hiç bilmiyorum ya biraz googlede bak bakalım ? :S
hımm anladım canımm sagol yinede
![KK66 ;) ;)](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç bilmiyorum ya biraz googlede bak bakalım ? :S
hımm anladım canımm sagol yinede)
ben henüz hazır hissetmiyorum kendimi, pek kilo almış gibi değilim :) Cuma mübarek günde tartılalım bence ehehehehe![]()
bide ben şeyi merak ediyorum.. Ambalajların üzerinde besin değerleri yazıyor.. Atıyorum 100 gr için su kadar şukadar.. ama kalori kısmında yazanın hangisi kalorisi acaba ?
Cici bebede 424 Kcal.-1783 Kj yazıyor... hangisi bunun kalorisi olduğunu gösteriyo biliyo musun ?
Motivasyon amaçlı eğlenceli demiştir.. çok doğru aslında eğlenceli ama kilo almak vermekten çok daha zor.. Başarıcaz inşallah
ben hergün tatlı niyetine çikolataları götürüyorum valla.. tatlı günü bana uyar![]()
bende öyle bi takıntı başladı ki, paketlerin arkasındaki kalori değerlerine bakıyorum otomatik :)) artık bakıp bakıp arkalarına hesaplıcaz..![]()
hangisi kalori oluyor bilmiyorum ben?
hangisi kalori oluyor bilmiyorum ben?
kcal diye yzan yer tatlm :)
Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)ben çözdüm galiba ya.. en yüksek olan değer kalori oluyo büyük ihtimal :)
Teşekkür ederim canım :)
Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)
Ben büyük boy bebe bisküvisi alıcam pazartesi günü :):)
Sen kilo alabildinmi hissediyormusun şu an öyle birşey ben sanki hissediyorum ama yle düşünmek istiyorum belkide bilemedim :)
Yani çokta almış gibi hissetmiyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yarın tartı günüPozitif olmak lazım. inşallah almışızdır yaa. 1 hafta oldu mu başlayalı ?
Valla bilmiyorum canım ya :) :)
Tartılınca yaz merakla bekliyorum bende dışarıda tartılıcam evdeki pek dogru tartmıyor :)