hiç bilmiyorum ya biraz googlede bak bakalım ? :S
hımm anladım canımm sagol yinede)
ben henüz hazır hissetmiyorum kendimi, pek kilo almış gibi değilim :) Cuma mübarek günde tartılalım bence ehehehehe
bide ben şeyi merak ediyorum.. Ambalajların üzerinde besin değerleri yazıyor.. Atıyorum 100 gr için su kadar şukadar.. ama kalori kısmında yazanın hangisi kalorisi acaba ?
Cici bebede 424 Kcal.-1783 Kj yazıyor... hangisi bunun kalorisi olduğunu gösteriyo biliyo musun ?
Motivasyon amaçlı eğlenceli demiştir.. çok doğru aslında eğlenceli ama kilo almak vermekten çok daha zor.. Başarıcaz inşallah
ben hergün tatlı niyetine çikolataları götürüyorum valla.. tatlı günü bana uyar
bende öyle bi takıntı başladı ki, paketlerin arkasındaki kalori değerlerine bakıyorum otomatik :)) artık bakıp bakıp arkalarına hesaplıcaz..
hangisi kalori oluyor bilmiyorum ben?
hangisi kalori oluyor bilmiyorum ben?
kcal diye yzan yer tatlm :)
Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)ben çözdüm galiba ya.. en yüksek olan değer kalori oluyo büyük ihtimal :)
Teşekkür ederim canım :)
Canım kilo alma konusunda sadece senle ben gayret ediyoruz galiba herkes pes etti :)
Ben büyük boy bebe bisküvisi alıcam pazartesi günü :):)
Sen kilo alabildinmi hissediyormusun şu an öyle birşey ben sanki hissediyorum ama yle düşünmek istiyorum belkide bilemedim :)
Yani çokta almış gibi hissetmiyorum ama olumlu düşünmeye çalışıyorum.. Yarın tartı günüPozitif olmak lazım. inşallah almışızdır yaa. 1 hafta oldu mu başlayalı ?
Valla bilmiyorum canım ya :) :)
Tartılınca yaz merakla bekliyorum bende dışarıda tartılıcam evdeki pek dogru tartmıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?