Kafam çorba gibi :( önemlii!!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
0
35
Kütahya

kafam çok karışık kısa ve öz bahsedicemkafamçokkarıştı
benim bir erkek arkadaşım var ve 3 yıldır beraberiz ama son zamanlar beni çok boğuyor
daraldım çok kez konuştum en fazla bir gün istediğim gibi (eskisi gibi oluyor)
sorunum ne mi?
el şakaları arttı şakada olsa onu gıcık edici laf söyleyim elimi sıkıyo sol elim incindi..
hakaret ediyor en ufak tartışmalarda hep beni suçluyor toplum içinde sinirlendiğinde bana yönelik bağırıyor ne yapacağımı şaşırıyorum...
bunlar beni çok yıprattı ilk tanıştığımızdaki hali yok artık 1 senedir böyle ben çaresizim
artık sevdiğimden bile emin değilim... Ayrılalım diyorum yanaşmıyor peşimi bırakmıyor
seviyor eminim ama saygıda önemli...
hiç düşünmediğim eski çıktığımı düşünmeye başladım kuzenimin halasınınoğlu ayrıldığımızda çocuktuk..
Flört karşıtı annem bile onu çok seviyor çünkü çok yakınımda beraber büyüdük sayılır
Bişeyleri yaşayamadğm içinmi bilmiyorum ama gördüğüm zaman yada aklıma geldiği zaman içimde heyecan oluyor buda son zamanlar olmaya başladı..erkek arkadaşıma bahsettim yalandan çok korkarım çünkü ne yapıcam bilmiyorum herşey düzelicek diyor
ama benim duygularım değişmeye devam diyor..Benim ve onunu mutluluğu söz konusu

Bana kimse kızmasın azıcık heyecan var diye boynuna atlayamam aradan 3 yıl geçtii beni burda rahatsız eden bir başkasını düşünmem..
ayrılmak istemiyor gibiyim sevdiğimi düşünüyorum ama yaptıkları aklıma gelince
tekrar soğuyorum ondan.....:bbo:
Bana akıl verin sizce ne yapayım..Yada sizde böyle oldunuz mu hiç?
Yada sizin erkek arkadaşınız böyle değişse biraz daha açayım size mal diyebilecek kadar sınıfta kendini bi b...k sanıyorsun dese sonrada özür dilese ne yapardınız ..:uhm:

aramızda hakaretten önce geçen bir konuyu anlatayım arkadaşlar çünkü yeni yeni hatırlamaya başladım
ilk dersteyiz saat 08:00 geçiyor hoca ara verdi ben bütün gece uyumamışım ((uyku problemim kedimi bildim bileli var))
ara verince hocamız erkek arkadaşımda yanımda ya ben şöyle bi uyuyayım dedim ellerimi masaya koydum kafamıda ellerimin üstüne yatıyorum bu bana kızdı ama dayanacak gibi değildim..Sonra kapının önüne çıktı o sırada koluma biri dokundu baktım
arkadaşlar gelmiş sınıfta zaten en fazla 2 arkadaşım var onun yüzünden..
napıyosun falan hastamısın diyolar yorgun olduğumu görmüşler kapıdan bana baktı kafa salladı ben anladım kızlarla konuşuyosunda ben yanındayken uyuyosun demek bu...ama sonuçta gidin dinleniyorum diyemem ki mecburen konuştum..
ara bitti hoca geldi işte oda yanıma oturdu trip yapıyo yazı yazıyorum benden mendil istedi 1 snye dedim tek bi cümlem kalmıştı kızdı bana çantayı iterek aldı uzaklaştı yanımdan ayrı oturdu bişey istiyoruz vermiyosun falan başladı konuşmaya hep senn dediğin oluyor gibi..bir ders hiç konuşmadık 2.tenefüste ben gidiyorum hadi uyu sen gene dedi hç bişey demedim
kızlar çağırdı beni gelsene diye onların sırasına gittim bende erkek arkadaşım geldi yerine oturdu tip tip bakıyo o hakaretlerinden sonra hiç bakmadım ona tekrar gittim ders başlayınca gelmeseydin falan dedi bende olur valla dedim çekti beni sıraya oturttu..
gene saymaya başladı sen öylesin böylesin diye gene susuyorum utanıyorum çünküü
çok havalısın kendini bi b..k sanıyorsun dedi aradan biraz geçti elimi tutuyor istemiyorum bırakmıyor sonra en sonunda elimi çektim çantamdan bişey aldım elimi tutmayı beklerken off yaptım elimi verdim tuttu defterime koydu elimi al al elini dedi bende sağolasın dedim sus pislik dedi bana ne diyorsun ya yeter artık dedim gerizekalı gibi konuşma oda sen kendine bak mal dedii..
belki bende hatalıyım ama olayı çok abarrtı b mendil ya 1 saniye daha beklese ne olurdu
2.si ben onun oyuncak bebeği değilim kızınca git siniri geçince elimi tut falan
sinirlendim haliyle sana sarılcakmıyım yada elini tuttucam ama öyle istiyor..

