- 22 Ekim 2015
- 939
- 906
- 103
- 36
Bahcesi var almis guya ne bileyim ya Allah islah etsin soklardayimHahahahaha hindi ne alaka, vizyonsuz ve aç kopekler ustelık desene.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahcesi var almis guya ne bileyim ya Allah islah etsin soklardayimHahahahaha hindi ne alaka, vizyonsuz ve aç kopekler ustelık desene.
Banada oyle gelmiyor. Nasil iliskimi kesecemBu tür şeyler bana masum gelmiyor. Görüşmeyin bence
E size dogruyu soyleyemycene gore zaten disi kuyruk sallamadkca erkek arkasndan gtmezms derlerya aynen oyleKarsilikli gibi bence kadinda akrabam aliyor diye soyluyor bana
Kizlari var kadinin hic m8 annelerini uyarmazlar nasil bi dunya yaKimin eli kimin cebinde belli değil.Hadise bu...
Kesinlikle haklisiniz kadinda dunden razi adam ne alsa aliyor.E size dogruyu soyleyemycene gore zaten disi kuyruk sallamadkca erkek arkasndan gtmezms derlerya aynen oyle
Banada oyle gelmiyor. Nasil iliskimi kesecem
Aynen öyle canim hic gerek yok görüşmeye böyle insanlarla nefret ettim valla bugun o yaptiklarima üzüldümGörüşmek istediğinde işiniz olduğunu söyleyin, her aradığında açmayın, açtığınızda kısa konuşun hemen kapatın. Bir şey mi oldu dediğinde hayır ama çok meşgulüm diyin. Siz de aramayın. Bir süre sonra sorunsuzca çıkar hayatınızdan. Direkt söyleseniz belki başınız ağrır canınızı sıkacak şeyler söyler. Bence buna gerek yok :)
Sordum diyorki babam beni evledirdiginde buna teslim etmiş kizim sana emanet diyeArkadaş olmadıkları belli. İlişkini kesmen en doğrusu olur. Pis insan pislik saçar. Ama ben olsam sorardım bu nasıl akraba diye.
Ee ozman arkadaşına yaptıklarının yarısını karısına yapsın.Sordum diyorki babam beni evledirdiginde buna teslim etmiş kizim sana emanet diye
Iste bende buna takiliyorum niye yapmiyor aralarinda ne varEe ozman arkadaşına yaptıklarının yarısını karısına yapsın.
Bende anlamadım canımIste bende buna takiliyorum niye yapmiyor aralarinda ne var
Bence birbirlerini seviyorlar akraba falanda degiller.Bende anlamadım canım![]()
Kesinlikle aralarında bişey vardır. Bu zamanda baba bile evladına bişey alamiyorken o nasıl oluyor da karşılıksız herşey yapıyor.Bence birbirlerini seviyorlar akraba falanda degiller.
Kesinlikle öyle ya karisina belk8 ayakkabi almamis ona almis telefon aldi bin tl ve bu adamin evi yeni aldim eve cok yakinKesinlikle aralarında bişey vardır. Bu zamanda baba bile evladına bişey alamiyorken o nasıl oluyor da karşılıksız herşey yapıyor.
Allah böyle adamların cezasını versin. Evdekinin günahı neKesinlikle öyle ya karisina belk8 ayakkabi almamis ona almis telefon aldi bin tl ve bu adamin evi yeni aldim eve cok yakin
Pislik herif kurban olsun o kadina inşallah zavalli hic biseyden de haberi yok adamin hediye aldigindan...Allah böyle adamların cezasını versin. Evdekinin günahı ne
Bence alalım çünkü hiç normal değilGünah almayalım ama normal gelmedi banada