- 19 Şubat 2013
- 855
- 220
- 73
önemli değil :)
Yazalım tabi ne öğrenirsek.. kışın rahat oluyo pantolonun içine kalın taytlar giyyorum az kilolu duruyorum ama yaaazz, tam bi kabusss![]()
Aynen ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Tayt giymesem iğrenç oluyo ya
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bi 55 olsak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli değil :)
Yazalım tabi ne öğrenirsek.. kışın rahat oluyo pantolonun içine kalın taytlar giyyorum az kilolu duruyorum ama yaaazz, tam bi kabusss![]()
Aynen ya
Tayt giymesem iğrenç oluyo ya
bi 55 olsak
ben bugün çıktım tartıya 44 kilo çıktım üzerimde ince giysilerle :) psikolojiktir dedim kendi kendime :) bebe bisküvisine başladın mı ? :)
nasil aldin peki kiloyu?Arkadaşlaar boyum 1 63 kilom 48 buçuktu dün tartıldım 50 çıktım ama tok olduğum için olabilir yaşımda 18 .
ben bi 53 54 olmak istiyorum ama bu seferde şişman çirkin olurmuyum yada kilo almayı durduramam iştahım açılır ve giderek çok şişman olurmuyum
bu kiloda kalmalımıyım sizce
merhaba arkadaslar bende kilo almak istiyorum ama alamayanlardanım bide ben yemek yedimmi göbeğim çıkıyor hiç hos bi goruntu olmuyor duzenlı kilo nasıl alabılırım acaba ?? nereye yazacagımıda bılemedım onun için buraya yazdım yardmcı olursanız sevinirim..
nasil aldin peki kiloyu?
iyi yaptın canım bende bu konuyyu birbirimizden yardım alarak konuşarak kilo alalım diye açtım ..
öncelikle benim önerim yani kilo alma yolum şu..
Sofrada doyduktan sonra biraz daha oturup yavaş yavaşta olsa zorlada olsa birşeyler yedim..
mesela ekmek kaldı yada yemek ama yiyemicek şekildeyim yinede zorlayarak yedim onu..
sonra mesela 12 de yemek yedim 2 buçuk gibi abur cubur çikolatadır cipsidir yada poğçadır kektişr brownidir birşeyler yedim ..
4 te meyve yedim ..
ama 12 de yediğim yemeği yavaş ve çok yedim 2 3 hafta boyunca..
şu an hala öyle yapıyorum ..
okula haftada iki gün gidiyorum stajyer oldugum için o günler biraz aksatıyorum ama diğer günler dolu dolu yiyerek kilo aldım .
dünde mamaya başladım kilo alacağıma inanıyorum ama günde 1 2 adet çikolata şart .
yada tatlı mutlaka .
Dün uyumadan önce 11 tane bebe bisküvisi ile mama yaptım sütle :)
yedim kötü olur tadı diyordum süt sevmiyorum ya ama hiç öyle değil çok hafif bi tadı var :)
çok begendim bu günde yapıcam ve her günn :)
55 olucam inşallah ..
Tatlım hastane tartılarında tartıl onlar dogru çıkıyo benim evdekininde ne dediği belli dğil :)
Ama ben çok iştahsız biriyim bunları yiyememki ))) ben mamayi yapiyorum 20 gun falan oldu başlayalı yemek cok az yiyorum bide 2-3 gun ara verdim yemedim yeniden başladım ama hic bi degişiklik yok tartınmadım ama yinede kilo aldıgımı zann etmiyorum ama yinede devam edicem bu defa kendimi zorluycam inşallah işe yarar )))Sofrada doyduktan sonra biraz daha oturup yavaş yavaşta olsa zorlada olsa birşeyler yedim..
mesela ekmek kaldı yada yemek ama yiyemicek şekildeyim yinede zorlayarak yedim onu..
sonra mesela 12 de yemek yedim 2 buçuk gibi abur cubur çikolatadır cipsidir yada poğçadır kektişr brownidir birşeyler yedim ..
4 te meyve yedim ..
ama 12 de yediğim yemeği yavaş ve çok yedim 2 3 hafta boyunca..
şu an hala öyle yapıyorum ..
okula haftada iki gün gidiyorum stajyer oldugum için o günler biraz aksatıyorum ama diğer günler dolu dolu yiyerek kilo aldım .
dünde mamaya başladım kilo alacağıma inanıyorum ama günde 1 2 adet çikolata şart .
yada tatlı mutlaka .
bu şekilde canım .
ben pekmez tahin hiç sevmiyorum
sütü de kakaolu yada buz gibi soguk içebiliyorum ..
nmormalde onuda sevmiyorum ..ama mamada hiç kötü değil tadı gayet iyi :)
çok hoşuma gitti her gece yiycem.
sende bir paket mama al ve sende başla bak çok güzel kilo alacağız hep birlikte .
allaha şükür iştahsızlık yok canımm :) oyle bı yiyorumki biizmkiler şaşırıyor ama bu seferde önceden oluşmayan göbek şimdilerde olmaya başladı yemektendır şişkinliğim geçiçidir diye düşündüm ama geçmedisabah kalktıgımda öncelerı dümdüzdü simdi ise ayva şeklinde çıkıyor yemek yiyincede büyüyor anlam veremedım sizce neden böyle :S
Ama ben çok iştahsız biriyim bunları yiyememki ))) ben mamayi yapiyorum 20 gun falan oldu başlayalı yemek cok az yiyorum bide 2-3 gun ara verdim yemedim yeniden başladım ama hic bi degişiklik yok tartınmadım ama yinede kilo aldıgımı zann etmiyorum ama yinede devam edicem bu defa kendimi zorluycam inşallah işe yarar )))
hastanede de üzerimde giysiler oluyo.. Altta eşofman anlarsın yaa![]()
canım browni yiyemezmisin çok güzel tadı bence :)
bir günde 2 browni yesen
bir kase yogurt yesen .
yumurtadır şudur budur ye mesela kahvaltılık ye bol ekmekle tost yap .
yufka varya her gün onunla ekmek yap ye benim arkaşım o yolla 46 dan filan 54 e çıktı ama ben her gün yiyemiyorum bir dilim yesem tıkanıyorum o yüzden yapamadım
sonra fındık ye canım balın içine kat istersen..
badem filan ye bunlar acaip kilo yapıyo bnana doktor dedi bunları liste yapıp verdi
canım ilk benimde öyle oluyordu şimdi yine karnım çıkıyor ama çokhafif..
vücuduma dagılmaya başladı benim bacaklarım ve yanaklarım hafif kalınlaştı sanki bu gün kuzenim gördü bi süredir görüşmüyorduk baya sasırdı kilo almışsın yanakların şişmiş dedi :)
tmm canım soylediklerini yapıcam inşallah işe yarar ))
hııı öylemi bende göbegim cıkıyor dıye yemeyi kesmistim moralim bozuluyrdu..:) acaba sendeki bünye öyle olmasın çünkü bende yemek yedimmi bayaga olusuyor bide afedersin ama popoda var onuda küçültme çabasındayıminşallah benimde öyledir
Kızlaaar toplanın yeni bilgiler elde ettiiimmm :)