Inanin basta bende olabilir vs dedim ama bugun esini gordum ya fikrim degisti gunahlari boyunlarinaGünah almayalım ama normal gelmedi banada
Zaten yanlış varsa bile ispat edemeyeceğiniz için sizin tek yapabileceğiniz o kadınla aranıza mesafe koymak olur.Inanin basta bende olabilir vs dedim ama bugun esini gordum ya fikrim degisti gunahlari boyunlarina
Söylesem inanmazlar da kim yaptiyorum derki herkes gizli is pesinde... mesefa koymayi kesin dusunuyorum.Zaten yanlış varsa bile ispat edemeyeceğiniz için sizin tek yapabileceğiniz o kadınla aranıza mesafe koymak olur.
Arkadaşınız olmadığı belli. Sizi ilgilendirmeyen konulara karışmaya çalışıyorsun. Samimi bile değilsiniz ki karışıyorsunuz. Size ne ?Iyi aksamlar iki sene once arkadasimin cocuk bakicisi ile tanistim. Ayni memeleketliydik sicakkanli , espirili , neseli vs iyi anlastik. Neyse arkadasim baska yere tasindi orda tanidigim kimse kalma o abladan başka. Gel zaman git zaman evime geldi ben gittim ikizlerim oldugu icin yardima gelirdi. Evli 4 cocuk annesi. Bazen telefonu calardi arkadasi vardi s adinda bide.abi dedigi biri takmiyordum olabilir normal karsiladim. Sonra bu adam ablaya telefon aldi ayakkabi aldi banada diyor akrabam ondan aliyor . Bende icimden geciriyorum ne iyi akrabasi var. Neyse bugun o adamin karisiyla tanistim ben sok boyle gariban evi yikik dökük kadinin durumu iyi degildi. Nasil moralim bozuldu bu adam akrabasina bunlari yapiyor ama karisi hic onem deger vermeyen biri. Simdi sorum su neden yapsin ki esine yapmadigini bu kadina yapsin kafam cok karisik nasil davranmaliyim. Bi daha gorusmek istemiyorum. Diyeceksiniz sanane evet haklisiniz banane ama vicdanen rahatsiz oldum ya zavalli kadina ne yapayim...
Ilgilendirmez ama ablayı cok seviyordum bu adamla takılmasınayani var böyle adamlar da bu sizi de bizi de ilgilendirmez.
Haklisiniz ama esini gordukten sonra sasirdimGerçekten bundan size ne? İnsanların özel hayatları, kişisel yaşamlarındaki ikişkilerde yaptıkları yanlışlar ucu size dokunmadığı sürece sizi ilgilendirmemeli.
Samimiler bunlar ya öyle gordumFesat düşünce bir bende değildir sanırım
Samimi olmasam evime almazdım. Karistigim bisey yok sadece uzuldumArkadaşınız olmadığı belli. Sizi ilgilendirmeyen konulara karışmaya çalışıyorsun. Samimi bile değilsiniz ki karışıyorsunuz. Size ne ?
Amin ya yapacak bişey yokKadınla görüşmeyin bir daha, Allah ıslah etsin ikisini de. Evde ki beklesin onlar yesin...
Aynen cok dogru soyluyorsunuz hersey beklenir böyle insanlardanİlişkileri var net... Kimse öz kardeşine bile 1 milyarlık telefonu zorda değilse almaz.. Bu tür seyleri okudukca kimseyle arkadaş olasında gelmiyor eşine istediğin kadar güven kadınlar şeytan gibi Bi kaş Bi göz yapıyorlar adam namusluysa zaten karşılık vermiyor ama şerefsizse geçmiş olsun. Bu arada bu kadın senin kocanın parasını da yemek isteyebilir dikkat et paragöz insandan her şey beklenir
Karışmasanız burda konusunu açmazdınızSamimi olmasam evime almazdım. Karistigim bisey yok sadece uzuldum
Bence hanımefendi konu acmakta haklı can sıkıntısıyla alakası yok düşünsene sürekli evine girip cıkan samimi oldugun insan evli adamla beraber aman özel hayatı deyip banane mi dersin canın sıkılmaz mı hic sonucta artık evine almaman gerekiyor öylesini nasıl mesafe koyarım naparım diye insan bir düşünürKarışmasanız burda konusunu açmazdınız
Canınız fazlasıyla sıkılıyor belli
Can sıkıntınız insanların özel hayatlarını delerek geçirmeye çalışmayın
Lafını yapacağına sağda solda evine almaz konuşmayı keser. Çözüm bu kadar basitBence hanımefendi konu acmakta haklı can sıkıntısıyla alakası yok düşünsene sürekli evine girip cıkan samimi oldugun insan evli adamla beraber aman özel hayatı deyip banane mi dersin canın sıkılmaz mı hic sonucta artık evine almaman gerekiyor öylesini nasıl mesafe koyarım naparım diye insan bir düşünür
Burası kimsenin kimliğinin belli olmadığı bir yer kadın dedikodu yapmamış ki isim vermemiş yani benim de basıma gelse paylasıp fikir alma gereği duyardım ve adamın karısına söylerdim almasın oda evine akrabaymış pehLafını yapacağına sağda solda evine almaz konuşmayı keser. Çözüm bu kadar basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?