Son düzenleme:
baska birisine kipirtilar varsa zaten bitmistir.
ayrca hakaret varsa yine zaten bitmistir.
bguun pek olumsuz bakiyorum boyle olaylara ama bence boyle.

cnm aynı şeyleri bende yaşamıştım el şakaları ve herdefasında özürler değişicek demeler asla inanma bunlara kimse değişmio en fazla 2 gün sonra fıss tekrar balkabağı eğer değişir die düşünüosan hata edersn yok ama ben bölede çekebilrm sevgilimi dersen o ayrı ama unutmaki hiç bi insan huylarından vazgeçmez ve gittikçe bu daha büyük sorun olur heleki aklın başkasına kaymaya başladıysa...

baska birisine kipirtilar varsa zaten bitmistir.
ayrca hakaret varsa yine zaten bitmistir.
bguun pek olumsuz bakiyorum boyle olaylara ama bence boyle.

olabilir tabiki sizinkide bir düşünce bayramı memlektinde geçirdi çok özledim
gene ufak bir tartışma oldu bazı sebebplerden bana değil başkasına inandı kızdım
yüzeysek geçiyorum konuyu o inandığı sözleride kendi kulağınla duymadı benim söylediklerimide madem öyle tarafsız kalsaydı.. haksızmıyım

daha evlenmeden size bunları söylüyorsa sonrasını düşünemiyorum
ki aklında başka yönlere kaymaya başlamış zaten çok sevmiş olsan başkasını düşünmezdin ...
ilişkide yada evlilikte saygı sevgi kadar önemli....
sen onu sevsende bu şekilde davrandıktan sonra o sevgide kısa sürede tükenecektir...
bence kısa yoldan ayrılın .....
sizi başkalarının yanında azarlayan maldır bence...

cnm ya sana bu sıfatları yakıştıran bir adama neden katlanasın.nikahlın değilki.yuvanı düşünesin.bence uzun ilişkilerde saygı sevgiyle aynı paralelde olmalı ki.yürüyebilsin.bence bugün bitmez ama yarın biter.üstelik başkasını düşünmene sebep olmuş.suç sende değil onda.adam olsun sende başkalarını hatırlama.çok taviz verme.çek ipini gitsin.kötükedihüso

erkekler geç olgunlaşırlar...

seni sevmediği anlamına gelmez...

çok sert ve kararlı bir tavırla burnunu sürt kendine çeki düzen versin vermiyorsa da bitir gitsin...

daha çok gençsin bu yaşta böyle sorunlarla boğuşma evlenince zaten yeterince boğuşacaksın....

El şaklarını geç o hiçbir şey değil şuan gözümde ama "mal ve kendini bi b.k sanıyorsun" kelimeleri nasıl birşeydir ya!
Mal ne demek biliyormu acaba kendileri!
Bu söylediği iki laf bitmesi için bi neden bence.
Diğer konulara girmiyorum... Senin başka biri için heycanlanmana yada düşünmene vs vs vs bunlar için bişi demicem.Çünkü ben bu iki kelimeye taktım.

hakaret ediyor en ufak tartışmalarda hep beni suçluyor toplum içinde sinirlendiğinde bana yönelik bağırıyor ne yapacağımı şaşırıyorum...

herşeye tamam ama bunlara asla katiyyen izin verme...
bıçak gibi kesmezse hemen hemen bitir .

