- 5 Mart 2023
- 89
- 27
- 24
-
- Konu Sahibi pervin7862
Sadece cinsellik için görüştüğünüz birinin sizi kullandığını mı düşünüyorsunuzBiriyle görüsüyordum sadece cinsellik
Bu soruyu sormaya gelmistim. Yazmışsınız. Konu sahibi bu soruya bir cevap lutfenSadece cinsellik için görüştüğünüz birinin sizi kullandığını mı düşünüyorsunuz
Konu absurd bir şaka miBiriyle görüsüyordum sadece cinsellik vardı basta baya sürdü bu 6 ay falan sonra kendisi sevgili olmak istedi eve gelmen lazım falsn dedi ben de kabul etmedim en son hakaretler küfürler falan etti konuşmayı kestik.3ay önce falandı bu olay olduğunda. bu daha önce de oldu ilk küfürü hakareti değil. annem de bu konusmayı görmüş telefonumdan ondan iyice soğudu. Zaten öncekileri biliyordu. şu anda da konuşuyoruz 1 aydır ve beni sevdiğini söyledi ona beni kullanıyor musun dedim güvenim kırılmıştı. O da 1 aydır neden konuşayım o zaman dışarda insan mı yok dedi. Ben de açıkcası sevdiğine ikna oldum biraz. Önceki laflarını söylediğimde çok eski bunlar geçti gitti diyor. Anneme söyledigimde sen canım mısın diyor buluşmama hayatta izin vermiyor sizce haklı mı? Kafam çok karıştı sizce bir yolunu bulup buluşmalı mıyım?
Konu sahibi kayıpBu soruyu sormaya gelmistim. Yazmışsınız. Konu sahibi bu soruya bir cevap lutfen
Size hakaret eden, küfür eden biriyle barışırsanız "o hakaret ve küfürleri" kabullenmiş olacağınızı bilin.en son hakaretler küfürler falan etti konuşmayı kestik.
Annen haklı nolur gorusme o y.... lutfen anneni dinleBiriyle görüsüyordum sadece cinsellik vardı basta baya sürdü bu 6 ay falan sonra kendisi sevgili olmak istedi eve gelmen lazım falsn dedi ben de kabul etmedim en son hakaretler küfürler falan etti konuşmayı kestik.3ay önce falandı bu olay olduğunda. bu daha önce de oldu ilk küfürü hakareti değil. annem de bu konusmayı görmüş telefonumdan ondan iyice soğudu. Zaten öncekileri biliyordu. şu anda da konuşuyoruz 1 aydır ve beni sevdiğini söyledi ona beni kullanıyor musun dedim güvenim kırılmıştı. O da 1 aydır neden konuşayım o zaman dışarda insan mı yok dedi. Ben de açıkcası sevdiğine ikna oldum biraz. Önceki laflarını söylediğimde çok eski bunlar geçti gitti diyor. Anneme söyledigimde sen canım mısın diyor buluşmama hayatta izin vermiyor sizce haklı mı? Kafam çok karıştı sizce bir yolunu bulup buluşmalı mıyım?
Aynen gece carsaflari birbirine bagla evden kacKafam çok karıştı sizce bir yolunu bulup buluşmalı mıyım?