Kafam çok karışık

Bagimliliktan kurtulduysa, bagimliligi disinda baska bir anlasmazliginiz yoksa bir sure ayri evlerde barisma isini dusunun bakalim

Eğer tedavi olduğuna gerçekten inanıyorsanız ve başka bir sorununuz yoktuysa bence bir süre ayrı evlerde deneyin çünkü evleri birlestirip tekrar ayrilirsaniz cocuklarin psikolojisi bozulabilir

Eğer tedavi olduğuna gerçekten inanıyorsanız ve başka bir sorununuz yoktuysa bence bir süre ayrı evlerde deneyin çünkü evleri birlestirip tekrar ayrilirsaniz cocuklarin psikolojisi bozulabilir
Aynen Canim benim en büyük korkumda zaten bu, evleri birleştirmeden nasil olur ki? Emin değilim, böyle bu durumda olan kimseyi tanımadığım için çok.karisik kafam

Aynen Canim benim en büyük korkumda zaten bu, evleri birleştirmeden nasil olur ki? Emin değilim, böyle bu durumda olan kimseyi tanımadığım için çok.karisik kafam
Basbasa görüşmeleri coğaltmakla baslayın. bağımlı insan kendini belli eder. Cocuklar olunca da kendini belli etmeyebikir. Önemli olan size nasıl davrandigi. Nerede tedavi olmuş falan bunları öğrenim. Hic tasvip ettigim bir davranış değildir normalde ama telefinunu karistirin maillerine bakın. Bankalara borcu var mı varsa ödüyor mu öğrenin

Birleşme olabilir yeniden. Çünkü geçimsizlik yüzünden ayrılmamışsınız. Karşı tarafın bir bağımlılığı varmış ve ayrılık sonrası bunu çözme yoluna gitmiş söylediğinize göre.

Ama zaten 1 yıldır ayrıyız diye düşünüp acele etmeyin. Biraz sevgililiğin tadını çıkartın. Dışarda başbaşa görüşün yeni aktiviteler deneyin. O sırada karşı tarafı iyice gözlemleyin. Sırf maddi yükümlülüklerden sıyrılmak, çocuklara yakın olmak gibi pratik sebeplerden birleşmediğinize emin olun.

Çok fazla konuyu açmak istemedim baya bir uzun olur diye, ama kısaca anlatmaya çalışıyım.
2 senedir evliydik ve bağımlığı olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Bir kaç zamandır kendisini kumara verdiğini öğrendim ve dayanamayıp cekip gitdim. 2 çocuğumuz var ve yaklaşık 6 ay tedavi gördü kendisi. Bir süreçte bize destek çıkmadı veya onun dediğine göre çıkamadı. Cocuklar için gelip gidiyoruz birbirimize ve beraber çok mutluyuz şu sıralar. Kendisine tedavilerin çok iyi geldiğini ve kendini bukadar o pislik işlerden özgür hissettiğini dile getiriyor. 1 sene ayrı kalmamiz benim sonsuza dek yokluğuma dayanamayacağını anlamış ve elinden geleni yapamaya hazır mış. Genelde boş zamanlarında arayıp buluşmak istediğini söyler. Geldiğinde beraber zaman geçirip baya sohbet ederiz.

sakın bu adama geri dönmeyin

Yemeğini yapıp çamaşırını yıkayan yok keyfi kaçtı tabi beyfendinin. Siz sıkıntı çekerken umursamıyormuş ayrıca. Bu kadar ciddi bağımlılıkları olan birinin bi senede tamamen düzeldiğine inanmıyorum açıkçası. Ya tedavi falan olmadı yalan söylüyor, ya da borcu harcıyla hala uğraşıyordur. İnanıp evlenirseniz çok yalanı çıkar ortaya bence, basit bir geçimsizlik değilmiş ayrılık sebebiniz, güvenilecek birine benzemiyor pek.

Çok fazla konuyu açmak istemedim baya bir uzun olur diye, ama kısaca anlatmaya çalışıyım.
2 senedir evliydik ve bağımlığı olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Bir kaç zamandır kendisini kumara verdiğini öğrendim ve dayanamayıp cekip gitdim. 2 çocuğumuz var ve yaklaşık 6 ay tedavi gördü kendisi. Bir süreçte bize destek çıkmadı veya onun dediğine göre çıkamadı. Cocuklar için gelip gidiyoruz birbirimize ve beraber çok mutluyuz şu sıralar. Kendisine tedavilerin çok iyi geldiğini ve kendini bukadar o pislik işlerden özgür hissettiğini dile getiriyor. 1 sene ayrı kalmamiz benim sonsuza dek yokluğuma dayanamayacağını anlamış ve elinden geleni yapamaya hazır mış. Genelde boş zamanlarında arayıp buluşmak istediğini söyler. Geldiğinde beraber zaman geçirip baya sohbet ederiz.
Acaba tamamen temiz mi şimdi kumar da uyuşturucu da çok kötüdür. İnsanı bırakmaz kolay kolay

Çocuklarınız İçin bir şans vermeyi düşünüyorsanız eğer öteki kaldığı evde düzeni kurulu kalsın kirasını ödesin, sizin yanınızda bir süre yaşasın. Baktınız ki eski huyları devam ediyor kapıyı gösterirsiniz üstelik düzeniniz de bozulmaz.

Direkt ipi boğazına dayasan daha az acı çekerek olursun. Bu adama dönmeyi bırak fikri bile sağlıklı değil. Asla dönme

Kızlar öyle bir kapak söz arıyorum ki eski kocaya tam otutdurmalık..

Çocuklarımı iki gün önce almasına izin verdim, gel al gezdir yedir içir, yemek yemediler beraber yersiniz diye dedim. He tamam ya dedi aldı cocukları gitdi

Çocukları apartmanın önünde bırakıp hade benim işim cıktı siz çıkın dediğini duydum camdan.
Çocuklarım buz gibi olmuşlar bu soğukta onları parka götürmüş üstelik aç karnına.

Telefondan ulaştım hemen gel seninle konuşmam gereken bir konu var dedim.. bana dediği: ne konuşacağım ya seninle ben.. eskiden altını cizdiklerimin şimdi üstünü çiziyorum hatta karalıyorum dedi yüzüme kapattı..
Onun şokuyla arkadaşımı aradım.. bu resmen sana kapak atmış dedi.

Şimdi çocukluk yapmayın felan diceksiniz biliyorum ama bana öyle bir kapak sözü lazım ki, onun babalığını sorgulasın, beyefendi görsün kapak nemiş, önerinizi bekliyorum
Çok sinirliyim 😡
Sizinle "yeniden aile " kurmak isteyen ve gördüğü tedavi sonrasında bagimliliklarindan kurtulmuş -duzelmis adam bu adam değildir herhalde?!

X