• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafama takiyor muyum yoksa takmiyor gibi mi görünüyorum?

Vallaha kardeşınız çok bencil.Annedende yardım istenebılır.Gayet nornal.

Size de kıyamadığı için 3 4 gün gelir bakarım demiştir kadıncağız napsın kardeşinize de diğer kalan 3 gün için yemek yapıp dolaba buzluğa koyacak diğer 3 4 gün de size koşacak kardeşinize de kızdım açıkçası ikizler burcu mu hanımefendinin kendisi 😁
Aslan burcu tam bir egoist aslan burçları kusura bakmasın ama 😁

Kim haklı kim haksız bilmiyorum ama annenize çok üzüldüm.
Bir çocuğu yurtta kalamam dedi die bütün düzenini bozacak kadın.Yeni şehir yeni başlangıç. Dicem ki belki yeni çevre iyi gelir,değişiklik olur.Bu sefer öbür çocuğu gel çocuğuma bak die tutturuyor.Kadın bebek de bakarsa yeni çevre hak getire. Tek işi hizmetçilik gibi olacak.Allah evladın da hayırlısını versin.
Ben tutturmadim ki gel bak diye tavir da yapmadım bir sorun da yok sadece söyledim
Bunun neresi hayirsizlik ya ?

Annenize bize yakın bir yerde oturun demek yerine onlar taşındıktan sonra siz ona yakin oturun. Ya bakıcı tutarsınız yada temizlikçi anneniz yorumlamış olur. Şahsen ben caliscam diye annemi bir saatlik yola sürmem. ( Doğumdan önce annemin yanına taşındım. Torun bakmayı çok istedi. Onlar bize yardım eder, bizde onlara)

Kız kardeşiniz annem yorulur abla yolda dese haklı ama üni kazanmış bir yumurta kırsin hanımefendi. Ya anneniz gelmeseydi yanına, o zman yemek ve temizlik yapacaktı evde. Bana ikiniz de bu konuda bencilce düşünüyorsunuz gibi geldi.

Kardeşim de bana abla annemi yorma dikkat et, diye uyarır bu arada.
Benim öyle ha deyince sehrim değişmiyor ki tayinim oraya çıkmaz hemen
Hem de bir saatlik yola sürekli git gel yapması gibi bir durum yok zaten diğer şehirde olunca o çok yorucu olur
Kardeşim öyle dese amenna ama onun derdi o değil

Iki kardes de sadece kendinizi dusunmussunuz. Fedakarligi anbeden bekliyorsunuz. Biriniz bir taraftan digeriniz obur taraftan cekistiriyor. Kadincagiza sen nasil bir hayat istiyorsun diye soran olmamis. Sirf evladi okusun diye duzenini bile bozuyor. Cocuk degilsiniz ki artik. Herkes basinin caresine bakabilir.
Ben annenizin yerinde olsam hic duzenimi bozmazdim. O sizi bu yaşa getirmis. Artik birakin da hayatini yasasin. Kardesiniz okumak istemiyorsa da kendi bilecegi is. Siz de anneye guvenip dogurmadiniz oyle degil mi? Bu arada kres iyi bir fikir. Bakiciya ben guvenemezdim.

Sizi de kardesinizi de haksiz buldum
Biri anasi olmadan okumaya gidemiyor,otekisi cocugunu anasina kitlemeye calisiyor. Yanlis. Birbirinizden farkli degilsiniz. O yuzden herkes sussun,anneanneyi de rahat birakin

Iki kardes de sadece kendinizi dusunmussunuz. Fedakarligi anbeden bekliyorsunuz. Biriniz bir taraftan digeriniz obur taraftan cekistiriyor. Kadincagiza sen nasil bir hayat istiyorsun diye soran olmamis. Sirf evladi okusun diye duzenini bile bozuyor. Cocuk degilsiniz ki artik. Herkes basinin caresine bakabilir.
Ben annenizin yerinde olsam hic duzenimi bozmazdim. O sizi bu yaşa getirmis. Artik birakin da hayatini yasasin. Kardesiniz okumak istemiyorsa da kendi bilecegi is. Siz de anneye guvenip dogurmadiniz oyle degil mi? Bu arada kres iyi bir fikir. Bakiciya ben guvenemezdim.
Annemden bir ışık görmesem zaten teklif etmezdim ki kendisi bakardım dediği için ben teklif ettim onun kabul etmediği buraya taşınmak cocuk bakma olayı değil
Tabii ki ona güvenip doğurmadım
Şimdi annemler bizde mesela kreşe korona zamanı gönderilmez bir şekilde ayarlarız dedi kendisi dedi bunu zorlama yok he ben annem.bunu dedi diye de oo nasıl olsa o bakacak moduna girmedim alternatifleri düşünüyorum

