Kafam çorba gibi :( önemlii!!

işte 3 senedir berabersiniz yaa onun rahatlığı heralde şakaları o yüzden yapıyo olsa el şakalarını hani insan sevdiğiyle uğraşırmış hesabına dicem ama söylediği laflar çok ağır yaa hele bide başka insanların içinde sana böyle davranması çok itici ne yapmaya çalışıyo ki maço mu takılıyo erkeklik bu şimdi hiç sevmem kaba erkeği

Bir dakika kızlar, burda kaçırdığınız çok önemli bir nokta var...

"el şakaları arttı şakada olsa onu gıcık edici laf söyleyim elimi sıkıyo sol elim incindi..
hakaret ediyor en ufak tartışmalarda hep beni suçluyor toplum içinde sinirlendiğinde bana yönelik bağırıyor ne yapacağımı şaşırıyorum..."

Arkadaş burda ne demiş ? Şakada olsa onu gıcık edici laf söyleyeyim" demiş.

Karşındaki insanı zaten kışkırtmaya, gıcık etmeye, yaptıgın şakalar yüzünden oldugunu söylemişsin zaten, Bunun yerine şakalarının dozuna dikkat etsen, hani canım cicim desen, güzellikle konusmayı denesen ? Özellikle onu gıcık etmemeye dikkat etsen sanada daha yumusak davranmaz mı acaba ? bir dene derim.. Artı yaptıgın gıcık lafların şakaların boyutu nedir acaba? bunu bilemiyoruz ki?

Ben bu konuda çok çok hassasaımdır, bazı insanlar gerçekten çok ukala oluyor ve karşısındaki insanı kışkırtmak sabırılarını zorlamak için ellerinden geleni yapıyorlar ama lütfen kendi üstüne alınma benide yanlış anlama, ama acaba onu kızdırcak kadar ileriye gidiyormusun bilmiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ailemle konuşmayı dşünüyorum zorluk çıkarırsa
bende neden başladığını anlayamıyorum zaten herşey gayet iyi gidiyordu beni yere göğe sığdıramazdı...
Ben laf söylerdim nazım geçerdi ama şimdi herşey diyor bana kızdığımı farkediyor bu sefer özür özür özür hastamı ne anlayamadım..:uhm:

cnm artık belli bir zamandan sonra seni sahiplenmiş.nasıl olsa bu benim diyor.sende kuzuysan biraz o ayrılığı hayal bile etmiyor .genelde evlendikten sonra değişirler valla şanslısın aslında seninki şimdiden ne olduğunu göstermiş.amanını bu evlendikten sonra nasıl bir tip olur o zaman düşünmek bile istemiyorum.cnm o şimdi yrılık lafını duyunca bi sırnaşır sana özürler falan sakın kanma.değişceğini hiç sanmıyorum.dikkatli ol

bu ne terbiyesizlik lakaytlık yahu? ilkokul çocuğu musunuz siz böyle el şakaları filan didişiyosunuz devamlı.. hele insanların içinde ettiği o laflar ..? sanırsam zeka seviyesi biraz düşük..
valla bu adam ne sana saygı gösterir ne kendine ne arkadaşına ne annesine....

saygısı olmayan insanın sevgisine de inanmam ben.
insan sevdiğine mal der mi yaa.

valla eski sevgiline dönermisin onu sen bilirsin ama aşkından da ölsen sen bu adamı bırak. bu adam terbiyesiz.

bu arada sana da ufak bi tavsiye;
insanları kasten fişekleyip kızdırma fazla da el şakaları yapma derim.

Hiç hoş değil bence..:kızgın:
Bizler evliyken hakarete dayanamıyoruz..
Siz gençler nasıl sürdürüyorsunuz bu ilişkileri hiç anlamıyorum..:bbo:
Yazık etmeyin kendinize böyle terbiyesiz adamlar için..:delphin:

senı uzmesıne ızın verme... bosver... dunyada senden baska sen yok kendının ve akıl sağlıgının kıymetını bıllll.......... :kahve::kahve::kahve: keyfıne bakk...

mal diyebilecek kadar sınıfta kendini bi b...k sanıyorsun dese
bu ne demek yaaa bırak sevgiline hiç kimseye insan böyle bir laf söyleyemez kendi adıma konuşuyorum ama. herşey bi tarafa bu adam sana değer vermiyor başka birşey değil yani neyi düzeltecekmiş düzelecek falan diyormuş. kendini değiştirmesi gerekiyor. belki o bu laflarının çok kırıcı olmadığını davranışlarının normal olduğunu düşünebilir eğer böyle düşünüyorsa çocukça davranıyor onun yanında sen olgun kalıyorsun düzelmesini bekleme bence gidip hemen eski sevgilinle çık demiyorum ama şimdi ki sevgilinden bi kurtul önce.

Her koyun kendi bacağından asılır.. sadece kendini düşün... evet hatta bencil ol....:1closedeyes: bu kişi sana böyle konuşma cesaretini senden almamalı.. Bugün bunları diyen yarın evlenirsen tekme tokat dalar valla.... ben artık hiç bişeye olmaz demiyorum... hayat senin hayatın.. bence sen neden başka birine ilgi duymaya başladın biliyomusun. O kişi sana daha yumuşak ve saygılıydıda ondan ben öyle hissetim.. pek yanılmam..

