Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gitmezmiş adam oraya, çünkü orda bizim kızdan aşağı kalırmış işi gücü. O yüzden bilmemkaç dil bilen okumuş kız buraya gelip ev hanımı olacakmış. Erkek üstün olurmuş

Ben size siz yazıyorum. Aynı şekilde de karşılık almak isterim. Ben iddia ettiğiniz şeyleri söylemedim. Sadece yazdıklarımı yorumlayın lütfen kendinizden bir şeyler eklemeyin. Rahmetliye masum diyen yok. Kadir şeker tartışmaya müdahale ediyor kadın da diyor ki sorun yok aramızda hallediyoruz. Sonra olay iki erkeğin kavgasına dönüyor. Bu benim yorumum değil tanığın beyanı. Niyet belki kadını korumaktı ama burada önemli olan sonuç. Kadir şeker siz kabul etmek isteyin istemeyin bir katil, birini öldüren herkes gibi. İki kişi kavga etti biri diğerini -ki bu diğerinin üstünde kesici alet yok- kendi bıçağını çıkartıp öldürdü. Sonra da kaçtı gitti. Olay bu. Sizin gibi insanlar bu olayı duygu sömürüne çevirdiler. Yok tıp okuyacakmış yok gencecik çocukmuş. Kendini savunmanın tek yolu bıçak çekip birini kalbinden bıçaklamak mı? Herkes birini kalbinden bıçaklasın sonra da kaçıp gitsin gerekçe olarakta kendimi korudum desin kanıt vs ihtiyacı olmadan da serbest kalsın o zaman.

Ben kasten adam öldürmek var demedim zaten. Siz covid sebebiyle izinli tahliyeye suçsuzluk anlamı yükleme çalışıyorsunuz ya o yüzden Emrah Serbest örneğini verdim. Hatta bir örnek daha vereyim eşinin 3 yaşındaki yeğeninin gözüne kıskandığı için asit sıkan Cihan Araçman da covid sebebiyle izinli tahliye edildi. Eğer ölen Kadir şeker öldüren Özgür Duran olsaydı Özgür Duran da şu an covid sebebiyle izinli tahliyedeydi.

Eşimin akrabasının karısı geldi boşanmaya, herif köyde cam çerçeve indirmiş, kimse de sevmekten vazgeçmiyor herifi. Sorsan iyi çocuk hoş çocuk derler. Kimse karısını dövüyor demez. Konu sahibi dalından yeni koparılmış kadar taze olduğu için çok temiz bakıyor hayata.

Bu konunuzu bu şekilde döndürüp sormuşsunuz ama sizin sevgiliniz kadir şekerci değil.
Dava dosyasını gördünüz mü?
Tüm olayı en detayına kadar biliyor musunuz ?
Adamın anlattığı kadar mı biliyorsunuz.

Şuan Türkiye den yurtdışına gitmek isteyen o kadar fazla kişi var ki.
Kendinden yaş yaş yaş büyük biri olsa bile evlenmeye razı.
adam belki gerçekten suçlu ve size ben birini korurken böyle böyle oldu diye hikaye okuyorve sizi pasaport olarak görüyor .

Sevgilinizin dava dosyasını incelemeden "o aslında masum iyiliğinden hapse düşmüş " düşüncesi bana doğru gelmiyor. Gerekirse avukat tutup bu hapise sebep olan dosyanın ayrıntılarını bilmeden adam için ailenizi karşınıza almayın. Sicil kaydı isterdim sanırım ben başka suçları var mı diye
Tüm aileyi karşıya alınıp yapılan evliliklerin çoğu çokta hayırlı gitmiyor onu da unutmayın.

Anlattığınz adamla ilgili şeyler çok Yeşilçam esintili . Dikkatli olmanız ve ağırdan almanız lazım. Yaşınız genç.
Tanımadığınız adamı yanınıza alıp ya bu böyle değildi ne kadar iyiydi diye ağlarsınız sonra.

Yok gitmezmiş adam oraya, çünkü orda bizim kızdan aşağı kalırmış işi gücü. O yüzden bilmemkaç dil bilen okumuş kız buraya gelip ev hanımı olacakmış. Erkek üstün olurmuş
Kızın hayat dersi öğrenmesi için çok iyi fırsatlar bunlar. Bilmem kaç yabancı dil insanı bi cm öteye götüremediği durumlar da varmış görüyoruz.
ben kızımız Almanya’da diye düşünüyorum Fransa da olabilir ama Almanya ağır basıyor kafamda.

