Kafam çok karışık

sende bizim gibi bebek mamasına başla .. Artık neyin kalorisi en yüksekse onu yiyoruz.. bende 21 yaşındayım 160 ve 43 kiloyum.. aslında eskiden çok takmıyodum ama üniversteye başlayınca oldu bu takıntı.. çocuk gibi duruyorum resmen arkadaşlarımın yanında.. ((

43 kilo geldim.. Değişen bişey yok ama umudumu kaybetmicem :) 2 ay süre verdim kendime .. biraz boyum uzadı sanki kaç gündür süt , yoğurt maşallah götürüyorum

canım vallahi bende akşam yemeklerinde bir kase yogurt yemeye başladım artık .
önceden yemezdim :)
bebek maması ilede sütü götürüyorum inşallah bakalım :) :)
Ben hissediyorum ya sanki aldım gibi giysilerim daraldı valal :)
15 gün tartılmayalım bakalım

53 54 civarı olmak istiyorum canım ya
kışın kat kat giyip şişman görünüyoruz zaten ama yazın bi kat giyindiğimiz ve ince giyindiğimiz için iyi durmuyor :/
2 ayda ne kadar alsak kardır.
sende katıl bize :) :)

öyle düşünme ya :)
2 ay uğraşalım bakalım 3 5 kilo ne alırsak kardır :)

Ben dayananmam 15 gün tartılırım herhalde
durmak yok yemeğe devam kızlar... 53 olana kadar pes etmek yook

brz genetıkde olabılır. benım annem 42 yasında 45 kılo fln . dayılarım zayf. bı vıtamın eksılıgı vr ama dahılıyeye gtcem bakalım neler denedım yok alamıyrm ama cok kolay verıyrm. :) ama bebek mamasını denemedm hc :)

evet de almak mesele tam bende sıze katılayım :)

evet de almak mesele tam bende sıze katılayım :)

hayatım bak ben günde bir tane çikolatya yiyorum mutlaka artık .
akşam yatarkende bebek maması yiyorum içine muz filan ezenlerde varmış tek yiyemezsen ben yiyorum sorun yok.
meyvesuyu iç kola içeceğine .
süt iç kakaolu çilekli muzlu.
yogurt ye hep bir kase öğle yada akşam yemeklerinde.
kahvaltını tam yap

ya okul yokken ne güzel kahvaltımı yapıyordum şimdi o yüzden programım biraz aksıyor

Bide Ambalajların arkasındaki besin değerlerine bak, en yüksek kalori hengisindeyse indir mideye.. :)
Bende bunların hepsini yapıyorum valla kilo aldığımı hissediyorum ben yaaaaaa... Allahım dualarımı kabul ediyor demekkiiiiiii

ay benim karnım çıkmaya başladı yine
napacayyıııııııım

tatlım ben kadar kımse cıkolata tatlı yemıyodur muz evden eksık olmaz sutu ıcmıyorum kabız yapıyo dıye. ama bebek mamasını denemedm denıcem ıns faydasını gorurum. yogurtta pek yemem ama yemeye bsladım bu aralar.

ye canım ye normal yogurt yiyemezsen günlük 2 3 tane danona ye :)
ben bazen değişiklik olsun diye öyle yapıyorum

Ben 3 kilo almışıııımm <3 normalde aç karnına 42 çıkıyodum tartıda .. bugün bi çıktım 45 gördüm şok oldumm.. Ama gün içinde çok ayakta durduğumdan akşam tartılıyorum 44 çıkıyorum... 45 gördüm ya yıllardan beri ilk keeezz Güzel bi duyguymuş

OOooooo
Hayırlı olsun canım yeni kilon :):)
Ben bir türlü tartılamadım yareppiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…