Haklisiniz ama nasil sinirliyim ikisineBunu dert etmek yerine bence boyle basit ortamlardan ve insanlardan uzak durun.
Aynen oyle bide adamin ikinci evliligiymisZaten genelde oyle olr evdeki karisina yapmadklarni disaridaki kadnlara yapan erkek cok hicbirşeyn degeri yanindayken anlaşlmaz derlerya nezaman karsni kaybeder veya karisi terk eder ozman anlar degerni
Ayni koyden degiller ama herkese akrabam eside biliyor gelip gidiyorlar birbirlerine ski fikilar yaniAkraba olduğuna pek ihtimal vermiyorum...bende ilişkimi keserim
Bosver, boyle pis adam dolu etraf ve cozumu yok. Varlar hepte olacaklar.Haklisiniz ama nasil sinirliyim ikisine
Acaba gonul iliskisi mi varEşine yapmadığını,o kadına yapıyor alıyor,satıyor işte, üzücü gerçekten,o bayanla da çok muhatap olmayın
Oznab o kadnla ucuncu ewlilgi dusunyo galiba kadn dusunsun artk zaten adam kadar o kadnda suclu nasl boyle birsey yapabilyor anlamyorm gerci belliki kadnda adami yiyor yani okadar sey aldrdgna goreAynen oyle bide adamin ikinci evliligiymis
Cikar ılıskısı oldugu nette.Acaba gonul iliskisi mi var
Tekim diye oyle konusuyorum yoksa baska bi iliskim yok ramazdan kadina yardim sagladim ama bunlari gordum ya cok üzüldümBosver, boyle pis adam dolu etraf ve cozumu yok. Varlar hepte olacaklar.
Ve o akrabam dıyıp adamın hediyelerını kabul eden kadın? Bunlarda hep olacaklar.
Sen uzak dur dertsiz basın agrımasın.
Orasını tam bilemiycez ama ,eşi o durumdayken bayana bişeyle alması beni üzdüAcaba gonul iliskisi mi var
Mesefe koyacam aramaEşine yapmadığını,o kadına yapıyor alıyor,satıyor işte, üzücü gerçekten,o bayanla da çok muhatap olmayın
Kesinlikle gecen gun adam kadina hindi almis falanCikar ılıskısı oldugu nette.
Iste beni üzentam olarak buOrasını tam bilemiycez ama ,eşi o durumdayken bayana bişeyle alması beni üzdü
Hahahahaha hindi ne alaka, vizyonsuz ve aç kopekler ustelık desene.Kesinlikle gecen gun adam kadina hindi almis falan
Karsilikli gibi bence kadinda akrabam aliyor diye soyluyor banaOznab o kadnla ucuncu ewlilgi dusunyo galiba kadn dusunsun artk zaten adam kadar o kadnda suclu nasl boyle birsey yapabilyor anlamyorm gerci belliki kadnda adami yiyor yani okadar sey aldrdgna gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?