• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

kızlarr 100 gram saf çikolatada ortalama 500 kalorii varrr :)
Ve makarnada 500- 600 :)

Yemeklerden hemen önce ve yemek sırasında su içmeyin, içilen su tokluk hissi uyandırır ve daha az yemek yemenize sebep olur. Yemekle beraber su içmek bazı kişiler tarafından önerilse de bu yanlıştır.

Arada birde olsa kalorisi düşük besinlerle midenizi şişirmeyin. Her zaman yüksek kalorili besinleri tercih edin.

Yemeklerde pilav, makarna gibi yüksek karbonhidrat ürünlerini her zaman tüketin. Bunları bol tereyağlı tercih edin.

Meyve suları yüksek kalori içerir. Özel daha yüksek kalorili içeceklerde vardır. Su yerine bunları tercih edin.

Yardımcı olur umarım kızlar araştırmaya devam ediyorum :)

kızlar bide bu yediklerimizin bize yag olarak değilde kas olarak geri dönmesi için egzersiz de yapmalıyız ben evde çok basit olan kas geliştirici egzersizi yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırmıştım bu hareketide inş faydası olur böyle basit hareketler biliyosanız kas geliştirici paylaşırsanız sevinirim :))

Egzersiz harici çok hareket etmeyin, fazla gezip yürümeyin.

Kimyon, pul biber, nane iştah açıcı olarak işe yararlar.

Hızlı yemeye çalışın. Aynı pastayı 9 dakikada bitirenler 646 kalori, 20 dakikada bitirenlerin 579 kalori aldığı gözlemlenmiş.

Kilo almak için çay ve kahveden uzak durun. Çay, kahve iştahı azaltır. Az tüketin ve tüketince bol şeker kullanın.

Ayrıca bir araştırma sonucuna göre yüksek ışık iştahı kapatıyor ve loş yada karanlık ortamlar iştahı açıyormuş.

kızlar bide bu yediklerimizin bize yag olarak değilde kas olarak geri dönmesi için egzersiz de yapmalıyız ben evde çok basit olan kas geliştirici egzersizi yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırmıştım bu hareketide inş faydası olur böyle basit hareketler biliyosanız kas geliştirici paylaşırsanız sevinirim :))[/QUOTE

egzersiz yapmak gerekiyormuş canım ya sen bildiklerini yaz egzersiz hareketi olarak .
birde zayıflamayalım.

kızlar bide bu yediklerimizin bize yag olarak değilde kas olarak geri dönmesi için egzersiz de yapmalıyız ben evde çok basit olan kas geliştirici egzersizi yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırmıştım bu hareketide inş faydası olur böyle basit hareketler biliyosanız kas geliştirici paylaşırsanız sevinirim :))[/QUOTE

egzersiz yapmak gerekiyormuş canım ya sen bildiklerini yaz egzersiz hareketi olarak .
birde zayıflamayalım.

Bacak kaslarını kısa sürede geliştiren hareketler nelerdir? - UZMANTV canım ben bu videodaki hareketi yapıyorum her gün ama dediğin gibi dahada zayıflamaktan korkuyorum

aa bende popo yok canım :( :)
karnım bayagı çıktı benimde hamile gibi :D :D
zamanla yayılıyor ama :)

aman olmasın canım hiç güzel durmuyor jennifer lopez in gibi :D
aynen o hamilelik bende de var :) ama yayıldıgını hiç goremedım acaba zayıflıktanmı oyle hamıle gıbı gobek cıkıyor da zamanla yayılıyor ??

aman olmasın canım hiç güzel durmuyor jennifer lopez in gibi :D
aynen o hamilelik bende de var :) ama yayıldıgını hiç goremedım acaba zayıflıktanmı oyle hamıle gıbı gobek cıkıyor da zamanla yayılıyor ??

ya bilmiyorumda benim yanak ve bacaklarım dolgunlaştı gibi geliyor..

Bacak kaslarını kısa sürede geliştiren hareketler nelerdir? - UZMANTV canım ben bu videodaki hareketi yapıyorum her gün ama dediğin gibi dahada zayıflamaktan korkuyorum

yok yok zayıflamazsın çünkü sen yiyip yaktığın kaloriyi tekrar alıyosun aynı zamanda kas yapıyosun... bana diyetisyen öyle demişti, kilo alamıyorsan kas yap demişti.. kas içinde protein gerikli ona göre, et süt yumurta v.b yiycez..
Bizim mahalledeki gençler kas yapmak için fitnessa gidiyorlar. 1 ay önce gördüğüm bebeleri tanıyamıyorum, protein tozu içip şişiyorlar.. zararlı olmayacağını bilsem bende içerim ama biz egzersizle yetinelim kızlar...

yok yok zayıflamazsın çünkü sen yiyip yaktığın kaloriyi tekrar alıyosun aynı zamanda kas yapıyosun... bana diyetisyen öyle demişti, kilo alamıyorsan kas yap demişti.. kas içinde protein gerikli ona göre, et süt yumurta v.b yiycez..
Bizim mahalledeki gençler kas yapmak için fitnessa gidiyorlar. 1 ay önce gördüğüm bebeleri tanıyamıyorum, protein tozu içip şişiyorlar.. zararlı olmayacağını bilsem bende içerim ama biz egzersizle yetinelim kızlar...

aynen canım düzgün bi egzersiz bulup başlamak lazım bi yerden...

bende başladım kalça ve basen için egzersizlere.. sıklaşma hissettim sanki 3 gündür yapıyorum :) Bebek mamasınada başladım olumlu düşünüyorum.. olucak bu iş kızlar :D :D

bende başladım kalça ve basen için egzersizlere.. sıklaşma hissettim sanki 3 gündür yapıyorum :) Bebek mamasınada başladım olumlu düşünüyorum.. olucak bu iş kızlar :D :D

kızlarrr hangi gün tartılalım :)

Back