Kafam çok karışık

Askhikayemm99

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
103
55
34
Mrhaba kızlar,

Son zamanlar kafamı kurcalayan olaylar gelişiyor hayatımda.
1 sene ayrı kaldığım eşim tekrardan birlikte olamk istiyor.
1 sene ayrı kaldık ve çok zor zamanlar geçirdik, 3 aydır yeni evinde arkadaşınla kalıyor.
Uzun ayrılıktan sonra barışıp mutlu olan varmı?
Bu aşamayı nasil atlatabiliriz, yeniden aynı evi paylaşmak için nasil bir adım atmamız gerekir. Önce sevgili gibi takılıp sonra mi birleştirile bilir evler?
Önerileriniz benim için çok önemli

Çok fazla konuyu açmak istemedim baya bir uzun olur diye, ama kısaca anlatmaya çalışıyım.
2 senedir evliydik ve bağımlığı olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Bir kaç zamandır kendisini kumara verdiğini öğrendim ve dayanamayıp cekip gitdim. 2 çocuğumuz var ve yaklaşık 6 ay tedavi gördü kendisi. Bir süreçte bize destek çıkmadı veya onun dediğine göre çıkamadı. Cocuklar için gelip gidiyoruz birbirimize ve beraber çok mutluyuz şu sıralar. Kendisine tedavilerin çok iyi geldiğini ve kendini bukadar o pislik işlerden özgür hissettiğini dile getiriyor. 1 sene ayrı kalmamiz benim sonsuza dek yokluğuma dayanamayacağını anlamış ve elinden geleni yapamaya hazır mış. Genelde boş zamanlarında arayıp buluşmak istediğini söyler. Geldiğinde beraber zaman geçirip baya sohbet ederiz.

1 yıl çok uzun bir süre. Neden ayrıldığıniz önemli? Çocuk var mı?
Çok fazla konuyu açmak istemedim baya bir uzun olur diye, ama kısaca anlatmaya çalışıyım.
2 senedir evliydik ve bağımlığı olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Bir kaç zamandır kendisini kumara verdiğini öğrendim ve dayanamayıp cekip gitdim. 2 çocuğumuz var ve yaklaşık 6 ay tedavi gördü kendisi. Bir süreçte bize destek çıkmadı veya onun dediğine göre çıkamadı. Cocuklar için gelip gidiyoruz birbirimize ve beraber çok mutluyuz şu sıralar. Kendisine tedavilerin çok iyi geldiğini ve kendini bukadar o pislik işlerden özgür hissettiğini dile getiriyor. 1 sene ayrı kalmamiz benim sonsuza dek yokluğuma dayanamayacağını anlamış ve elinden geleni yapamaya hazır mış. Genelde boş zamanlarında arayıp buluşmak istediğini söyler. Geldiğinde beraber zaman geçirip baya sohbet ederiz.

Neden ayrıldınız iyice değerlendirmek lazım.

Boyle bir duruma gelmissiniz, sakın dönüs yapmayın! Cunku hicbir erkek kolay kolay yuvasini dagitmaya cesaret edemez!
Boyle bir adım attiysa zamaninda, atilmasina izin verdiyse gözden cikmissiniz coktan demektir.

Gerçekten düzeldiğini düşünüyor musunuz? Şu an çok mutlusunuz (Allah bozmasın) , ama yeniden ayni bağımlılığı yaparsa yeniden ayni şeyleri yaşayacaksınız. Çocuklar bu duruma ne diyor?

Gerçekten düzeldiğini düşünüyor musunuz? Şu an çok mutlusunuz (Allah bozmasın) , ama yeniden ayni bağımlılığı yaparsa yeniden ayni şeyleri yaşayacaksınız. Çocuklar bu duruma ne diyor?
En fazla yine ayrılırım düşüncesindeyim açıkçası. Ne kadar doğru bir düşünce onu bilemicem ama çocuklar çok memnun babalarının hep bizimle kalmasını davranışlarından çok belli oluyor.

Boyle bir duruma gelmissiniz, sakın dönüs yapmayın! Cunku hicbir erkek kolay kolay yuvasini dagitmaya cesaret edemez!
Boyle bir adım attiysa zamaninda, atilmasina izin verdiyse gözden cikmissiniz coktan demektir.
Benim düşüncemde aynı böyle, ama ıste pismanlik duyuyor ve açıkçası bende çok etkileniyorum bu durumdan

Eşinizi seviyorsanız kendi düzeninizi bozmadan, aynı evde yaşamadan biraz şans verin. Sakın canım kocam diyerek evleri birleştirmek, emrine amade olmak size zarar verir. O gitmiş tedavi olmuş ama size ne olmuş ne yediniz, ne içtiniz hiç mi umursamamis. Burası çok mantıksız, yaptığı açıklama sizin gözünüzde yeterli mi?

Çocuklarınız için bir şans verebilirsiniz ama mesafeli davranın. Sen olsan da olur olmasan da olur biz böyle iyiyiz iyiysen gel tavrında gidin eski eşinize. Yelkenleri suya indirmeden bir süre geminin yavaşça seyretmesine izin verin. Baktınız gemi batacak hemen can yeleklerinizi giyip atlayıverirseniz çocuklarınızla.

Tedavi olmuş mu? Yoksa vaadler mi var ortada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…