Kafam karışık

Merhabalar arkadaşlar size bir konuda danışmak istıyorum ben 17 yaşındayım ve lise okuyorum şuan erkek arkadaşım askerde ve geçenlerde evlilik duşunuyormusun gıbı bi konu açtı bende allah ne zaman nasip ederse artık diyerek geçtim konuyu daha sonra işte evmiz var kendim yaptım şöyle olur böyle yaparız diye plan kurmaya başladık konu okula gelınce ben eğıtım hayatımda çok başarılı değılım zaten bu pandemiden dolayıda iyice soğdum okuldan ve açığa aldırmak istedığımı aileme söyledım halk eğtımlerın kursları oluyomuş annem onlara katıl kafan dağılır falan dedı ama ben hem okul hemde o kursları bi arada idare edemem dedım okulumu açığa alıdırıyım kurslara gidiyım dıyorum pek ikna edemedim zaten açığa aldırmak ıstedığımı yaklaşık 1 senedir soyluyorum aileme erkek arkadaşımla alakalı değıl erkek arkadaşım ise ben zaten seni çalıştırmıcam çalıştırmam diyo kendi işleri var. 4 yaş var aramızda diyorum ki benim lisem bıtsın bekleyelım hem şu hastalık da bi geçsım ne acelemız var dedim ailem ısrar ediyo diyo ama bende istiyorum diyo bende evlılıkten bahsedıyoruz cıddı bi karar dedim aileni mutlu ediceksın dıye hem kendini hem karşındakının hayatını mahvetme dedım haklısın sanada hak veriyorum diyo.askerden gelınce konuşuruz dedi öyle kaldı.ama aileme konuyu nasıl açıcam bilmıyorum yardım ederseniz fikir verirseniz çok mutlu olurum siz olsaydınız ne yapardınız şimdiden teşekkürler.
Benim kızım olsan seni asla vermem,eğitimini tamamlamadan asla,, geç o hayalleri,sakın hayatını mahfetme,,ay çok üzüldüm noluyosunuz kızlar hemen aklınız evlenmeye doğru gidiyo...pişman olacaksın ..

Benim kızım olsan seni asla vermem,eğitimini tamamlamadan asla,, geç o hayalleri,sakın hayatını mahfetme,,ay çok üzüldüm noluyosunuz kızlar hemen aklınız evlenmeye doğru gidiyo...pişman olacaksın ..
Şuan duşunmuyorum çok erken zaten

Bırakın hanımlar yaaa. 10 yıllık evliler ortak para konularında kavga ediyor da, 17 yaşındaki genç kızımız şimdiden 21 yaşındaki sevgilisiyle ortak iş yeri açacakmış. İnternet kafe deyince zaten adamlar dolu olacak, seni oraya adım attırmaz, kuaföre de full kadın diye güvenmiş de olur demiş😂😂 Ya nasıl insanlarla berabersiniz yazık.. Kafanızın içindekini kullanın!!!

Şuan bılışım uzerıne meslek lisesi okuyorum halk eğıtım kursunda ıse güzellik üzerine

İleride ünversite okursan ki,mutlaka okuman lazım ayaklarının üzerine sağlam basabilmen adına.
Var kendi islerının patronu aslında sadece boyle bışey duşunursen saygı duyarım dedo

Sende inandınmı buna,internet cafe dedin ya,seni orada asla istemez bunuda bil ..

Köyde yaşadıkları için eski kafalı olarak yaftalamanız çok yanlış. Daha şimdiden saygı duymuyorsunuz bile tanımadığınız insanlara..
Koydekiler erkenden evlendıklerı ıçın dedım kendı oğullarının da oyle olmasını ıstıyorlar ama her şey oyle olmaz maalesef

Peki sen ne yapacaksın bu sırada? Evde mi oturacaksın?

Bıraksana canım sabahtan beri konuyu izliyorum nato kafa nato mermer. Kızımız bu geleceği çoktan kabul etmiş. Ne yapacak o da o arada beş çocuğa bakıp kaynanasıyla tarla sürecek.
Küçümsediğim için demiyorum ama eğitim hakkı olan bir kız için konuşursam evet küçümsemek zorundayım.

Bırakın hanımlar yaaa. 10 yıllık evliler ortak para konularında kavga ediyor da, 17 yaşındaki genç kızımız şimdiden 21 yaşındaki sevgilisiyle ortak iş yeri açacakmış. İnternet kafe deyince zaten adamlar dolu olacak, seni oraya adım attırmaz, kuaföre de full kadın diye güvenmiş de olur demiş😂😂 Ya nasıl insanlarla berabersiniz yazık.. Kafanızın içindekini kullanın!!!
Kuafor konusu benim duşuncem internet kafe onun duşuncesıydı kufor konusunu açmadım daha ona.

X