• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

kızlar etinin fırında tartini si var 9 lu.
acaip enerji verici birşey 1100 lerde .
hareket ederek kaybettiğimiz enerjileri kiloları bunu yiyerek giderebiliriz..
baya kilo yapacagına inanıyorum bi deneyin bakalım zorlayın kendinizi çayla yiyin 6 7 tane :)

:)) Tamam cuma günü iyidir ..
O tartları çok seviyorum beeenn.. yerim valla hergün 2 paket yerim o kolay :D :D

bide ben şeyi merak ediyorum.. Ambalajların üzerinde besin değerleri yazıyor.. Atıyorum 100 gr için su kadar şukadar.. ama kalori kısmında yazanın hangisi kalorisi acaba ?
Cici bebede 424 Kcal.-1783 Kj yazıyor... hangisi bunun kalorisi olduğunu gösteriyo biliyo musun ?

bide ben şeyi merak ediyorum.. Ambalajların üzerinde besin değerleri yazıyor.. Atıyorum 100 gr için su kadar şukadar.. ama kalori kısmında yazanın hangisi kalorisi acaba ?
Cici bebede 424 Kcal.-1783 Kj yazıyor... hangisi bunun kalorisi olduğunu gösteriyo biliyo musun ?

ah canım ya onu bende bilmiyorum :(
bende ne kadar enerji verici olduğuna bakıyorum :) :)
o cidden çok güzel önceden ben küçükken sanırım küçük paketlerde satılıyordu şu an büyük paketlerde satılıyor her gün yersen sıkılabilirsin ama haftada 2 3 gün yiyebilirsin ..
:) Birde kızlar tatlı günü filan yapalım yaa mesela bu hafta bi gün puding yapalım :) :);
bol süt ve çikolata kilo yapar bence.
aslında bizim işimiz daha kolay ve eglenceli yaa kilo vermek isteyenlerin bize göre çok zor durumu ..
annemin doktor olan arkadaşının bana verdiği listede aynen böyl yazıyodu
kilolu kişilere göre işiniz daha kolay sevdiğiniz yiyeceklerden bol bol tüketeceksiniz eğlenceli ve güzel filan falan :) :) :)

Motivasyon amaçlı eğlenceli demiştir.. çok doğru aslında eğlenceli ama kilo almak vermekten çok daha zor.. Başarıcaz inşallah :D
ben hergün tatlı niyetine çikolataları götürüyorum valla.. tatlı günü bana uyar :D

Motivasyon amaçlı eğlenceli demiştir.. çok doğru aslında eğlenceli ama kilo almak vermekten çok daha zor.. Başarıcaz inşallah :D
ben hergün tatlı niyetine çikolataları götürüyorum valla.. tatlı günü bana uyar :D

bu kaloriyi nasıl anlayacağız

bende öyle bi takıntı başladı ki, paketlerin arkasındaki kalori değerlerine bakıyorum otomatik :)) artık bakıp bakıp arkalarına hesaplıcaz.. :1:

ben çözdüm galiba ya.. en yüksek olan değer kalori oluyo büyük ihtimal :)
Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)

Ben büyük boy bebe bisküvisi alıcam pazartesi günü :):)
Sen kilo alabildinmi hissediyormusun şu an öyle birşey ben sanki hissediyorum ama yle düşünmek istiyorum belkide bilemedim :)

Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)

Ben büyük boy bebe bisküvisi alıcam pazartesi günü :):)
Sen kilo alabildinmi hissediyormusun şu an öyle birşey ben sanki hissediyorum ama yle düşünmek istiyorum belkide bilemedim :)

Yani çokta almış gibi hissetmiyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yarın tartı günü :D Pozitif olmak lazım. inşallah almışızdır yaa. 1 hafta oldu mu başlayalı ?

Yani çokta almış gibi hissetmiyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yarın tartı günü :D Pozitif olmak lazım. inşallah almışızdır yaa. 1 hafta oldu mu başlayalı ?

Valla bilmiyorum canım ya :) :)
Tartılınca yaz merakla bekliyorum bende dışarıda tartılıcam evdeki pek dogru tartmıyor :)

ohoo sen gene ıyısın walla ben 20 yasındayım 1 65 fln boyum 40 kıloyumm 39 oldugum bıle oldu . senelerdır alamıyorum kılo xs 50 olsan tam guzel olur boyuna gore ama suandkı kılon bence guzel ben o rakamları daha hc kendımde gormedım de . hıc kafan karısmasın bence ıyısın .

Valla bilmiyorum canım ya :) :)
Tartılınca yaz merakla bekliyorum bende dışarıda tartılıcam evdeki pek dogru tartmıyor :)

43 kilo geldim.. Değişen bişey yok ama umudumu kaybetmicem :) 2 ay süre verdim kendime .. biraz boyum uzadı sanki kaç gündür süt , yoğurt maşallah götürüyorum :D

Back