kafam karıştı.gitsem mi gitmesem mi ?

canım bende konunu geç fark ettim baştan sona okudum tabiki ufacık bebeğin var herşey olumlu olur ama ailesi yüzünden böyle bişi yapıyorsa ilerde büyük bişi olsa demekki hiç arkanızda olmıycak bana öyle geldi baba olmuş ama onun sorumluluğunu daha içinde hissetmemiş galiba

dogru söze bişi diyemem bakalım herseyn hayrlısı canım ne yazılmıssa o olacak yarın herseyin rengi belli olacak

ben senin gibi olumsuz düşünemiyorum canım ben herzaman en kötü anda bile bundan bi pay cıkartıp sonunun güzel olacagını inanırım ki hep öylede olmustur insan umut olmadan yasayamaz bence sende bu kadar karamsar olma ben kendim,i kandırmıyorum her şerde bi hayır vardır buna inanıyorum hep ya bu iş iyi olacak ya da kötü olacak iki ihtimal var dilegim kötü yönde olmaması yönde belki senn eşine karsı sevgin bitmiştir .bende yasananları asla unutamam ama eğer herşeyt olursa cocugum için ikidebr ısıtıpp ıısıtıp önümüze sunmam tabi karsıdakinin tepkisine baglı .düşüncelerine saygı duyarım ama senn kadar olumsuz düşünemem hayırlısı sabır sadece yarın görücez

3 aylık gibi bir süreden sonra, koca evine dönecekseniz eşinizin alması icap eder. Komşu yardımcı olmuştur Allah razı olsun ama, almak ona düşmez.
Ayrıca isteyen adam gelir alır, başkalarından rica etmez bence.

didem oralarda şu anda
ne yaptı acaba?
arada gelip bakıyorum valla belki yazabilmiştir diye :)

bende merak ettim noldu diye baktım da daha yazmamışsın..öncelikle HERŞEY bebeklerimiz çocuklar için..çocuğum için bu yaşadıklarımı ilerde sürekli hatırlatmam demişsin de bunun için önce karşındaki adamın senden af dilemesi lazım..seninle aynı fikirdeyim kesinlikle geçmiş gelecek hayatta sürekli dile getirilmemeli ama ne koşulda biliyor musun?karşındaki adam hatasını anlamış ve af dilemişse..
ben daha önce de söyledim ben eşimin hatasını anladığını hiç sanmıyorum..o günü bugün yaşasak gene aynı şeyi yapardı..o yüzden bizim kavgalarımız bitmiyor..umarım senin eşin senden özür dilemesini becerir ve sevgin ve bebeğin hatrına affedersin sende..ama dediğim gibi ben kalben kırığım..sırf çocuğun için çocuğunun gururur için eşinin sana koca bi özür dilemesi lazım..senin bebeğin yeni doğmuş ya..böyle bişey olabilir mi adam 3 ay bebeğini aramamış sormamış..bi bebek anne karnından ilk çıktığında hayatta ilk neyi algılarmış biliyo musun annesinin kokusunu babasının kokusunu ve seslerini..senin eşin nerdeydi bebeğin 3 aylık olana kadar..ve bebeklerin hayata uyum süreci ilk aylar yani hayatı algılamaya başladığı zamanlar ilk aylar..o bebek babasının kokusunu alamadı..babasını hissedemedi..hayatta bana göre bundan daha öte bişey yok..şahsen bu durumda benim bebeğimin sevgisi yaşaması gereken hayat eşime duyduğum sevgiyi ezer geçerdi..çünkü benim canımdan bebeğimden ötesi yok..ben 10 eş bulurum ama bebek aslaaaaa bulunmaz..ben böyle düşünüyorum şahsen..çocuğum konusunda gerekirse eşimi gerekirse sevgimi gerekirse tüm dünyayı ezer geçerim..çünkü benim çocuğumunda bi gururu var bebek dahi olsa!!!ve aranmamayı hek edicek bişey yapmadı o!!

günaydın herkese
bildiğim kadarıyla didemin kendi babasının evinde bilg. vardı
hemen dönerdi bizlere.. eğer babasıyla dönmüş olsaydı :)))
yani barıştılar gibi bi his var içimde
hadi bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…