- 19 Kasım 2024
- 41
- -6
- 25
-
- Konu Sahibi ecesoguksu
Yok zaten ben gayet sert konuştum. Arkadaş kalalım dediğinde ise sen beni hak etmiyorsun dedim. Git kendini düzelt beni boşver yanıp tutuştuğum yok zaten dedim kapattımAmac ayriliginin acisini seninle atmaya calismasi. Islerin istedigi gibi gitmemesi. Hala ayrilik acisi cekiyor olmasi bu sebeple buyucu aramak gibi sacma islere bulasmasi.
Sen de arada yara bandi olmussun gibi ama bu isler boyle ilerlemez. Yol ver gitsin
Onu da eline yüzüne bulaştırıyor
Haksızlığa gelemiyorum ondan bu kadar sesim fazla çıktı. Salak birisi olmadığımı bilmesine rağmen böyle yapması enteresan. Acaba cidden aşk acısı çekip yediremiyor muAmacını sorgulamayıp iletişimi kesin. Bi cacık olmaz.
Açıklama yapmadım zaten de sinirlendiğim için kendimi tutamadım. Kötü kötü konuştum adam etmek değil savunmak için kendimi. Allahtan duygu falan beslemedim. Bunun da farkında zaten. Fakat dünden beri kaçıyor sorularımdan ben zaten onun öyle düşündüğünü biliyodum. Neyse artık büyü mü var ne var bilemem kendisi bilirİnsan sevgilisini bile 6 ayda unutup düzgün ilişkiye başyalabiliyor nişanlısından ayrılmış sence hemen unutması normal olur muydu? adam seni yarabandı olarak kullanmış işte hala amacı ne diye mi soruyorsun.
Müge Anlı der adamlar size ALlah belanı versin demeyecek zaten seni seviyorum diyecek ilgilenecek...Sözlere kanmayın, kaldı ki sana seni seviyorum bile dememiş .Büyüydü hoca aramaydı iyice karmaşık işler ben olsam hiç bu raddelere gelmezdim çoktan topuklamıştım .Çocuğa açıklama yapma gereği bile duymaya gerek yok.
BU tipler sizin karakterinizle ilgilenmez, o yüzden kendinizi ona tanıtmakla vakit kaybetmeyin. Bir şey ispatlamak zorunda değilsiniz ona. Acısını başkasıyla atlatmaya çalışıyor, zaten açık açık da söylemiş. Başkasına yara bandı olacağım diye kendinizi yaralanamyın.Haksızlığa gelemiyorum ondan bu kadar sesim fazla çıktı. Salak birisi olmadığımı bilmesine rağmen böyle yapması enteresan. Acaba cidden aşk acısı çekip yediremiyor mu
Ay salla boşver demek istediğim açıklama yapmaya bile değmez sana da ders olmuş olur yakın zamanda ayrılmış birine güvenme çok sık ele tart baktın peşinden çok koşuyor o zaman şans ver.Bi öyle bi böyleyse yallah gitsin buna mı kaldın senAçıklama yapmadım zaten de sinirlendiğim için kendimi tutamadım. Kötü kötü konuştum adam etmek değil savunmak için kendimi. Allahtan duygu falan beslemedim. Bunun da farkında zaten. Fakat dünden beri kaçıyor sorularımdan ben zaten onun öyle düşündüğünü biliyodum. Neyse artık büyü mü var ne var bilemem kendisi bilir
Ama hala çok sinirliyim intikam almak istiyorum. Hakaret ettim ama ona yetmiyor gibi. Ya cidden iyiki duygu beslemedim. Yoksa ne yapardım benAy salla boşver demek istediğim açıklama yapmaya bile değmez sana da ders olmuş olur yakın zamanda ayrılmış birine güvenme çok sık ele tart baktın peşinden çok koşuyor o zaman şans ver.Bi öyle bi böyleyse yallah gitsin buna mı kaldın sen
