Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bide bu yediklerimizin bize yag olarak değilde kas olarak geri dönmesi için egzersiz de yapmalıyız ben evde çok basit olan kas geliştirici egzersizi yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırmıştım bu hareketide inş faydası olur böyle basit hareketler biliyosanız kas geliştirici paylaşırsanız sevinirim :))[/QUOTE
egzersiz yapmak gerekiyormuş canım ya sen bildiklerini yaz egzersiz hareketi olarak .
birde zayıflamayalım.
kızlar bide bu yediklerimizin bize yag olarak değilde kas olarak geri dönmesi için egzersiz de yapmalıyız ben evde çok basit olan kas geliştirici egzersizi yapıyorum ama ne kadar doğru bilemiyorum internetten araştırmıştım bu hareketide inş faydası olur böyle basit hareketler biliyosanız kas geliştirici paylaşırsanız sevinirim :))[/QUOTE
egzersiz yapmak gerekiyormuş canım ya sen bildiklerini yaz egzersiz hareketi olarak .
birde zayıflamayalım.
Bacak kaslarını kısa sürede geliştiren hareketler nelerdir? - UZMANTV canım ben bu videodaki hareketi yapıyorum her gün ama dediğin gibi dahada zayıflamaktan korkuyorum
aa bende popo yok canım :)
karnım bayagı çıktı benimde hamile gibi
zamanla yayılıyor ama :)
aman olmasın canım hiç güzel durmuyor jennifer lopez in gibi
aynen o hamilelik bende de var :) ama yayıldıgını hiç goremedım acaba zayıflıktanmı oyle hamıle gıbı gobek cıkıyor da zamanla yayılıyor ??
Bacak kaslarını kısa sürede geliştiren hareketler nelerdir? - UZMANTV canım ben bu videodaki hareketi yapıyorum her gün ama dediğin gibi dahada zayıflamaktan korkuyorum
bu sadece bacak kası değil mi..
canım annemin arkadaşının kızı spor hocası baya iyi bir yerde .
ona sorucam yarın arayıp bu konuyu yardımı okur belki hangi egzersizleri yapmamız gerek filan...
yok yok zayıflamazsın çünkü sen yiyip yaktığın kaloriyi tekrar alıyosun aynı zamanda kas yapıyosun... bana diyetisyen öyle demişti, kilo alamıyorsan kas yap demişti.. kas içinde protein gerikli ona göre, et süt yumurta v.b yiycez..
Bizim mahalledeki gençler kas yapmak için fitnessa gidiyorlar. 1 ay önce gördüğüm bebeleri tanıyamıyorum, protein tozu içip şişiyorlar.. zararlı olmayacağını bilsem bende içerim ama biz egzersizle yetinelim kızlar...
canım annemin arkadaşının kızı spor hocası baya iyi bir yerde .
ona sorucam yarın arayıp bu konuyu yardımı okur belki hangi egzersizleri yapmamız gerek filan...
canım gerçekten çok iyi olur ya :)
yok yok zayıflamazsın çünkü sen yiyip yaktığın kaloriyi tekrar alıyosun aynı zamanda kas yapıyosun... bana diyetisyen öyle demişti, kilo alamıyorsan kas yap demişti.. kas içinde protein gerikli ona göre, et süt yumurta v.b yiycez..
Bizim mahalledeki gençler kas yapmak için fitnessa gidiyorlar. 1 ay önce gördüğüm bebeleri tanıyamıyorum, protein tozu içip şişiyorlar.. zararlı olmayacağını bilsem bende içerim ama biz egzersizle yetinelim kızlar...
aynen canım düzgün bi egzersiz bulup başlamak lazım bi yerden...
ya bilmiyorumda benim yanak ve bacaklarım dolgunlaştı gibi geliyor..
önceden benimde yanaklar vardı göbek falan çıkınca cok yemeği bıraktım söndüler :) popo kücültmeyle ilgili bilginiz varmı acaba ??
hiç bilmiyorum ya biraz googlede bak bakalım ? :S
bende başladım kalça ve basen için egzersizlere.. sıklaşma hissettim sanki 3 gündür yapıyorum :) Bebek mamasınada başladım olumlu düşünüyorum.. olucak bu iş kızlar
kızlarrr hangi gün tartılalım :)