Kadir Şeker gibi birisi ile evlenir veya ilişki kurarmıydınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncelikle Kadir şekeri tartışmak hiç bir şeyi değiştirmez. Sonuç olarak kesinlikle suçlu. Birini bıçakla öldürüyor. Ama üzüldüğüm nokta bir kadın yüzümden öldürüyor ve o kadın torbacı çıkıyor. ‍♀ her iki tarafta masum değil. Evlenir miyim? Allah yazdıysa bozsun evlenmeyi bırak sevgili bile olmazdım. Tabi ki büyük konuşmamak gerekiyor. İnsan oğlunun başına ne geliyorsa büyük konuşmadan geliyor. Sizde gereksiz sorular sormayı bırakın işte daha önce söylenmiş size bu konudaki düşünceler.

Daha evvel ilişki yaşadığınızdan bahsedin. Hemen bırakıp gitmez ama size böcek gibi davranmaya başlayacaktır. Bundan ailenizin haberi olsun saçma sapan tehdit falan etmeye kalkmasın.
Önceki iliskilerimden mi?

Orasını ben bilemem. Ben sonuca bakarım. İfadesi belli. Buna daha önce cevap verdin zaten anlamamışsınız ki tekrar sormuşsunuz neyse tekrar cevap vereyim. Planlayarak öldürmedi. İki erkek kavga ettiler kadir de bıçağını çıkarttı. Sonra da adamı öldürdü. Neden kavga ettiklerinin önemi yok. Niyet belki kendini savunmaktır ama bu sonucu değiştirmiyor. Tanık ifadesi ortada, bıçak kadire ait, adamı bıçaklamış üstüne evine gitmiş uyumuş. Bunlar bir insanı suçlu yapar. Tanık ölen kişiyi savunmuyor bile olsa darp edilen kadına yardım ettim hikayesi doğru değil çünkü kadını muayene ettiler darp bulgusuna rastlanmadı. Ben papağan gibi aynı şeyleri yazıyorum ama siz hala anlamıyorsunuz. Kendi kafanızdan yazdığını senatolara o kadar kaptırmışsınız ki kendinizi hukuk, mahkeme, tanık ifadesi, muayene gibi kavramları göz ardı ediyorsunuz. Ayrıca ben size siz yazıyorum daha önce de belirttim aynı şekilde karşılık almak istediğimi. Yine aynı şeyleri yazacaksanız gerçekten kendinizi yormayın hiç konuşmayı burada sonlandıralım

Senin olayın farklıysa Kadir Şekeri karıştırma o zaman.
Ta kendisi diyen sensin.
Sen kendi olayını anlat madem ne alaka yani
Ta kendisi diye nerede söyledim? Benzerini yasadigini söyledim, ta kendisi demedim?

Zevkine öldürdü yani öyle mi?
Gerçekten bu kafalara birşey anlatılmaz.
Neyse banane ya artık yorum yapmıyorum 19 sabıkalı keş savunucusu olarak görüyorum hepinizi .
Diyorum işte keşke hiç karışmasaydı hatta hiçbir genç karışmasın .

Ben bilemem diye bir şey yok.
Madem herdeyi biliyorsun babanın oğlu gibi savunuyorsun o adamı ve kadını.
Söyleyeceksin o zaman o ifade niye degişti .

Vakit gecirdigimizde de hic korkmadim ondan. Hep cok komik, ilgili ve beni korumaci davranirdi. Korkacagim bi tavir sergilemedigindendir belki de.
Ne kadar vakit geçirdiniz ki? Öyle bir iki haftada asla anlayamazsınız. Düşünün kadınlar güvendikleri, yıllardır kocaları olan erkekler tarafından katlediliyor. Şu anda size şirin görünmesi kadar normal bir şey yok. Bunlar ekstra özellikler değil.

Aynı şeyi Özgür Duran yapsa denmiş 19 sabıkasıyla aynı şeyi yapsa aynı hükmü giyerdi denilecek kadar saçmalıyorsunuz

Haklisiniz. Aklimda ona yönelik sadece iyi hatiralar var isimi zorlastiran bu. Hep belki de her zaman böyle olacak falan diyorum ister istemez. Duygularim yönetiyor su an beni.

Ben bilemem diye bir şey yok.
Madem herdeyi biliyorsun babanın oğlu gibi savunuyorsun o adamı ve kadını.
Söyleyeceksin o zaman o ifade niye degişti .

Ya yok sizde algılama problemi var. Geçen zamanıma üzüldüm inanın. Biri birini babasının oğlu gibi savunuyor ama o ben değilim :) Ben suçluya suçlu derim sizin aksinize gözüm kanıtlara kör değil. Bana ne ifade niye değiştiyse değişti. Sonuç ortada. Benimle emir kipiyle konuşmayın ayrıca. defalarca da uyardım anlamıyorsunuz. Görgü kuralıdır siz yazana sen cevap verilmez. Bu yaşa kadar öğrenememiş olmanız şaşırtıcı. Daha fazla sizinle muhatap olmak istemiyorum, saygı çerçevesinde konuşmayı bilmeyen insana tahammülüm yok

Haklisiniz. Aklimda ona yönelik sadece iyi hatiralar var isimi zorlastiran bu. Hep belki de her zaman böyle olacak falan diyorum ister istemez. Duygularim yönetiyor su an beni.
İyi hatıranız da yok ki. Bir iki mesajla iltifat , bir de bir yerlerde oturup çay kahve içmişsiniz hepsi bu. Bizim burada sizin birlikte olup olmamanızdan bir çıkarımız yok. Emin olun tecrübe ve mantık sahibi herkes aynı yorumları yapar size.

Banane diye bir şey yok .
Birşeyi iddia ediyorsan arkasında dur .
Niye degişti ?
Evet savunurım genç bir insanın ömrünü hapishanelerde çürütmesi korkunç geliyor bana.
Gayette konuşurım .
Bana görgü öğretecek insan sen degılsın keş savunucusu

tıpçı falan değil ya kim uydurduysa onu öyle bir şey yok.

hangimiz çakıyla geziyoruz ya

soru sahibi kadir şeker de iğrenç biri senin sevgilin de evlen de gör belanı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…