kız bu beslememıs halın mıAma hala çok sinirliyim intikam almak istiyorum. Hakaret ettim ama ona yetmiyor gibi. Ya cidden iyiki duygu beslemedim. Yoksa ne yapardım ben
Herşeyi anladımda büyü olayı ne alaka anlamadım. Ayrılığı atlatamamış belli bahaneler yaratıyor. Boşverin ilerde daha fazla üzülmemek için bu kişiye yol verin4 5 ay önce nişan atmış birisi ile konuşuyorum. Bu kişi bana geldiğinde gayet iyiyim toparladım diye geldi. Sonra aramızda birkaö sıkıntı oldu 2 hafta konuşmadık tekrar başladık. Aramızdaki iletişim vs gerçekten iyi mizah anlayışı vs. Dün ben kafasının karışık olduğunu anladım. Ne olsun istiyorsun dedim. Hayırlısı dedi bende sinirlendim. Zaten hayırlısı istesen de istemesen de olucak bu kafadan atma oyalama gibi dedim. Sonra ilişki istemiyorum dedi ben biraz daha sinirlendim. O zaman istemiyorsan neden ilgi gösteriyorsun gezip tozuyorsun başta bana iyiyim diye geldin dedim. Ben hiçbir kişinin dağıttığı enkazı üstlenmem dedim. Biliyorum vs dedi. Başta cidden iyiydim dedi. Hani ilgili birisi zaten kötü de asla davranmıyordu. Şu an da öyle aslında. 3 4 gündür sanki tımarhanelik olucak gibiyim dedi. Sana belli etmek istemedim ama anladın zaten dedi. Kız, kendi yakın erkek arkadaşıyla birlikte olmuş hatta aldatmış çocukta bundan şüpheleniyor. Ben büyü vs yaptıklarını düşünüyorum dedi. Hoca arıyoruz kaç gündür dedi. Bende baya sert konuştum sinirlendim. En sonda dedim sana aşık olduğum sevgili olmak için yanıp tutuştuğum yok. Ben sana net olmanı istedim olmadığın için böyle yaptım dedim. Beni de boşver sen git kendini kurtar dedim kapattım. Ne önerirsiniz amaç ne?
O nişanı atamamış, belli ki nişan onu atmış. Sal ipini gitsin. Yara bandı değilsin sen. Adam acısını sindirememiş daha, belli ki yaşamasına izin vermemişler. Şu haliyle kimsenin işine yaramaz.4 5 ay önce nişan atmış birisi ile konuşuyorum. Bu kişi bana geldiğinde gayet iyiyim toparladım diye geldi. Sonra aramızda birkaö sıkıntı oldu 2 hafta konuşmadık tekrar başladık. Aramızdaki iletişim vs gerçekten iyi mizah anlayışı vs. Dün ben kafasının karışık olduğunu anladım. Ne olsun istiyorsun dedim. Hayırlısı dedi bende sinirlendim. Zaten hayırlısı istesen de istemesen de olucak bu kafadan atma oyalama gibi dedim. Sonra ilişki istemiyorum dedi ben biraz daha sinirlendim. O zaman istemiyorsan neden ilgi gösteriyorsun gezip tozuyorsun başta bana iyiyim diye geldin dedim. Ben hiçbir kişinin dağıttığı enkazı üstlenmem dedim. Biliyorum vs dedi. Başta cidden iyiydim dedi. Hani ilgili birisi zaten kötü de asla davranmıyordu. Şu an da öyle aslında. 3 4 gündür sanki tımarhanelik olucak gibiyim dedi. Sana belli etmek istemedim ama anladın zaten dedi. Kız, kendi yakın erkek arkadaşıyla birlikte olmuş hatta aldatmış çocukta bundan şüpheleniyor. Ben büyü vs yaptıklarını düşünüyorum dedi. Hoca arıyoruz kaç gündür dedi. Bende baya sert konuştum sinirlendim. En sonda dedim sana aşık olduğum sevgili olmak için yanıp tutuştuğum yok. Ben sana net olmanı istedim olmadığın için böyle yaptım dedim. Beni de boşver sen git kendini kurtar dedim kapattım. Ne önerirsiniz amaç ne?