Saygi olmadan hicbir iliski yürümez... siz uzatmalari oynuyorsunuz bence, iliskiniz coktan bitmis...
hersey sevgi dgeil, bi yerde yillarin ve yasananlarin hatrida yetmiyor.
simdiden böyle yapiyorsa evlendiginizde ne yapar kim bilir...

cicim ayları bitince herkesin gerçek yüzü ortaya çıkar....neyse ki iş ciddiye binmeden bunların farkına varabilmişsin,bir de evlendiğinizi ve o zaman böyle davrandığını düşünsene....allahınsevdiği kuluymuşsun canım..üzülmeye bile değmez onun için

biraz ağlarsın biraz uyursun sonra unutursun şarkıdaki gibi...

gelen gideni aratmaz emin ol

Canım nerdeyse huylarımız aynı
bende agrasifim, ciddi olunması gereken yerlerde ciddiyet isterim, o bahsettiğiniz şakalardan hiç mi hiç hoşlanmam:kızgın:
ayrıca o ettiği haaretlerden sonra nasıl tahammül ettiniz çok saygısızca bişey:1shok:
bide onu evlendkten sonra düşünsenize en azından şanslısınızki size evlenmeden önce yüzünü göstermiş..:1closedeyes:
bence direkt ayrılın insan 7sinde neyse 70indede odur değişmez!!şakkıdı

..$€L!n..;4525644 .!.:
Canım nerdeyse huylarımız aynı
bende agrasifim, ciddi olunması gereken yerlerde ciddiyet isterim, o bahsettiğiniz şakalardan hiç mi hiç hoşlanmam:kızgın:
ayrıca o ettiği haaretlerden sonra nasıl tahammül ettiniz çok saygısızca bişey:1shok:
bide onu evlendkten sonra düşünsenize en azından şanslısınızki size evlenmeden önce yüzünü göstermiş..:1closedeyes:
bence direkt ayrılın insan 7sinde neyse 70indede odur değişmez!!şakkıdı

ben bilerek neden kızdarayım sonuçta en ufak bişey söyleyim onun düşüncesine zıt elimi sıkar hemen sokak ortasında çığlık mı atmadım acıdan yapma dersin yapar
birde ayrılmak istediğimi anlayınca konuyu değiştirir küçük bi yeğeni var çok seviyorum hemen çağırayımmı konuş falan..
onun doğrusu bana da doğru gelmek zorunda kendisi aslan burcudur bense yengeç burçalara inanılmaz ama zıt olduğumuz burdan belli galiba..
ben çok sabırlı bir insanım ondan olsa gerekk...

en çok üzen olay ise bir keresinde hafif topuklu çizme giymştim
çok kızmıştı resmen surat yapıyordu..
WC'ye gitmiştim hafif makyaj yaptım çıktım şimdi tam şeylere benzedin dedi bana ben şok olmuştum ama bişey diyemedim çünkü kızlar ben birşey itiraf edcem korkuyorum ondan bişey deyine falan hemen gözlerim doluyor..
çaresiz gibiyim senağlama

en çok üzen olay ise bir keresinde hafif topuklu çizme giymştim
çok kızmıştı resmen surat yapıyordu..
WC'ye gitmiştim hafif makyaj yaptım çıktım şimdi tam şeylere benzedin dedi bana ben şok olmuştum ama bişey diyemedim çünkü kızlar ben birşey itiraf edcem korkuyorum ondan bişey deyine falan hemen gözlerim doluyor..
çaresiz gibiyim senağlama

ondan neden korkuyorsunuz. anlamadım. çok terbiyesizce davranıyor size....korkunuzun kaynağı ne. kaba kuvvet mi var.

ondan neden korkuyorsunuz. anlamadım. çok terbiyesizce davranıyor size....korkunuzun kaynağı ne. kaba kuvvet mi var.

hakaretten korkuyorum ben ailemden de arkadaşımdanda herkesten yanii
mesela o gün onu deyince ne diyosun sen dedim bırak gidicem ben dedim bırakmadı
aciz gibi ağladığımıda görmesini istemiyorum sıkıyorum kendimi susuyorum eve geldiğimde msj atıyordum çoğu zaman bişeye kızınca şimdide hep ee gidince msjlara başlarsın düşünürsün düşünürsün planlarsın bulursun bişeyler diyor sürekli şaşırdım artık.. ben psikolojimde pek iyi sayılmaz..

canım daha fazla psikolojini bozmadan ayrıl yüzyüze hemen konuyu değiştiriyorsa msj at söyle
ama bi şekilde kurtul bence
psikopatmıdır ne ya
benim kuzenimin sevgiliside böyle nerdeyse aynılar hatta ama saf kuzenim hala seviyorum diyoda başka bişey demiyo
sevgi yeterli gelmiyo hem bu hareketleri sizi ondan soğutur

kişiliğini insanlığını kim olursa olsun rencide ettirme saygını kendin kazanır kendin kaybedersin sen müsamma ettikçe tepene çıkar ve bir erkek sana bikere böle davranmaya başladıysa inan değişmes hayatın cehennem olur.. benim sevgilim şaka yollu bikere beni iter gibi oldu omzuna başımı koymuştum sinema saatini beklioduk ve uyan artık yeter dedi ve iter gibi oldu beni ki argo yada agrasif hiçbikelime etmez az yüzümü asıcam die çekinir... bende burnundan getirdim şimdi aklı çıkar her yerde o sarılır öper.. ama sizin olay çok çok fazla ciddi boyutta saygısız basit kırocan tarzı.. yani arada senide bozuo ister istemez sende argo tepki vermissin izin verme buna ben arkama bile bakmam aynen güle güle modu olur...yasakkelime

Back