Kafam çok karışık ve korkuyorum, lütfen okuyun(ifşa ile ilgili bir olay)

Ya çocuk resmen agzınızdan laf almış.
Umarım sana nude atıldı mı, başka fotolarım ya da videolarım var mı diye sormadınız.
Çünkü o yazışmalardaki sorular bile bir kabuldür.
Bir de insan kendini nasıl tanımaz ne saçma ya.
Kırmızı kazagın yoksa yokturdur, ne alaka yani.

Fotoğrafın olduğu odada /ortamda sevgilinize oral seks yapıp yapmadığınızı da mı hatırlamıyorsunuz? Kadının yüzü ayrıntılı gözüküyorsa adamın özel bölgesine kadar da gözüküyordur ..oral seks yaptığınız adamın bedenini de mi hatırlamıyorsunuz? O zaman ifşa olmaktan daha büyük problemleriniz var ve acilen nöroloji bölümü olan bir hastahaneye (tercihen üniversite hastahanesi olsun) başvurun derim.

Yuzu gorunmeyen bir kizin fotosu bile olsa ben olduguma inanip beni mahvederler dediginiz bir aileniz var, korkudan tirtir titriyorsunuz ama sevgilinize nude atmaktan geri kalmiyorsunuz. Bu konuda kimse size karisamaz istediginizi yapmakta tabiki ozgursunuz ama anlatsaniza nasil bu kadar guvenip bir erkegin eline boyle kozlar verebiliyorsunuz??? Velevki gizli dusmaniniz var ya da yok, fotografi babaniza atti ya da atmadi. Peki ya sevgiliniz bir gun eski sevgiliniz olur ve bunlari kullanirsa? Deger mi?

Tanıştıklarını düşünmüyorum çocuk zaten Ahmet Mehmet attı demiyor fake hesap attı diyor,ben burada reddettigim çocuktan suphelenitorum ve okulumu öğrenmiş olması ekstra korku yaratıyor

Yahu bir düşünün sizce fake hesap sizin bu fotonuzu neden reddettiğiniz alakasız bir adama atsın? Bir de iyi niyetliyim diyor allahın sapığı. Kırmızı kazak yoksa yoktur. Kırmızı kazağı hatırlayamadım diye bir şey olmaz. Bir de ortamı da çok iyi tanıyamıyorsunuz. Bilmediğiniz etmediğiniz yerlere hödük gibi adamlarla gitmeyin ne olur. Başınıza iş gelecek. Sevgili desen felaket. Sapık desen ondan beter.

Siz de hiç normal değilsiniz. Bir sapığı engelliyorsunuz. Adam yemiyor içmiyor sizi tekrar buluyor. Foto için uyarmaya aradım diyor siz de baika fotom var mı diyorsunuz. Yahu yeri göğü inletsenize bu ben değilim ne münasebet diye. Ütüyle çekilen foto farzedin ki sizin niye kabul ediyorsunuz? Evladım yaş çok küçük herhalde biraz stratejik davranın böyle konularda.

İlişki yaşayacağınız insanları çok çok çok iyi seçin. Hem aileniz muhafazakar, hem Türkiyedesiniz hem de maaşallah dünya bir tarafıma hayat yaşıyorsunuz. Ben 36 yıllık hayatımda 3.sevgilim oldu. 3yıl-9yıl ve şimdilik 6 yıllık ilişkilerimdi ki sonuncusu kocam. Daha 1 tane nude atmadım. Kocamla yatak odamızda çocuk monitörü var. Hacklenebilir diye onu kaldırıp sevişiyoruz. Yahu biz mi paranoyağız siz mi çok rahatsınız? Daha 1 senelik tanıdığın öylesine davranan bir adama nude gönderip bilmediğin etmediğin ortamda sevişmek ne demek. Ne olur dikkat edin gözünüzü seveyim ya.

Bir daha adam size ulaşırsa ya da başkası, sonuna kadar reddedin. Savcılığa gideceğim deyin. Ailenize yollamazlar neden yollasınlar? Bunları yayanın amacı ya kendini övmektir ya da sizden beklentisi vardır. Neden ailenize yollasın? Mantıksız.

ya bir insan kendisinin olduğunu anlamaz? bence sen yalan söylüyorsun ihtimalleri bize soruyorsun o fotoğraftaki kız sensin.

hani sevgilinin penisini de mi tanımadın? oral yapış şeklinde mi aynı?

o kız sensin bence. hiç kıvırma.

bir şey olmaz merak etme, yüzün tam seçilmiyorsa fotoğrafta, sonuna kadar inkar et.

Sevgilinizin rahatlığına ne diyim bilemedim. Nasıl bu kadar umursamaz davranabiliyor. Demiyor mu sevgilimi kim rahatsız ediyor,bir araştırayım diye.
Bence siz olabilirsiniz resimdeki,sevgilinize dikkat edin. Böyle geçiştirmesi normal değil.

