• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık

Gerçekten işe yarıyorsa neden denenmesin ama benim pek umudum kalmadı açıkcası. Evet kesinlikle katılıyorum balık etli olmak kızlara çok yakışıyor. 19 yaşındayım 43 kiloyum boyum 1. 57 ama hayalimdeki kiloya erişemedim henüz çok fazla değil 6 - 7 kilo istiyorum sadece ..

Gerçekten işe yarıyorsa neden denenmesin ama benim pek umudum kalmadı açıkcası. Evet kesinlikle katılıyorum balık etli olmak kızlara çok yakışıyor. 19 yaşındayım 43 kiloyum boyum 1. 57 ama hayalimdeki kiloya erişemedim henüz çok fazla değil 6 - 7 kilo istiyorum sadece ..

canım dene sende bebek mamasını benmde yüzüm şişman vücudum zayıf ya :)
suratımı gören çok şişman bi kız sanar vücud ise :D :D

ben 44- 45 arası sabit kaldım... 1 ay oldu heralde bebek bisküvisine başlayalı. 42 kiloydum 2 kiloyu garantiledim.. :)
Devamı gelir inşallah. Siz ne durumdasınız ?

Arkadaşlaar boyum 1 63 kilom 48 buçuktu dün tartıldım 50 çıktım ama tok olduğum için olabilir yaşımda 18 .
ben bi 53 54 olmak istiyorum ama bu seferde şişman çirkin olurmuyum yada kilo almayı durduramam iştahım açılır ve giderek çok şişman olurmuyum :(
bu kiloda kalmalımıyım sizce

Benim boyum 1.62 40 kiloyum sen nasıl 48 kiloyu az görürsün aman 48 de kal bi önerin varsa söylede bende uygulimmm...

bende kilo almak istiyorummm boyum 170 kilom 49-53 arası gidip geliyo. öğrenciyim yurtta kalıyorum yemek düzeni yok uyku düzeni yok eriyip gidiyorum burda :( eve gidince annemin sayesinde 53e kadar çıkıyorum ama buraya dönünce hemen geri veriyorum :( bebek mamasını deneyenler naptınız alabildiniz mi kilo :(

bende kilo almak istiyorummm boyum 170 kilom 49-53 arası gidip geliyo. öğrenciyim yurtta kalıyorum yemek düzeni yok uyku düzeni yok eriyip gidiyorum burda :( eve gidince annemin sayesinde 53e kadar çıkıyorum ama buraya dönünce hemen geri veriyorum :( bebek mamasını deneyenler naptınız alabildiniz mi kilo :(

ya benim karnım aşırı derecede çıktı ben bıraktım dayanamayıp havuza gidince felan acayip çirkin olur diye şu an aç karna 50 yim

Benim boyum 1.62 40 kiloyum sen nasıl 48 kiloyu az görürsün aman 48 de kal bi önerin varsa söylede bende uygulimmm...

aç karna 50 çıkıyorum hayatım üstelik yemeyi bıtraktıgım hatta bazı öğünler yemedigim halde çünkü kilo almayam başladım ilerleyecek diye korkumdan abur cuburu felan bıraktım . akşam hiç bir şey yemeden uyuyorum falan :D
nasıl böyle oldum dersen günde 2 tane felan çikolata yedim brovni yedim yatarkende bebe maması .
ve ekmege çok yüklendim şimdide aç duruyorum aldıgım kilo ileri gitmesin diye :D

Kizlar bende sizin gibi zayifim. boyum 1.65 kilom 48 cok yiyorum hemde cok cok. bi oturusta 3 ceyrek ekmek yiyip yarim saat sonra tekrar acikiyorum. surekli biseyler yiyorum. ama alamiyorum doktorlar metobolizmamin hizli calistigini oyuzden boyle oldugunu soyluyorlar.
annemi kardesimi gorenlerde genetik oldugunu soyluyor.

herkes hamile kalinca alirain dogumdan sonra alirsin diyodu. hic bisey degismedi ustelik,sezaryenle dogum yapmama ragmen 1 haftada eski,halime dondum

Allah iyiliğini versin, kafam çok karışık diye başlık açmış, tatlım zaten boyunla kilon normal sayılır 3 kilo eksiğin var ama oda dert değil bence,ilerleyen zamanlarda kendiliğinden alırsın.
ayrıca aldığın kilolar bölgesel olarak toplanırsa mesela göbek yada kalça gibi...
ozamanda hoş durmaz,bence almaya çalışma.

uzun bir aradan sonra geri geldim...
Bebe bisküvisinden tiksindim ben hatta bi kere az kalsın kusuruyordum bıraktım 1 ay kadar.. sonra eski kiloma geri döndüm 43lere. ramazanda bir saldırdım yemeklere 3 kilo aldım.. :) dün yeniden başladım bebe bisküvisine, arada bir 47yi görüyorum tartıda :D

Benim de kilo ALAMAMA gibi bir sorunum var son 4-5 yıldır 45 kiloyum ne aşağı ne yukarı bu kilom hiç değişmemişti yıllardır. Ama bu sene istemeden kilo vermeye başladım , ailem depresyon olduğunu iddia etti de sonradan farkına varabildim. Başımdan kötü şeyler geçti ama işin ciddi boyutunu hiç görmemiştim :) 42 kiloya düştüm ve yemek yemek istemiyorum yemezsem o halde tokluk hissi geliyor ve sanki hiç aç değilmişim gibi günüme devam edebiliyorum .Sene başında aldığım kıyafetler olmuyor hatta bedenime uygun bile bulamıyorum bıktım artık. Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum ben de :26: acaba spora başlayıp aynı zamanda da diyetisyene mi gitsem? Kilo almayı başaranlar yardım edebilir mi biraz :((

Benim de kilo ALAMAMA gibi bir sorunum var son 4-5 yıldır 45 kiloyum ne aşağı ne yukarı bu kilom hiç değişmemişti yıllardır. Ama bu sene istemeden kilo vermeye başladım , ailem depresyon olduğunu iddia etti de sonradan farkına varabildim. Başımdan kötü şeyler geçti ama işin ciddi boyutunu hiç görmemiştim :) 42 kiloya düştüm ve yemek yemek istemiyorum yemezsem o halde tokluk hissi geliyor ve sanki hiç aç değilmişim gibi günüme devam edebiliyorum .Sene başında aldığım kıyafetler olmuyor hatta bedenime uygun bile bulamıyorum bıktım artık. Sağlıklı bir şekilde kilo almak istiyorum ben de :26: acaba spora başlayıp aynı zamanda da diyetisyene mi gitsem? Kilo almayı başaranlar yardım edebilir mi biraz :((

stresli zamanlarda insan hızla kilo verebiliyo , bazıları da aksine kilo alıyo ben bir ayda 60 kilodan 49 kiloya düştüğümü bilirim .İsklet gibi geziodum ortalıkta boyumda uzun .Ne yaptysam kilo alamadm sonra bi ara taekwandoya baslamıstm antremanlar fılan derken epey enerji harcıyosun sırf bu yüzden güçsüz kalmıym diye zorla yemek yiyordum ve kilo aldm böylece 54 kiloya cıktm .Spor tavsiyemdir ama benm gibi yapma bi diyetisyen yardımıyla başla :)

stresli zamanlarda insan hızla kilo verebiliyo , bazıları da aksine kilo alıyo ben bir ayda 60 kilodan 49 kiloya düştüğümü bilirim .İsklet gibi geziodum ortalıkta boyumda uzun .Ne yaptysam kilo alamadm sonra bi ara taekwandoya baslamıstm antremanlar fılan derken epey enerji harcıyosun sırf bu yüzden güçsüz kalmıym diye zorla yemek yiyordum ve kilo aldm böylece 54 kiloya cıktm .Spor tavsiyemdir ama benm gibi yapma bi diyetisyen yardımıyla başla :)

ben de şimdi öyle düşünüyorum , spora başlayıp aynı zamanda kilo almaya çalışayım diye ama aslında kilo almaktan da biraz korkuyorum :17:çünkü sonra alacağım kilolar yanlış yerleşecek diye korkum var :D biraz yapım öyle zayıfım ama göbeğim var gibi. En iyisi spora başlamak sanırım :))

ben de şimdi öyle düşünüyorum , spora başlayıp aynı zamanda kilo almaya çalışayım diye ama aslında kilo almaktan da biraz korkuyorum :17:çünkü sonra alacağım kilolar yanlış yerleşecek diye korkum var :D biraz yapım öyle zayıfım ama göbeğim var gibi. En iyisi spora başlamak sanırım :))

bencede :)Benim kilolar direk kalçaya gittiği için göbeğim yok çok şükür :) Spor yaparkende dikkat etmiş olucaksn sonuçta , sanmıyorum göbek yapacağını :D

Bende 42 kiloyum boyum 160 ama zayıf duruyorum ve gittikçe de zayıflıyorum. Balık yağı tarzı şeyler deneyen var mı?

Bende 42 kiloyum boyum 160 ama zayıf duruyorum ve gittikçe de zayıflıyorum. Balık yağı tarzı şeyler deneyen var mı?

Ben de seninle aynı durumdayım yaşın kaçtı acaba? Ben balık yağı da kullandım ilaçlar da hiç fayda yok şu an yoga yapıyorum hergün ve protein tozu kullanıyorum bu da olmazsa artık gelecek ay diyetisyen yolları

Back