• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadrolar açıklandı tercihler konusunda fikirlerimizi paylaşalım

kızlar ben de 7 tane tercih yaptım, benim bölüm ile ilgili farklı iki ilde kadro açmışlar, bir de herkes diyo ki 6500 memur alınacakmış bu sene peehh, altı üstü 2 kim müh alıyorlar..onları yazamadım bile ücra yerlerdeler..3 tane ankara yazdım genel mühendislik için, 4tane de memurluk yazdım normal..sizce iyi yapmış mıyım ya :(( ay olursa ankaraya da nasıl gider nerede kalırım tek başıma bilmiyorum üff ya ,eğer normal memurluk tutarsa , normal memurluktan mühendisliğe nasıl geçebilirim ilerde öyle bir şansım olur mu ?

Kızzlarr bugün son günn tercihini yapan herkese hayırlı olsun. İnş. herkesin gönlüne göre bişeyler olurr:74:

ben de kadrolu diye biliyorum bir de benim sorularıma cevap verebilecek biri yok mu acaba :(
kızlar bir dahaki atamalar ne zaman yapılacak ?senede 4 kere oluyormuş..bu kaçıncıydı?

Sağolasın kuzum,,diğer atamanın brincisi mayısın 30 unda başlıycak ikinci yani diğer atama da kasımın 21 inde başlıycak..

ÖSYM nin 2011 yerleştirmek takviminde yazıyor bak istersen

ÖSYM:::Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi

Sağlık bakanlığı için atama 3-4 günde belli olmuştu ama bu da öyle olur belki tam bilgim yok açıkçası..

Sağlık bakanlığı için atama 3-4 günde belli olmuştu ama bu da öyle olur belki tam bilgim yok açıkçası..

peki acaba memurluktan giren biri ileride mühendislik memurluğuna geçebilir mi ? :))
tam soramadım ama sen anlamışsındır :))
mühendis olarak atanmam çok zor da aldığım puanla..

Son düzenleme:
Geçebilir tabiki de öğretmenlik de olduğu gibi belirli bir süre zarfından sonra olabilir çok bilgim yok istersen bir rehber hocasına ya da kpss ile ilgili bir site de danış yanıltmış olmayayım canım

Bu hafta açıklarlar diye düşünüyorum ben hemen olmasa da cumaya kadar vakit var bakalım hayırlısı..

Ben memleketten farklı şehirde okuyorum zaten ne memlekette ne de okuduğum şehrde kadro açılmadı o yüzden hepsi dış şehirler yazdıklarımın

Back