Iyide siz kendinizi tanimiyip tanimamakta çelişki yaşıyorsunuz bu nasıl oluyor insan kendini tanimazmi kiyafetini bilmezmi ya anlattiklarinizda eksiklik var yada gercekten siz keninizi tanımıyorsunuz sevgiliniz yaymistir belki vidoyu o sahista fırsatı kullanıp sizinle birlikte olmakti niyeti

Hanımefendi video degil foto, ayrıca fotoyu uzun süre inceledikten sonra ben olmadığıma karar verdim, biri pat diye size benzeyen birini atsa siz de ilk başta dönüp kalırdiniz,sorun foto da değil aslında sorun benimle uğraşan bana kinli takintili birinin peşimde olması ve okuluma kadar araştırıp ogrenmesi

O fotoğraf çocuğa nasıl ulaşmış? Madem iyi niyetli onu da söylesin. Kaldı ki düşmanınız başka biri olsa neden o çocuğa atsın ki? Hiçbir şeyiniz olmuyor. Aşırı saçma. Karşındaki kişi biraz psikopat gibi. Ne yapıp edip sizi buluyor, takmış kafaya. Fotoğrafı da muhtemelen netten buldu.
Ayrıca sevgiliniz de pek rahat. Sizin bu durumunuzu bilip sadece biz değiliz deyip geçiştirdiyse ilişkinizi tekrar gözden geçirin bence.

Sizsiniz veya değilsiniz. Size çok benzeyen bir fotoğrafla tehdit edilmişsiniz. Tehdittir bu, iyi niyet göremiyorum.Şikayet edin deniyor oralı olmuyorsunuz.Neden? Aileniz duyar diye çekiniyorsunuz değil mi? Çünkü yaşınız küçük. Ama maşallah sevgilinize nude atmalar,kameraya alınması muhtemel ilişkiler yaşamak için küçük değilsiniz?
Özgürsünüz, kimle ne yaşadığınız sizi ilgilendirir. Ama bakın şu olayda bile ilgilenmemiş, boşvermiş bir sevgili var karşınızda. Bari yaşananları birlikte göğüsleseydiniz.
Neden mahrem anlara teknolojiyi alet ediyor ve sonra böyle olaylara maruz kalıyorsunuz ki.....
Enteresan....

Sana santaj yapmalarına sakın izin verme git polise şikayet et sonuna kadar kendin olmadığını savun korkup tutuşma git Ailene onlardan önce anlat ben değilim ama beni tehdit ediyorlar diye sende çok safsın yaa hemen tongaya düşüyorsun.

Bundan sonra sevgilinize nude falan atmayin, fotograflarinizi cektirmeyin. Sevgilinizin ciplak fotograflarinizla sizi tehdit edip, iliskiye zorlamayacagina nereden eminsiniz? Yeni nesil bir tuhaf yahu.

Size o fotografi atan adam art niyetli. Fake hesaptan neden sadece ona fotograf atmis? Baskalarinada atabilirdi degil mi? Sadece size atmasinin sebebi sizi kullanmak. O adama deyin ki "fotoğraftaki kisi ben degilim, bu durumdan cok rahatsiz oldugum icin avukatla gorustum, bana yolladigin mesajlarin ve fotografin kopyasini aldim bugun avukata teslim edecegim, dilekce yazacagiz, savcılığa suç duyurusunda bulunacagim. Kimin yaptigini eninde sonunda bulup, cezalandirilmasini saglayacagim. Bana haber verdigin icin teşekkür ederim." Ondan sonra verecegi tepkiye bakin. Muhtemelen yapma, bulamazsin falan diyecek. Israr edin sikayetci olacagim, vazgecmeyecegim diye. Adam ortadan kaybolacaktir.

Büyüğüm korkum ailemin duyması çocuğun bana iyice bilenmesi çünkü okuduğum okulu öğrenmiş manyak

Çocuk iyi niyetli falan değil hasta, saplantılı bir sapık.
Bir daha asla muhatap olma.
Özel anlar yaşarken daha dikkatli olmalısınız

Resmen korkunuzla eline koz vermişsiniz bu kesinlikle ben değilim ailemi haberdar edip polise gideceğim kim yaptıysa çeksin cezasını der ortalığı yıkarmış gibi davranırdım siz de bu tuhafsınız yani niye başkası değil de o ? Niye bir kız arkadaşınıza iletilmedi o foto da sizi seven birine iletildi ? Savcılıkta vereceği ifadeyi düşünsün bu iftira atan deseydn yalanı zaten ortaya çıkardı sizi de sevďiginden emin değilim cinsellik için yaklaştığı da bariz

Yaşınız da baya küçük sanırım bu devirde kendi telefonumda olan açık fotoma bile güvenmem uygulamalar googleye sızdırır diye siz de sevğilinize açık fotoları atmamışsınızdır umarım cunki arkadaşımın birinin başına öyle bir olay geldi sevgilisi kız peşini bırakmıyor diye kızın sosyal medya şifresini değiştirip açık fotolarını sosyal medyada paylaştı ve kız ıntehara kalkıştı herkese rezil olduğuyla kaldı insan cebinde ki telefona güvenip çekemez bence hem sevgiliniz hemde o çocukla iletisiminizi koparin

Çocukla iletişimi kopardım ama okulumu soruşturmus bulmuş nasıl koparabilirim bilemedim tel değiştirdim her türlü sosyal medyayı kapadım okulu da yatay geçiş yapsam bölümüm tr de sayılı olan bir bölüm yine beni bulur ne yapayım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…