- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
- 448
- Konu Sahibi PastelBoya
-
hakaretten korkuyorum ben ailemden de arkadaşımdanda herkesten yanii
mesela o gün onu deyince ne diyosun sen dedim bırak gidicem ben dedim bırakmadı
aciz gibi ağladığımıda görmesini istemiyorum sıkıyorum kendimi susuyorum eve geldiğimde msj atıyordum çoğu zaman bişeye kızınca şimdide hep ee gidince msjlara başlarsın düşünürsün düşünürsün planlarsın bulursun bişeyler diyor sürekli şaşırdım artık.. ben psikolojimde pek iyi sayılmaz..
Ne mecburiyetin var senin bu kişiye ya...ne bu ısdırap ne bu sıkıntı stres.... yolver gitsin yalnız kalmaktan mı korkuyosun... erkekmi kalmadı ya bırak allah aşkına kocan değil bişey değil... Böyle yapma..:mymeka:
ben bilerek neden kızdarayım sonuçta en ufak bişey söyleyim onun düşüncesine zıt elimi sıkar hemen sokak ortasında çığlık mı atmadım acıdan yapma dersin yapar
birde ayrılmak istediğimi anlayınca konuyu değiştirir küçük bi yeğeni var çok seviyorum hemen çağırayımmı konuş falan..
onun doğrusu bana da doğru gelmek zorunda kendisi aslan burcudur bense yengeç burçalara inanılmaz ama zıt olduğumuz burdan belli galiba..
ben çok sabırlı bir insanım ondan olsa gerekk...
ayrılıcam zaten kızlar....
gerekirse ailemi sokucam devreye bencede bu iş böyle yürümez bu zamana kadar her sözden sonra düzelmesini bekledim çünkü böyle değildi...
psikolojik sorunları vardır dedim gerçekten o dönemler vardı ama baktım olmuyor..
kaç gündür düşünüyorum ayrılınca elbet üzülücem ama ilk ayrılan ben değilim sonda olmayacağım..
nilcim herşey bir yana erkek arkadaşını sınıfından seçmek büyük hata....
derslerini etkilediğine eminim.
..$€L!n..;4529937 .!.:ay ne kadar sinir bozucu bişey
bende bi kelimeyi yanlış kullanıp biri benimle dalga geçtiyse deliririm ama karşımdaki kişi yapsa olabilir insanlık hali der geçerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?