- Konu Sahibi PastelBoya
kafam çok karışık kısa ve öz bahsedicemkafamçokkarıştı
benim bir erkek arkadaşım var ve 3 yıldır beraberiz ama son zamanlar beni çok boğuyor
daraldım çok kez konuştum en fazla bir gün istediğim gibi (eskisi gibi oluyor)
sorunum ne mi?
el şakaları arttı şakada olsa onu gıcık edici laf söyleyim elimi sıkıyo sol elim incindi..
hakaret ediyor en ufak tartışmalarda hep beni suçluyor toplum içinde sinirlendiğinde bana yönelik bağırıyor ne yapacağımı şaşırıyorum...
bunlar beni çok yıprattı ilk tanıştığımızdaki hali yok artık 1 senedir böyle ben çaresizim
artık sevdiğimden bile emin değilim... Ayrılalım diyorum yanaşmıyor peşimi bırakmıyor
seviyor eminim ama saygıda önemli...
hiç düşünmediğim eski çıktığımı düşünmeye başladım kuzenimin halasınınoğlu ayrıldığımızda çocuktuk..
Flört karşıtı annem bile onu çok seviyor çünkü çok yakınımda beraber büyüdük sayılır
Bişeyleri yaşayamadğm içinmi bilmiyorum ama gördüğüm zaman yada aklıma geldiği zaman içimde heyecan oluyor buda son zamanlar olmaya başladı..erkek arkadaşıma bahsettim yalandan çok korkarım çünkü ne yapıcam bilmiyorum herşey düzelicek diyor
ama benim duygularım değişmeye devam diyor..Benim ve onunu mutluluğu söz konusu
Bana kimse kızmasın azıcık heyecan var diye boynuna atlayamam aradan 3 yıl geçtii beni burda rahatsız eden bir başkasını düşünmem..
ayrılmak istemiyor gibiyim sevdiğimi düşünüyorum ama yaptıkları aklıma gelince
tekrar soğuyorum ondan.....:bbo:
Bana akıl verin sizce ne yapayım..Yada sizde böyle oldunuz mu hiç?
Yada sizin erkek arkadaşınız böyle değişse biraz daha açayım size mal diyebilecek kadar sınıfta kendini bi b...k sanıyorsun dese sonrada özür dilese ne yapardınız ..:uhm:
aramızda hakaretten önce geçen bir konuyu anlatayım arkadaşlar çünkü yeni yeni hatırlamaya başladım
ilk dersteyiz saat 08:00 geçiyor hoca ara verdi ben bütün gece uyumamışım ((uyku problemim kedimi bildim bileli var))
ara verince hocamız erkek arkadaşımda yanımda ya ben şöyle bi uyuyayım dedim ellerimi masaya koydum kafamıda ellerimin üstüne yatıyorum bu bana kızdı ama dayanacak gibi değildim..Sonra kapının önüne çıktı o sırada koluma biri dokundu baktım
arkadaşlar gelmiş sınıfta zaten en fazla 2 arkadaşım var onun yüzünden..
napıyosun falan hastamısın diyolar yorgun olduğumu görmüşler kapıdan bana baktı kafa salladı ben anladım kızlarla konuşuyosunda ben yanındayken uyuyosun demek bu...ama sonuçta gidin dinleniyorum diyemem ki mecburen konuştum..
ara bitti hoca geldi işte oda yanıma oturdu trip yapıyo yazı yazıyorum benden mendil istedi 1 snye dedim tek bi cümlem kalmıştı kızdı bana çantayı iterek aldı uzaklaştı yanımdan ayrı oturdu bişey istiyoruz vermiyosun falan başladı konuşmaya hep senn dediğin oluyor gibi..bir ders hiç konuşmadık 2.tenefüste ben gidiyorum hadi uyu sen gene dedi hç bişey demedim
kızlar çağırdı beni gelsene diye onların sırasına gittim bende erkek arkadaşım geldi yerine oturdu tip tip bakıyo o hakaretlerinden sonra hiç bakmadım ona tekrar gittim ders başlayınca gelmeseydin falan dedi bende olur valla dedim çekti beni sıraya oturttu..
gene saymaya başladı sen öylesin böylesin diye gene susuyorum utanıyorum çünküü
çok havalısın kendini bi b..k sanıyorsun dedi aradan biraz geçti elimi tutuyor istemiyorum bırakmıyor sonra en sonunda elimi çektim çantamdan bişey aldım elimi tutmayı beklerken off yaptım elimi verdim tuttu defterime koydu elimi al al elini dedi bende sağolasın dedim sus pislik dedi bana ne diyorsun ya yeter artık dedim gerizekalı gibi konuşma oda sen kendine bak mal dedii..
belki bende hatalıyım ama olayı çok abarrtı b mendil ya 1 saniye daha beklese ne olurdu
2.si ben onun oyuncak bebeği değilim kızınca git siniri geçince elimi tut falan
sinirlendim haliyle sana sarılcakmıyım yada elini tuttucam ama öyle istiyor..
Son düzenleme: