Kafam çok karışık ne yapacağımı bilmiyorum?

pervin7862

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2023
89
27
24
Biriyle görüsüyordum sadece cinsellik vardı basta baya sürdü bu 6 ay falan sonra kendisi sevgili olmak istedi eve gelmen lazım falsn dedi ben de kabul etmedim en son hakaretler küfürler falan etti konuşmayı kestik.3ay önce falandı bu olay olduğunda. bu daha önce de oldu ilk küfürü hakareti değil. annem de bu konusmayı görmüş telefonumdan ondan iyice soğudu. Zaten öncekileri biliyordu. şu anda da konuşuyoruz 1 aydır ve beni sevdiğini söyledi ona beni kullanıyor musun dedim güvenim kırılmıştı. O da 1 aydır neden konuşayım o zaman dışarda insan mı yok dedi. Ben de açıkcası sevdiğine ikna oldum biraz. Önceki laflarını söylediğimde çok eski bunlar geçti gitti diyor. Anneme söyledigimde sen canım mısın diyor buluşmama hayatta izin vermiyor sizce haklı mı? Kafam çok karıştı sizce bir yolunu bulup buluşmalı mıyım?

Anneniz sonuna kadar haklı
Küfür hakaret eden birinden ayrılın zaten
Eskiymiş bunlar geçti bitti demiş ya en ufak bir anlaşmazlıkta yine edecek

Siz 6 ay sonra sevgili olmak isteyen partnerinizin sevgili olma isteğini mi kabul etmediniz eve gelmenizi istemesini mi kabul etmediniz. Yani neden küfür hakaret moduna geçti anlamadım ?

Adam seni kullanıyor bunu sorsan ''evet kullanıyorum'' demez ki kimse. Ayrıca sana küfür ettiği halde görüşmeye devam edersen kendi özsaygını yitirmiş olursun bari annenden utan biraz yazık o kadına adam iyi bir halt olsaydı zaten görüşmene izin verirdi.

Biriyle görüsüyordum sadece cinsellik vardı basta baya sürdü bu 6 ay falan sonra kendisi sevgili olmak istedi eve gelmen lazım falsn dedi ben de kabul etmedim en son hakaretler küfürler falan etti konuşmayı kestik.3ay önce falandı bu olay olduğunda. bu daha önce de oldu ilk küfürü hakareti değil. annem de bu konusmayı görmüş telefonumdan ondan iyice soğudu. Zaten öncekileri biliyordu. şu anda da konuşuyoruz 1 aydır ve beni sevdiğini söyledi ona beni kullanıyor musun dedim güvenim kırılmıştı. O da 1 aydır neden konuşayım o zaman dışarda insan mı yok dedi. Ben de açıkcası sevdiğine ikna oldum biraz. Önceki laflarını söylediğimde çok eski bunlar geçti gitti diyor. Anneme söyledigimde sen canım mısın diyor buluşmama hayatta izin vermiyor sizce haklı mı? Kafam çok karıştı sizce bir yolunu bulup buluşmalı mıyım?
Konu absurd bir şaka mi

Annen haklı nolur gorusme o y.... lutfen anneni dinle

Off.. ciddi mi bu soru :)
Cocuk boşta kalmış. Sizle oyalaniyor. Lutfen annenizi dinleyin

X