• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım ? İçim hiç rahat değil

Daha bebeğimi kucağıma almadım ama şimdiden herkese elini yüzünü asla öpmek yok diye söylüyorum. Kızıyorlar bana ama umurumda bile değil.
Hiçbir şey bebeğinizin sağlığından daha önemli değil. Şu anki salgını yetişkinlerin atlatması bile haftalar sürüyor Allah korusun küçücük bebeği düşünemiyorum.
Ya sizin kurallarınıza uyarlar ya da ağlayarak günlüklerine yazabilirler

Gecen ay influenza gecirdik, yetmedi bu hafta yine gecirdik, ikinci sefer oldugu icin daha hafif atlattik ama surunuyoruz resmen 2 aydir.

Bebeginize influenza gecerse cok agir sonuçları olabilir. Benim 3.5 ve 1.5 yasindaki iki kizim aglaya aglaya zor atlattilar. Uykudan nefret eden büyük kizim bi hafta gozunu açmadan uyudu resmen.

Daha bebeğimi kucağıma almadım ama şimdiden herkese elini yüzünü asla öpmek yok diye söylüyorum. Kızıyorlar bana ama umurumda bile değil.
Hiçbir şey bebeğinizin sağlığından daha önemli değil. Şu anki salgını yetişkinlerin atlatması bile haftalar sürüyor Allah korusun küçücük bebeği düşünemiyorum.
Ya sizin kurallarınıza uyarlar ya da ağlayarak günlüklerine yazabilirler
Evet ben mi abartıyorum acaba diye düşünüyordum ama bebeğimi düşünmek zorundayım. Hasta olunca ben çekiyorum çünkü

Gecen ay influenza gecirdik, yetmedi bu hafta yine gecirdik, ikinci sefer oldugu icin daha hafif atlattik ama surunuyoruz resmen 2 aydir.

Bebeginize influenza gecerse cok agir sonuçları olabilir. Benim 3.5 ve 1.5 yasindaki iki kizim aglaya aglaya zor atlattilar. Uykudan nefret eden büyük kizim bi hafta gozunu açmadan uyudu resmen.
Geçmiş olsun evet salgın var ben ve eşim dikkat ediyoruz. Buna rağmen bu düşünsesizlik sinirimi bozuyor

Geçmiş olsun evet salgın var ben ve eşim dikkat ediyoruz. Buna rağmen bu düşünsesizlik sinirimi bozuyor
Anlamiyorlarsa en azindan saygi duysunlar.
Seni ve bebegini görmek istiyorlarsa, bu durumda engel oluyor madem, ozaman öpmesin, illa sevmek icin öpmekmi lazim.
Bu durum düzelmezse, bence kesinlikle uzak dur, icinde rahat olsun.
Evet uzak duruyorum çağırıyorlar gitmiyorum psikolojim bozuldu resmen bence düzelmez çünkü çok konuştum ama olmuyor

Back
X