Kafam çorba gibi :( önemlii!!

Ne mecburiyetin var senin bu kişiye ya...ne bu ısdırap ne bu sıkıntı stres.... yolver gitsin yalnız kalmaktan mı korkuyosun... erkekmi kalmadı ya bırak allah aşkına kocan değil bişey değil... Böyle yapma..:mymeka:

hakaretten korkuyorum ben ailemden de arkadaşımdanda herkesten yanii
mesela o gün onu deyince ne diyosun sen dedim bırak gidicem ben dedim bırakmadı
aciz gibi ağladığımıda görmesini istemiyorum sıkıyorum kendimi susuyorum eve geldiğimde msj atıyordum çoğu zaman bişeye kızınca şimdide hep ee gidince msjlara başlarsın düşünürsün düşünürsün planlarsın bulursun bişeyler diyor sürekli şaşırdım artık.. ben psikolojimde pek iyi sayılmaz..

canım neden korkuyorsun ...yanı o kımkı senı bu kadar korkutuyor...
bır kere cok saygısız bırı..sen makyaj yapıyrsun senı bırılerıne benzetıyor sen susuyorsun...
ne demekmış benı kımse ...bırısıne benzetemez...bırazda sen sesını cıkartmıyorsun sankı hep susuyor ve o ne ısterse tamam dıyorsun gıbı...
3 yıllık bır emek var sevmişsın bellı ama bı sana ne hakaretı ne kaba gucu nede korkuyu....ızın verebılır...yaptıgı cok ayıp...
artık bır aşk buraya kadar gelmişse...bence sevgıde bıtmıiştır...saygının olmadıgı yerde sevgı hıc olmaz...
ya sesını cıkar...yada bırak gıtsın ...ayrılan tek sen degılsın canım...
resmen senı aşagılıyor...bence farkına var canım...

Ne mecburiyetin var senin bu kişiye ya...ne bu ısdırap ne bu sıkıntı stres.... yolver gitsin yalnız kalmaktan mı korkuyosun... erkekmi kalmadı ya bırak allah aşkına kocan değil bişey değil... Böyle yapma..:mymeka:

aynen katılıyorum...her an ne dıyecek uzecekmı....kızıcakmı...aglatacakmılarla yasanmaz...
aşk başka bır seydır...sevgıde baska bır sey ama saygı olmayınca bunlar hiç işe yaramaz...

ayrılıcam zaten kızlar....
gerekirse ailemi sokucam devreye bencede bu iş böyle yürümez bu zamana kadar her sözden sonra düzelmesini bekledim çünkü böyle değildi...
psikolojik sorunları vardır dedim gerçekten o dönemler vardı ama baktım olmuyor..
kaç gündür düşünüyorum ayrılınca elbet üzülücem ama ilk ayrılan ben değilim sonda olmayacağım..

ben bilerek neden kızdarayım sonuçta en ufak bişey söyleyim onun düşüncesine zıt elimi sıkar hemen sokak ortasında çığlık mı atmadım acıdan yapma dersin yapar
birde ayrılmak istediğimi anlayınca konuyu değiştirir küçük bi yeğeni var çok seviyorum hemen çağırayımmı konuş falan..
onun doğrusu bana da doğru gelmek zorunda kendisi aslan burcudur bense yengeç burçalara inanılmaz ama zıt olduğumuz burdan belli galiba..
ben çok sabırlı bir insanım ondan olsa gerekk...

Canım bende burçlara inanırım. Ama insanlığın burçla alakası yok. Bizimde eşimle burçlarımız uyumlu değil hem de hiç.Ama burçlar insana saygı öğretmiyor. Onun aldığı terbiyeyle alakalı bence bu yaptıkları. Zıtlığı burçlara bağlama bence canıma.s.

ayrılıcam zaten kızlar....
gerekirse ailemi sokucam devreye bencede bu iş böyle yürümez bu zamana kadar her sözden sonra düzelmesini bekledim çünkü böyle değildi...
psikolojik sorunları vardır dedim gerçekten o dönemler vardı ama baktım olmuyor..
kaç gündür düşünüyorum ayrılınca elbet üzülücem ama ilk ayrılan ben değilim sonda olmayacağım..

