Herkese merhabalar,
Eşimle yaklasık 1bucuk ay önce kötü bir tartışma yaşadık o anın siniriyle eşim kalbimi çok ama çok kırdı. Hakaret etmedi, küfür etmedi şiddet vs. yok normalde de zaten hakaret küfür vs. eden biri değil gayet sakin mutlu huzurlu bir evliliğimiz var çok iyi anlaşırız. Fakat o akşam söylediği sözler, ben ağlarken sinirden arkasını dönüp yatması sonra ağlamama dayanamayıp sinirle konusmaya çalısıp daha da batırması o kadar kırdı ki. Haklı olan bendim. Tartışmayı anlatamayacağım çünkü konu çoook uzayacak. 1 ay oldu ama ara ara kafamda o sözler yankılanıyor hatta suan regl dönemim yaklaşıyor bu dönemlerde ben cok duygusal oluyorum o sözler kafamda resmen yankılanıyor o kadar sinirlenip üzülüyorum ki gereksiz yere hiç tartışma konusu olmayacak şeylerde eşime bağırıyorum çocuk şok içerisinde bana bakıyor. Çünkü normalde bağırıp çağıran birisi değilim sakin biriyim oda beni o an sakinleştirmeye çalısıyor. Kendisi konunun kapandığını düşünüyordur çünkü gerçektende kavgadan sonra ertesi gün akşam dışarı çıkıp yemek eşliğinde konuyu konustuk dün aksam söylediğim her şey sinirdendi diyerek konuyu bana anlattı neden bana o şekilde konuştuğunu falanda anlattı bende içimdekileri anlattım hak verdiğini söyleyip konuyu toparlayıp çözüme kavuşturduk. Fakat ben çözüme kavuşturduğumuzu zannetmişim benim içimde, kalbimde, aklımda konu çözülmemiş...
Dün akşamda resmen o konu ve söyledikleri yankılanmaya başladı kafamda birden bire gereksiz her şeye bağırmaya başladım sinirlendim tabi ne olduğunu anlayamadan telaşa kapılıp söylediğim şeyleri yapmaya başladı çokta üzüldü şaşırdı ne olduğunu anlamaya çalıştı.
Ben şuanda ne yapacağımı bilemiyorum, iş yerinde wc'ye kaçarak ağlıyorum o sözleri kafamda duymak istemiyorum

1 ay olmuş üzerinden geçeli. Konu kapanmış bir daha hiç açılmamış bir konu. İçimde hala o an niye şunu söylemedim, neden bu soru sormadım tarzında sorular var. O yankılar kafamda döndükçe bir sürü soru bir sürü cevap geliyor aklıma.
Kızlar sizce sakince eşime konuyu açıp bu durumumu paylaşmalı mıyım? 2-3 gündür kendimi içimde bastırmaya çalışıyorum ama yok, olmuyor. Regl dönemi etkisi diyorum geçecek diyorum kendime ama yok geçmiyor. Siz olsanız 1 ay önce olan bir konunun içinizde bıraktığı durumu aşamadığınızı, yaşadığınız bu durumu eşinizle paylaşır mısınız? Ya da bana verebileceğiniz tavsiyeler varsa inanın beni çok ama çok mutlu edersiniz.