• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamda deli sorular

Banada oyle gelmiyor. Nasil iliskimi kesecem

Görüşmek istediğinde işiniz olduğunu söyleyin, her aradığında açmayın, açtığınızda kısa konuşun hemen kapatın. Bir şey mi oldu dediğinde hayır ama çok meşgulüm diyin. Siz de aramayın. Bir süre sonra sorunsuzca çıkar hayatınızdan. Direkt söyleseniz belki başınız ağrır canınızı sıkacak şeyler söyler. Bence buna gerek yok :)

Görüşmek istediğinde işiniz olduğunu söyleyin, her aradığında açmayın, açtığınızda kısa konuşun hemen kapatın. Bir şey mi oldu dediğinde hayır ama çok meşgulüm diyin. Siz de aramayın. Bir süre sonra sorunsuzca çıkar hayatınızdan. Direkt söyleseniz belki başınız ağrır canınızı sıkacak şeyler söyler. Bence buna gerek yok :)
Aynen öyle canim hic gerek yok görüşmeye böyle insanlarla nefret ettim valla bugun o yaptiklarima üzüldüm

Arkadaş olmadıkları belli. İlişkini kesmen en doğrusu olur. Pis insan pislik saçar. Ama ben olsam sorardım bu nasıl akraba diye.

Kesinlikle aralarında bişey vardır. Bu zamanda baba bile evladına bişey alamiyorken o nasıl oluyor da karşılıksız herşey yapıyor.
Kesinlikle öyle ya karisina belk8 ayakkabi almamis ona almis telefon aldi bin tl ve bu adamin evi yeni aldim eve cok yakin

Back