• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadrolar açıklandı tercihler konusunda fikirlerimizi paylaşalım

herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende 3001den tercih yaptım az önce kendi alanımla ilgili sadece 2tane yapabildim düşünün ne diyelim artık biraz zor ama bakalım...

ya ebnim anlamadığım liseden mezun olduğunuz alan yazan yer var ya
orda ne kadar tuhaf bölümler var hangi okulda var ki o bölümler
benm bildiğim sözel sayısal eştağırlık (düz lise için tabi)

ya Allah aşkına bu alanlar hangi liselerde varya 2001 den tercih yapıcam 2001 yazan yerlerin yanında farklı şeylerde yazıyo o zman ne diye 2001 yazılıyo ki meslek liseli olarak yazsın

Mahalli İdareler alanından
Yaşlı Hizmetleri veya Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Yapı Ressamlığı alanından
Ev Yönetimi, Beslenme ve Ev Yönetimi
Hukuk Sekreterliği
Restorasyon, İnşaat Teknolojisi

kızlar bu tercihlerde yerleşirsek, ağustostaki öğretmen alımlarında tercih yapabiliyomuyuz

yaparsın ama atanırsan bu memurluğu bırakıp öğretmenliğe GEÇEMİYORSUN.
istifa etsen bile 6 ay memur olamıyosun tekrar.
kurumlar arası geçiş beklemen lazım.

benim bölümümden alım yok,3001 den tercih yapıcam ama, bir sonraki atamalarda bölümüme açılır mı kontenjan? beklemeli miyim?

ya arkadaşlar istanbul un yanında çoğunlukla taşra yazıyor. istanbulun taşrası nereler oluyor ki :?

ya Allah aşkına bu alanlar hangi liselerde varya 2001 den tercih yapıcam 2001 yazan yerlerin yanında farklı şeylerde yazıyo o zman ne diye 2001 yazılıyo ki meslek liseli olarak yazsın

Mahalli İdareler alanından
Yaşlı Hizmetleri veya Hasta ve Yaşlı Hizmetleri
Yapı Ressamlığı alanından
Ev Yönetimi, Beslenme ve Ev Yönetimi
Hukuk Sekreterliği
Restorasyon, İnşaat Teknolojisi

canım sen karıştırdın galiba. 2001 ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak diyor bu listelediğin bölümler 2003 kodu için geçerli.Bozma moralini umarım yerleşirsin :13:

yaa tek tercıh hakkımız mı var yanı bızım sımdı yaptık olmadı 2.alımlarda tercıh yapamıcazmı biz??

Merhaba kızlar...
Benim de kadrolar açıklandığından beri gözüme uyku girmiyor.... tek kelime rezalet...
onca zaman okuduk,sonra ders çalıştık, sonra kopya dediler,erteleme dediler temmuzdan bu zamana kadar beklettiler ve şimdi açtıkları kadrolar rezalet....

HCS şimdi tercih yapar ve atanamazsan 2 yıl süreyle yine kullanbiliyorsun puanını başka alımlarda. taa ki atanana kadar

hepimiz için hayırlısı olsun...

Arkadaşlar bazı yerlerde MEB den onaylı bilgisayar sertifika istiyorlar ben okulda bilgisayar dersi aldım özel bilgisayar kursundan da almış olduğum sertifikam var geçerli olur mu tercih yapabilir miyim? Bilginiz var mı acaba?

selam kızlar puanım 65 halkla ilişkiler mezunuyum ve az önce tercihlerimi yaptım 9 tane anca secebildim ve ümidim hiç yok o yüzden kahramanmaraşa kadar yazdım belki şansıma dedim ama hiç umut yok demi sizcede...

yaa tek tercıh hakkımız mı var yanı bızım sımdı yaptık olmadı 2.alımlarda tercıh yapamıcazmı biz??

hayır canım alım oldukça tercih yapacağız benin söylediğim eğer alanımız varken ordan olmayan yerlerden kodlama yaparsak 2012ye kadar tercih yapamayacağız

ya kızlar biz neye göre tercih yapıcaz yaa puan nerde ben kadroların puanlarını görmedim birileri ana yardım edebilir mi?:25:

Back