Kafamda yankılanan sözler...

Her tartışmayı sürekli böyle kafamızda yaşarsak mevcut durumu da bozabiliriz. Gereksiz takıntılardan kendinizi kurtarın. Yoksa büyür büyür boşanmaya kadar gider. Eşiniz telafi etmeye çalışıyorsa telafisini kabul edip unutun. Anda kalın. Anı yaşayın.

O mektubu bilerek görmesini sağlamadıysanız ben de kudra değilim

O mektubu bilerek görmesini sağlamadıysanız ben de kudra değilim
Ahahahah yoookk o kadar ağır şeyler yazdım ki inanın görmemesini isterdim ve ben onun yerinde olsam onun kadar neyin var diyip sakin sakin konuşmazdım. Zaten tamamını neden okumadığını da gerçekten şuan sakin kafayla okuyunca anladım. mutlaka sizin gibi bu şekilde bilerek görmesini sağladığımı düşenecek birisinin olduğunu tahmin etmiştim yazarken ama inanın o an telaşeden iş yerinde ki stresten evdeki koşturmadan ne mektup kaldı aklımda ne de malum konum :) ki zaten mektubu görmesini isteyeseydim daha farklı şeyler yazardım, daha farklı yere koyar tamamını okumasını isterdim ona göre cümleler yazardım. Tamamen şarj aletini ararken cantanın kücük kısmında olduğunu söylediğim halde kendisinin direk içine bakması sonucu görmüş olduğu bir durum. Şarj aletim normal şartlarda mektubun olduğu yerde değildi. Ki o an mektup dahi aklıma gelmedi, bana neyin var falan dediğinde de bile ilk anda anlayamadım mektubu görmüş olabileceğini kendisi söyledi.

Öncelikle nazik üslubunuz için teşekkür ederim. Böyle cevaplar almaya alışkın değiliz de pek kk ahalisi olarak genelde hemen tersleniyoruz

Özeleştiri yapmanıza çok sevindim. Gerçekten. İlişkiniz için çok olumlu olmuştur bu değişiklik.

Bu konuda ise, eşiniz de size hak vermiş. Özür dilemiş. Unutmaya çalışın.

Bakın ne sizi ne de eşinizi tanırım, ama anlattıklarınıza göre eşiniz sizi çok seven, düşünen birisi. Böyle birisi olduğu için, daha fazla uzatmayın. Biliyorum elinizde değil, çok kırıldınız, ama unutmak için kendimizi zorlamak da biraz bizim elimizde.

Hatalardan ders çıkararak ilerlenen ilişkilerin temeli sağlam oluyor. Siz de aynı bu yolda devam edin.

Unutmaya çalışın, bir daha tekrarlanırsa o zaman tepkinizi gösterin. Eşiniz de pişman olmuş büyük tepki verdiği için zaten.

Mutlu olmaya bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…