Ayrılma kararı almana sevindim.kaydirigubbakcemile5
Sana Allahdan güç diliyorum:Saruboceq:
Boşver üzülme böyle insanla ömür geçmez. Herşeyi yoluna koyunca, helede doğru bir insanı bulursan ilerde bu kararına daha çok sevineceksin inan

en azından şimdi görmüşün huyları tanımışında düşünmeye fırsatın var evlilik olsa daha zor olurdu karar vermen

cnm benım erkek arkdasımda sennkı gibi malesef sinirlnince agzına geleni söylüo hakaretler uçuşuyo resmen 2 yıldır birlikteyiz hep deişicem dio ama yok inan huylu huyundan vzgeçmio biz aylarca ayrı kaldık barıştık saygısızlık yapmıcaz dedık ama şimdi yine aynı bugün yine aynı şey oldu en dogru karar yol vermek galıba ben oyle yaptım bugun ayrıldım bunlar deişmio odunlar....

Aynı sınıftasınız sanırım.Aynı sınıfta kız arkadaşlarınıza karışmalara falan...Ayrıca bu kadar hakarete nasıl dayanıyorsunuz ki...Ya iyice burnunu sürtün ya da ayrılın...

ben dış görünüşe kesinlikle önem vermem bunu erkek arkadaşımda çok iyi bilir
kendi de söyler beni seni değiştirdin diye
ilk zamanlar normal giyinen biriydi bir tarzı yoktu mesela...
ama hiç problem olmadı benim için..şimdiki kızları görüyoruz ense uzun olsun düşük giysin saçları şöyle olsun falan..
ben onun iyi niyetini,kibar oluşunu sessizliğini sevmiştim lise stajında
sonra bir değişti..Ben bile tanıyamadım hep neden dedim ilk zamanlar kavgayı tek taraflı ederdim mesela hiç bir şekilde üzerime gelmezdi..
Haksız olduğumda susmasını gayet iyi bilirim,özür dilemesinide :1rolleyes:
İlk önce saç imajını değiştrdi bana yakışmaz diyordu cesaret edemiyordu iddalı modellere bende neden yakışmasın senin ne eksiğin var diyordum hep..
sonra giyinişini baktım kendini övüyor sürekli bende övmeyi seven biriyim en basitinden çok yakışıklıyım yaa derdiii...
Kesinlikleee..!!! derdim..
İnsanlık hali bir kelimeyi yanlış telafuz ederim mesela yüzüme kakar güler en nefret ettiğim şey asla taviz vermem o bunları bana çok gez söylerken onun yaptığı kelime hatalarını hep doğru kabul ettim hiç ses çıkarmadım...Kısacası hiçç dalga geçmedim onunla bakıyorumda gerçekten çok sabretmişim ufak tefek hatalarım elbet olmuştur
Ama onun bana yaptıkları kadar değildir.
Ben gayet düzgün bir insanım karakterimle, davranışlarımla şimdiye kadar hep kendimde aradım hatayı ama değilmiş.Hayırlısı neyse o olsun...a.s.

ay ne kadar sinir bozucu bişey
bende bi kelimeyi yanlış kullanıp biri benimle dalga geçtiyse deliririm ama karşımdaki kişi yapsa olabilir insanlık hali der geçerim..

..$€L!n..;4529937 .!.:
ay ne kadar sinir bozucu bişey
bende bi kelimeyi yanlış kullanıp biri benimle dalga geçtiyse deliririm ama karşımdaki kişi yapsa olabilir insanlık hali der geçerim..

Aynen arkadaşım bende insanlık halii derim öyle değilmidir zaten bence hata normal bişeymiş görmeyip olayı abartanda...

Back