Kimsenin yara bandı olma. Uzak dur boşver gitsin. Aklı hâlâ eski nişanlısında4 5 ay önce nişan atmış birisi ile konuşuyorum. Bu kişi bana geldiğinde gayet iyiyim toparladım diye geldi. Sonra aramızda birkaö sıkıntı oldu 2 hafta konuşmadık tekrar başladık. Aramızdaki iletişim vs gerçekten iyi mizah anlayışı vs. Dün ben kafasının karışık olduğunu anladım. Ne olsun istiyorsun dedim. Hayırlısı dedi bende sinirlendim. Zaten hayırlısı istesen de istemesen de olucak bu kafadan atma oyalama gibi dedim. Sonra ilişki istemiyorum dedi ben biraz daha sinirlendim. O zaman istemiyorsan neden ilgi gösteriyorsun gezip tozuyorsun başta bana iyiyim diye geldin dedim. Ben hiçbir kişinin dağıttığı enkazı üstlenmem dedim. Biliyorum vs dedi. Başta cidden iyiydim dedi. Hani ilgili birisi zaten kötü de asla davranmıyordu. Şu an da öyle aslında. 3 4 gündür sanki tımarhanelik olucak gibiyim dedi. Sana belli etmek istemedim ama anladın zaten dedi. Kız, kendi yakın erkek arkadaşıyla birlikte olmuş hatta aldatmış çocukta bundan şüpheleniyor. Ben büyü vs yaptıklarını düşünüyorum dedi. Hoca arıyoruz kaç gündür dedi. Bende baya sert konuştum sinirlendim. En sonda dedim sana aşık olduğum sevgili olmak için yanıp tutuştuğum yok. Ben sana net olmanı istedim olmadığın için böyle yaptım dedim. Beni de boşver sen git kendini kurtar dedim kapattım. Ne önerirsiniz amaç ne?
Yalan söylüyor ya uğraşma boşver üç beş ayda Leyla olmamissindir, ne vakit harcayacaksin.4 5 ay önce nişan atmış birisi ile konuşuyorum. Bu kişi bana geldiğinde gayet iyiyim toparladım diye geldi. Sonra aramızda birkaö sıkıntı oldu 2 hafta konuşmadık tekrar başladık. Aramızdaki iletişim vs gerçekten iyi mizah anlayışı vs. Dün ben kafasının karışık olduğunu anladım. Ne olsun istiyorsun dedim. Hayırlısı dedi bende sinirlendim. Zaten hayırlısı istesen de istemesen de olucak bu kafadan atma oyalama gibi dedim. Sonra ilişki istemiyorum dedi ben biraz daha sinirlendim. O zaman istemiyorsan neden ilgi gösteriyorsun gezip tozuyorsun başta bana iyiyim diye geldin dedim. Ben hiçbir kişinin dağıttığı enkazı üstlenmem dedim. Biliyorum vs dedi. Başta cidden iyiydim dedi. Hani ilgili birisi zaten kötü de asla davranmıyordu. Şu an da öyle aslında. 3 4 gündür sanki tımarhanelik olucak gibiyim dedi. Sana belli etmek istemedim ama anladın zaten dedi. Kız, kendi yakın erkek arkadaşıyla birlikte olmuş hatta aldatmış çocukta bundan şüpheleniyor. Ben büyü vs yaptıklarını düşünüyorum dedi. Hoca arıyoruz kaç gündür dedi. Bende baya sert konuştum sinirlendim. En sonda dedim sana aşık olduğum sevgili olmak için yanıp tutuştuğum yok. Ben sana net olmanı istedim olmadığın için böyle yaptım dedim. Beni de boşver sen git kendini kurtar dedim kapattım. Ne önerirsiniz amaç ne?