Burda zaten karı koca kavgasına bıçakla koşturmuş gibi algılanıyor heralde .
Kadiri tekme tokat girişip boğazını sıkıyor dönüp arkasına gidecekken yine saldırıyor .
Karşısındakini güçsüz görüp saldıran döven tekme tokat adam suçsuz masum öyle mi .
Elinde o bıçak olmasa ölecek belki .
Özgür Duran Kadire saldırmasaydı ölmeyecekti .
Canıyla ödedi maalesef .
Özgür Duran saldırıyor ilk .
Dövüyor .
Olay yerinden kaçmaya çalışan bir insana arkadan saldırıyor.
Bu kadar tahrik edici unsur var olayda .
Hayır Kadir ölseydi müebbet yiyecekti diğeri.
Çünkü saldırgan o tamam mı .
Daha bunu ne kadar açık yazabilirim.

Siz gerçekten dünyanın en prestijli üniversitelerinden birinde yüksek lisans mı yapıyorsunuz?

Siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Yazdıklarımdan Özgür Duran masumdu gibi bir anlamı nasıl çıkarttınız şaşırıyorum. Tek bir kere böyle bir şey yazmadım. Hadi diyelim dediğiniz gibi, biri tekme tokat saldırdığında kalbinden bıçaklayıp öldürmek normal mi? Bıçak sadece Kadirde var karşı tarafta yok bile. Birini öldürmek isteyen yoktan yere kavga yaratsın kavga anında çıkarsın bıçağı karşısındakini öldürsün yırtsın madem cinayetten. Nasılsa kendini savunmuş oluyor öyle mi? Kendini savunmanın tek yolu birini öldürmek mi? İlk kimin saldırdığını nerden biliyorsunuz? Orda mıydınız dediğimde de tepki gösteriyorsunuz. Tanığın beyanı Kadir’in bıçakla yanlarına geldiği iki tarafın boğuşmaya başladığı şeklinde. Kadir ölseydi diğeri müebbet yemezdi. O kadar taraflı bakıyorsunuz ki. Bıçak Kadir’in bıçağı. Bıçağı çeken kadir. Kendimi korudum o bana bıçak çekti derdi. Tanığın beyanı da yararına nasılsa. O da Kadir gibi tahrik indirimden yararlanırdı. Savunduğunuz adam birini öldürüp arkasına bakmadan kaçıp gidiyor yahu

Peki napabilirim? Bana cok iyi davraniyorken onu birakma fikri gözlerimi dolduruyor. Onun bana kötü davranmasini falan saglayamaz miyim? Nasil bir yol izlemeliyim?

cahille soh
boş yazıyorsun

Birini sadece bıçakla mı öldürebilirsin.
O herif kafasını ezicekti belki de .
Gözü dönmüş torbacı.
Yoo gayet savunuyorsunuz adamı .
Bilemiyorum ben böyle bir tipe acımıyorım ölümüne de zerre kadar üzülmedim.
Hala yoktan yere kavga diyorsun şaka gibi.
Kavgayı görünce yanlarına gidip insan gibi sakinleştirmeye çalışmış adam saldırıyor bütün bunlar gerçekken ve ispatlıyken gözünle mi gördün deniliyot .
Kadirin beraat etmemesinin tek sebebi kadının ifadesi .
Poliste farklı bir ifade verip mahkemede degiştiriyor zaten.
Tanık olmaması Kadiri maalesef zor duruma sokuyor .

Peki napabilirim? Bana cok iyi davraniyorken onu birakma fikri gözlerimi dolduruyor. Onun bana kötü davranmasini falan saglayamaz miyim? Nasil bir yol izlemeliyim?
Her şeyi geçtim korkmuyor musunuz ya? Cidden soruyorum bunu. Sebep ne olursa olsun bir insanı öldürmüş bu kişi. Anladığım kadarıyla nefsi müdafaa falan da değil. Yarın bir gün çok öfkelenirse o bıçağın size de saplanmayacağından nasıl eminsiniz?

Neyse siz 19 sabıkası bulunan suç makinesisine rahmet okuyun hadi iyi günler .
Kesin Kadir saldırmıştır kimin ne olduğu belli .
Uyuşturucudan kafayı yemiş iki keş hala bana ifade deniliyot .
Kadın zaten olay sonrası bir sürü suça karışıyor .
Bide bazı aklı eksikler kadınla ilişkisi vardı demişti kadın leşlikten ölüyor nerdeyse her türlü iftira atıldı ölenin ailesi tarafından.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…