hayret ettiğim şey ilk 1 sene böyle değildi..
3 senedir çıkıyoruz
ben kendimden bahsedeyim agresif bir kızım çok merhametliyim affediciym bu yüzden hep şans verdim çabuk kırılırım o zamanda böyleydim şimdide..
değişen bişey olmadı..
sinirlendiğimde gülerim ben yapma diyorum devam ediyor kızıyorum surata bak surata bak diyor gülüyorum sinirliyim çünküü :kızgın:elimi bırak diyorum yokk
ben ciddi bi insanım toplum içinde lakayt tavırları sevmiyorum hatta içime sinen yanyana dolaşmak elele bile değil o ise afdersiniz ama öpüşmek bile istiyo sokak ortasında öpsene deyip duruyor inanın çıldırıyorum on kere söyledim hani insanın içinden bazen gelir yanağından öpersin ama bi kere olur öyle içten ama o bi kere öpersen artık akşama kadar tekrar ister bıkıyorum isteklerinden:1shok:

El şaklarını geç o hiçbir şey değil şuan gözümde ama "mal ve kendini bi b.k sanıyorsun" kelimeleri nasıl birşeydir ya!
Mal ne demek biliyormu acaba kendileri!
Bu söylediği iki laf bitmesi için bi neden bence.
Diğer konulara girmiyorum... Senin başka biri için heycanlanmana yada düşünmene vs vs vs bunlar için bişi demicem.Çünkü ben bu iki kelimeye taktım.

Yada sizin erkek arkadaşınız böyle değişse biraz daha açayım size mal diyebilecek kadar sınıfta kendini bi b...k sanıyorsun dese sonrada özür dilese ne yapardınız

düş senin mesajından farkettim doğrusunu ben, erkek arkadaşı için kendini birşey mi sanıyor mal falan diye yazdı sanmıştım

:1shok::1shok::1shok: ve nil sen hala bu çocuğu ne yapayım diye düşünüyormusun:mymeka:

derhal TERKET.

Ben sana şunu söylücem 7 aylık evli birisi olarak;
Mutluyum eşim iyi, Tabikis orunlar oluyor aşıyoruz. Buna rağmen eşime diyorum ki canım beni sev ama önce saygı duy, Saygı olmadan olmaz, sevgide biter çünkü. Ona bunu niye söylüyorum, bana saygısızlık hiç yapmaz. Ama çok önemli saygı korkuyorum bu yüzden hatırlatıyorum. Sevgi geçebilir unutma saygıyı korumazsan....

ben kütahyada okuyorum oda aynı şehirde aynı sınıfta yanyanayız kafamı hiç biryere çeviremiyorum tesadüf baktığım yerden erkek geçsetip tip bakıyor aşırı kıskanç..
ayrılmam zor gibi okumak aklında yoktu ben soktum aynı tercihler yaptık tuttu..kafamçokkarıştı

Terbiyesiz, Saygisiz, Kaba, Ukala, Seviyesiz bir Genc, yazikkk cok yazikk:delphin:

Daha ne yapayimimi var be güzelim, def et gitsin....:1closedeyes:

Def olmuyormu? Ailene söyle!!:kahve:

neden birden başlamış bu haller anlamadım.kıskançlık,cıvık haller,sıkıcı tiripler çekilmez güzelim kurtulmaya bak.

o dediği şeyler ne biçim sözlerdir canım yaa:uhm:
insan sevdiğini kırmaktan korkar çekinir ve ona göre de davranır yani
bunlar ne demek oluyor,bir erkeğin ağzına sevgilisine karşı nası yakışır çok şaşırdım:oklava:.ayır yolunu bence sana değer veren ve en azından el şakası yapıp sözleriyle incitmeyen biriyle ol.hakkında hayırlısı canım hiç takma bile kafanaa.s.

ne kadar saygısız davranıyor.nasıl bu kadar dayanabildin hayret.malınta kendisisin de ayrıl yaaa sinirledim.evlı değilsin ki niye katlanıyorsun hersey sevmekle olmuyor.kendine yazık etme.sen mı onu adam etmeye çalışacksın.yazık yazıkk:oklava:

bende ailemle konuşmayı dşünüyorum zorluk çıkarırsa
bende neden başladığını anlayamıyorum zaten herşey gayet iyi gidiyordu beni yere göğe sığdıramazdı...
Ben laf söylerdim nazım geçerdi ama şimdi herşey diyor bana kızdığımı farkediyor bu sefer özür özür özür hastamı ne anlayamadım..:uhm:

Back