyetem kafamdaki sesler gitti ama depresyonum baki şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…