Sizi de kardesinizi de haksiz buldum
Biri anasi olmadan okumaya gidemiyor,otekisi cocugunu anasina kitlemeye calisiyor. Yanlis. Birbirinizden farkli degilsiniz. O yuzden herkes sussun,anneanneyi de rahat birakin
Kitlemek mi ? Ya insan annesine güveniyor tabii ki ama ben çocuğumun tüm sorumluluğunu da anneme yıkmaya çalışmıyorum

Kitlemek mi ? Ya insan annesine güveniyor tabii ki ama ben çocuğumun tüm sorumluluğunu da anneme yıkmaya çalışmıyorum
Tum sorumlulugu yuklemeseniz de yarisini yukluyor olmaniz yeterli bence haksiz olmanizda. Annenizin kardesinizin yanina yerlesecegini duyunca bunu gundeme tasimaniz da dogru degil ayrica. Anneanne ve babaanneleri rahat birakma taraftariyim. Cok cocuk bakmak isteselerdi kendileri dogururdu bir tane daha.

Tum sorumlulugu yuklemeseniz de yarisini yukluyor olmaniz yeterli bence haksiz olmanizda. Annenizin kardesinizin yanina yerlesecegini duyunca bunu gundeme tasimaniz da dogru degil ayrica. Anneanne ve babaanneleri rahat birakma taraftariyim. Cok cocuk bakmak isteselerdi kendileri dogururdu bir tane daha.
Kardeşim onları keyfi çağırıyor ben zorunluluktan yoksa hep bu anı kollamışım gibi bir durum yok yani

Benim öyle ha deyince sehrim değişmiyor ki tayinim oraya çıkmaz hemen
Hem de bir saatlik yola sürekli git gel yapması gibi bir durum yok zaten diğer şehirde olunca o çok yorucu olur
Kardeşim öyle dese amenna ama onun derdi o değil

Ben sizin şehrinize gelecek sandım. Bizde uzakta oturuyorduk, annemlere yakına taşındık. Heee buarada annem sen doğur ben Bakicam demişti,😃

Ya o kardesle Allah sabır versin. Önce ailenize sonra size.

Ben sizin şehrinize gelecek sandım. Bizde uzakta oturuyorduk, annemlere yakına taşındık. Heee buarada annem sen doğur ben Bakicam demişti,😃

Ya o kardesle Allah sabır versin. Önce ailenize sonra size.
Evet madem taşınacaksınız bizim şehre gelin dedim kardeşim okuluna hiç gitmedi öyle ortamdan kopma olayı da yok geçiş de yapabiliyor ama ben şimdi tayin istesem onların yaşadığı yere çıkmaz maalesef
Bana da aynı yerde olsak bakarım demişti annem
Amin

Ben diğer yorumlarınızla birleşince arkasından da bu arada evet demeyi unutmusum kafana çok takmışsın haha minvalinde bir yorum okuyunca öyle hissettim
Ben eleştiriye açığım objektif olarak bakın diye de kendim dedim zaten ama dalga geçer gibi yorumlar insanın zoruna gidiyor hak verirsiniz
Tabiki dalga geçilirse insanın zoruna gider ama ben sizinle dalga geçmedim.Sadece kendime güldüm.Sorduğunuz soru hariç her şeye yorum yapmışım 🤷‍♀️Neyse kırdıysam özür filerim kırmak istememiştim

Tabiki dalga geçilirse insanın zoruna gider ama ben sizinle dalga geçmedim.Sadece kendime güldüm.Sorduğunuz soru hariç her şeye yorum yapmışım 🤷‍♀️Neyse kırdıysam özür filerim kırmak istememiştim
Belki ben yanlış anlamışımdır hassasiyetle peki o zaman. Estağfurullah 🤗

Back