Yerimi aldım bu konuda ki tavsiyelerden bende yeşillenmek isterim.Aslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Hatçe gül nebahat nasıl susacak artık arkadaşlaaaar
Hahahahahahah pakize’ye çok selamlar :) bi sussalar herşey yoluna girecekte . Bakalım umarım bu duruma birileri el atarda; bizim Hatçegül Nebahat ile Pakize biraz kırar dizini oturur susarlarYerimi aldım bu konuda ki tavsiyelerden bende yeşillenmek isterim.
Benimde içimde var bi pakize o sussun
Benimkinin de adı var. Felaket tellalım geldi yine diyorum hatta her seferinde. Valla en güzeli kafayı meşgul tutmak. Mesela tatlı yapmak çok iyi geliyor bana.
Tatlıyı gömdükten sonra gelen o pişmanlıkBana da o tatlıyı yemekte işte ah ahh
Nam nam nam diye benle tatlıyı götüren iç sesim pakize sonra mahalle avradı gibi çemkiriyor niye yedin diyeTatlıyı gömdükten sonra gelen o pişmanlık
Ev süpürüp bulaşık yıkarken gelen arkadaş degil mi bu yaAslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
O da birşey mi ben onunla konuşuyordum.. Ama azaldı artık. Çünkü çocuğum var büyüdü de. Bir kaç kere gaza gelmiş anlatırken diğer bene oğlum gelip kapıdan kimle konuşuyorsun anne diyince öyle kala kaldımAslında başkalarına her zaman pozitif dokunan, mucizelere inanan biriyim. Ama kendime gelince bunu yapamıyorum. Yolunda gitmeyen, ya da bana göre yanlış düşünce olan ama karşımdaki kişiye göre doğru olan bir düşüncede anlaşamadığım zaman ya da ters giden konularda; kendimi ifade edemediğim ve içe attığım zamanlar. Kafamdan bir ben daha konuşuyor . Ve hiç susmuyor . Bu beni çok dalgınlaştırıyor . Hatta isim bile koydum kendisine ; ismi hatçegül nebahat.
Nasil yani bilincli bir sekilde mi konusuyorsunuz yoksa farkinda olmadan mi?O da birşey mi ben onunla konuşuyordum.. Ama azaldı artık. Çünkü çocuğum var büyüdü de. Bir kaç kere gaza gelmiş anlatırken diğer bene oğlum gelip kapıdan kimle konuşuyorsun anne diyince öyle kala kaldımkaç kere sonra sonra kendimi tuttum ki yarın bir gün deli gömleği ile çıkarmasınlar beni evden. Ama çocuk okuldayken konuşurum yine. Ben rahatlıyorum. Ele ne vericem sırrımı diğer ben ve ben gayet dertleşir olduk
Yani içinden konuşur ya bir insan ben dışarı veriyorum sesi. Yani veriyormuşum anlamış oldum. Aslında bir nevi rahatlama çalışması diyebilirim benim için. Kafama takılan birşey olduğu zaman yaparım en çok. Zaten çocukluğumdan beri çok hayalperest bir tipim. Dalar dalar giderdim. Çoluk çocuk iş güç derken zaman bulamıyor insan ama vana iyi geliyor. Moralim bozuk olduğu zaman başkası ile konuşmak da iyi gelmiyor açıkçası. Bunun zararını çok gördüm. O yüzden en iyisi kendi kendime konuşuyorum.Nasil yani bilincli bir sekilde mi konusuyorsunuz yoksa farkinda olmadan mi?
Ah neyiz bilmiyorum ama.. başa belaBende aynı durumdayım bazen şizofren falanmıyım diyorum
Çok haklısın. Kafa meşgul olduğun zaman, kafandaki şeyi bir nebze unutabiliyorsun..Benimkinin de adı var. Felaket tellalım geldi yine diyorum hatta her seferinde. Valla en güzeli kafayı meşgul tutmak. Mesela tatlı yapmak çok iyi geliyor bana.
Yorumlar müthiiiişşşşNam nam nam diye benle tatlıyı götüren iç sesim pakize sonra mahalle avradı gibi çemkiriyor niye yedin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?