- 2 Ekim 2018
- 150
- 168
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kizilgonca
-
Beni en çok etkileyen mesaj, fikir bu oldu. Çok teşekkür ederim ilginize.Tabii ki sizin tercihiniz, herkesin önceliği farklıdır. Konfor bana daha önemli geliyor. Kendi evimi de işime yürüme mesafesinde tercih ettim bu nedenle. Önceden iki otobüs değiştirip gidiyordum işe ve yol yarım saat olmasına rağmen hayat kalitem inanılmaz düşüyordu. Şimdi sabah yarım saat erken kalkmam yeterli oluyor. İnsanlar daha otobüs durağındayken ya da aracıyla yeni yola koyulmuşken ben üstümü değiştirmiş, ayaklarımı uzatmış oluyorum. Hayatta satın alınamayan tek şey zaman, o yüzden daha değerli.
Beni en çok etkileyen mesaj, fikir bu oldu. Çok teşekkür ederim ilginize.
Benim.gecen seneki evim hem daha küçüktü hem de sorunlari bitmiyordu ki 2 senelik binaydi ama kışın 4-5 saatten fazla uyuyamiyordum sesten.bizde eşimin işine yakın bir eve taşındık 2 ay önce. 15 yıldır çalışıyorum böyle konfor yaşamamıştım ben diyor adam. satın almıyorsunuz şu an o yüzden işinize yakın olanı seçin. fotoğraflarını yüklediğiniz ev öyle döküntü falanda değil, biraz emekle mis gibi olur. işten çıktığınızda insanların otobüs beklediği kadar zamanda evde olacaksınız, çok büyük şans.
Evet enn büyük avantaj işe çok yakın olması 5 dk yazmışım ama yürüyerek 2 dk falandırBen de eski diyince cok dökülüyor sandim
Valla fotoğraflara bakarak gayet iyi gibi tabii biraz eliniz degse esyalarla birlikte mis gibi oturulur.
Bir de ev esya vs önemli tabii kullanim.acisindan ama sırf yeni diye de her gun yol cek, ustune ekstra para ver, insan bir yerden sonra keske yakin olsaydi da az eski olsaydi der
Çünkü zaten hafta içi gündüz yoksunuz aksamlari birkac saat geçilecek ev icin de paranizi çar çur etmeye degmez
Valla ben ne evler görmüşüm demek ki, böyle bir ev olsa kacirmazdim diyorum
Mutfak dolapları da klasik ama temiz görünüyor isterseniz boyarsiniz ya da yapiskanli kagitlarla istediginiz dekorasyonu yaparsiniz
Önemli olan huzurla oturmak
Ev çok büyükmüş kışın ısıtmakta zorluk çekermiyiz sizceŞimdi gördüm
O ev eski filan değil
Tıka kulağını yakın ev gibisi mi var
Ev çok büyükmüş kışın ısıtmakta zorluk çekermiyiz sizce
Ne mutluEvet enn büyük avantaj işe çok yakın olması 5 dk yazmışım ama yürüyerek 2 dk falandırkızlar ya sayenizde eve ısındımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?