• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafam çok karışık kızlar

Alışkanlık belası olduğu için ergenliğim onunla geçti.. Ailemin haberi yok hiç söylemedim ve söylemeyi düşünüyorum
farkettim zaten seninki sevgi aşk değil alışlanlık özellikle ergenlikte hayatına girdiyse bu alişkanlık dahada büyüktür anlıyorum ayrılsam ee kimle konusucam kimle bulusucam kim bana günaydın yazacak simdi vsvs. ama ayrıldıgınız an vakit geçtiğinde oh cekeceksiniz eminim daha önce yapsaydım keske diceksinix. hayatınıza daha kimler kimler girer sence bu insanla evlenmeye değermi diye bi sor kendine

6 sene de ailenizle tanışacak kadar bile değer görmemişsiniz . Demekki yalandan bi yüzük takmış senin sesini kesmiş oturtmuş . Kendınızı bu kadar değersiz görmeyin
Zaten 22 yaşında 6 yıllık sevgililermiş. Eski sevgilisi oğlanın 14-15 yaşında çıktığı kız filan herhalde ciddi bişey okuyorum sanmıştım. Oğlan da aptal bir ergen

farkettim zaten seninki sevgi aşk değil alışlanlık özellikle ergenlikte hayatına girdiyse bu alişkanlık dahada büyüktür anlıyorum ayrılsam ee kimle konusucam kimle bulusucam kim bana günaydın yazacak simdi vsvs. ama ayrıldıgınız an vakit geçtiğinde oh cekeceksiniz eminim daha önce yapsaydım keske diceksinix. hayatınıza daha kimler kimler girer sence bu insanla evlenmeye değermi diye bi sor kendine
Haklısınız ben kimseyle görüşmüyorum. Evde arkadaş gibi hissediyorum yani deli dolu aşık gibi hissetmiyorum. Bu ilişkinin sonu mutlu bir şekilde devam edeceğini düşünüyordum ama böyle oldu belki de en iyisi ayrılıp kendi yoluma bakmak..

Ciddi bir konu olmasa buraya yazmazdım...
Yaşın çok genç ailenin haberi var mı yok mu belli değil. Konu ciddiyse ciddi yorum yapayım o zaman. Neden böyle işlere girip kendini değersizleştiriyorsun ki? Ayrıl tabii ki aklını başına topla oku çalış önüne bak salağın tekine yapışmışsın bu genç yaşında. Bu acelenin sebebi ne? Bir de sana demiş ki eski kızla evlenirdim bilmem ne.. eski kızla en iyi ihtimalle 15 16 yaşında ayrılmış, evcilik oynamayı kast etmiş galiba.

Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası 🫤. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Size değer vermeyen kişiye yıllarınızı neden heba ediyorsunuz? Sözlerin hiçbir önemi yok, davranışlardır gerçek hissedilenler. Seven aldatmaz bu kadar.

Kendinize neden bunu yapıyorsunuz? Size değer vermeyen kişiye yıllarınızı neden heba ediyorsunuz? Sözlerin hiçbir önemi yok, davranışlardır gerçek hissedilenler. Seven aldatmaz bu kadar.
Çok haklısınız seven neden aldatsın ki zaten değil mi. Babamla bu konuyu konuşacağım . İyi bir şekilde bitsin istiyorum ailesi iyi insanlar yanımdaydılar her zaman

genç ailenin haberi var mı yok mu belli değil. Konu ciddiyse ciddi yorum yapayım o zaman. Neden böyle işlere girip kendini değersizleştiriyorsun ki? Ayrıl tabii ki aklını başına topla oku çalış önüne bak salağın tekine yapışmışsın bu genç yaşında. Bu acelenin sebebi ne? Bir de sana demiş ki eski kızla evlenirdim bilmem ne.. eski kızla en iyi ihtimalle 15 16 yaşında ayrılmış, evcilik oynamayı kast etmiş galiba.
Ailem bilmiyor ama onun ailesi biliyor..Eski kızla derin geçmişi var. Ayrıldığımda yurt dışına gideceğim planım bu

Sizi sinir etmek için eski sevgilisinin profiline bakması yalan. Ayrıca 'eski kızla evlenirdim' demesi çok ağır bir şey farkındasınız dimi? Bir kadının gururunu ezen bir laf bence bu. Ve bu herif söylemlerle kalmıyor yaşatıyor da sizi aldatarak. Eğer evlenirseniz ''nasıl olsa beni bunlarla kabul etti'' deyip tekrar tekrar aldatacak.

Kızlar merhaba 6 yıldır hem sevgili hemde 3 yıldır nişanlıyız. İlişkimizin başlarında biraz sorunluydu ama güzeldi , deli gibi aşıktım 1.yılımızda sevgiliyken hiç birşey yoktu gayet güzeldik. Sonrasında 2. Yılımızda birlikte yaşamaya başladık. Birlikte kaldığımız zamanlarda Bilgisayarında son silinenlerde eski sevgilisinin fotoğraflarını gördüm sonrasında onun instagram hesabını baktığını gördüm geçmişten baktım tabi. Telefonun da gizli Fotoğraf dosyasında eski sevgilisinin birkaç tane fotoğrafını gördüm. 3 . Yılımızda nişanlandığımız sene beni aldattı yazıştığı kızla yakaladım. Aldattığı yetmiyormuş gibi eski sevgilisine instagram hesabından yazmış bunu da gördüm. Bana dediği de şuydu hata yaptım bir anlık oldu dedi ve yazdığı gece dinlediği şarkının fotoğrafını çekmiş.....Sonrasında Bir gece konuşmaya karar verdik Eskiden onunla hep güzel olan günlerini söyledi. Onunla Ayrılırken kızın ona söylediği son sözü de söyledi bana. Nişanlım bana dedi ki eski sevgilim böyle olmasaydı onunla evlenirdim dedi. Ben o olaydan sonra toparlanamadım . 4.yılımızda beni sinir etmek için onun instagram hesabını baktığını söyledi, ben bakmak için bahane olarak düşündüm tabi... Kafam çok karışık. İlk sevgili olduğumuz zamanlarda hata yapmayacağımıza dair yeminler ettik ama ilk yemini bozan o oldu. Beni sevdiğini söylüyor hata yaptığını sonradan fark etmiş.. Evlilik yolundayız, evlenmek de istemiyorum açıkcası 🫤. Ne yapmalıyım sizce yardım edin lütfen.....
Madem onu hala seviyordu neden sizinle nişanlandı bana hiç güven vermedi evlenince de kızın profiline hesabına bakar . Uzak durun her fırsata sizi aldatmış daha ne yapmasını bekliyorsunuz ki

Back